Şimdi Ara

2013 Mercedes C Serisi 2.El sorular

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2.el amg paket 2013 model mercedes c serisi almayı planlıyorum. Kafama göre bayilerde model olmadığı için tek seçenek şuan galeriden almak. amg paket kullanıcıları neleri kontrol etmemi tavsiye ediyor almadan önce? Bozulabilecek yada almadan çalışıp çalışmadığını kontrol etmem gereken özellikler nelerdir acaba?
    Şimdiden teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esmf -- 15 Temmuz 2014; 11:11:44 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Turbolarina dikkat etmek gerek.Cok yuklemeden patlak olabiliyor.Birde kaza var mi.Piyasadaki c180 affedersiniz benim gibi genc ama kani hizli arkadaslar tarafindan cogunlukla kazali olarak satiliyor.Expertiz kesinlikle oneririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir arkadaşım bluetooth ile telefon bağlanma özelliği bozuluyor demişti bu araçlarda. Doğru mudur bilen kullananlar ne diyor acaba?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok yakıyor, yaktığı kadar gitmiyor. 3.20ied alın geçin
  • quote:

Orijinalden alıntı: -s-laughter

çok yakıyor, yaktığı kadar gitmiyor. 3.20ied alın geçin

Kesinlikle katılıyorum. Bu yaz peşpeşe iki gün 320ied ve c180 amg kiraladım.
    BMW hem daha iyi gidiyor hem de az yakıyordu.
    Zaman zaman zorlayarak ve yakıt tasarrufunu nedir düşünmeden sürmeme rağmen ortalamada BMW 7 lt civarı yaktı, mercedes aynı tarz kullanımda 10lt'yi gördü.
  • özelikle c serisinin çok yaktığını bende bir çok kişiden duydum.
  • Tüketim konusunda yakıtı dengi 316i ve 320i ED'den daha fazla, sakin kullanımda 8 civarı seyreden ortalama bir bakmışsınız 10 litreye çıkmış. Onun dışında gayet güzel araç, 320i ED'nin M paket ile alınamaması C180 karşısında çok büyük bir dezavantaj.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.