Şimdi Ara

2013 LG Cinema 3D TV / LG FPR - Modelleri [LA SERİSİ-620-640-660-690-740-790-860-960][ANA KONU] (241. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.831
Cevap
70
Favori
446.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 238239240241242
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Survivalist kullanıcısına yanıt
    Yeni gelen güncellemenin numarası nedir acaba? Bana herhangi bir bildirim gelmedi, arattığımda da yeni güncellemenin olmadığını yazdı. Modelim 42LA691s mevcut yazılım sürümüm 04.28.17 Resmi web sitesinde de en son yazılım bu gözüküyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar 42 LA660S DE SES VAR GÖRÜNTÜ YOK sorunu yaşadım. Ledler sağlam ticon card sorun olabilir dediler onuda tekini taktım siyah beyaz oluyor onda da sorun yok .

    Demekki anakartta sıkıntı var. Anakart numarası EBL61240403 ankarada bunu satan bir yer varmı sanırım 42lg la620s ile veya 640s ile aynı galiba.

    Bunu serviste değiştirtsem kaça olur acaba
  • Hawkerx kullanıcısına yanıt
    Sahibinden de, Letgo da ikinci el ekranı kırık TV'ler oluyor. Onlardan temin edebilirsin, servisten daha uyguna gelir...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 42LA660 kullanıyorum 6 yıldır ve son 3 yıldır gelen güncellemeleri kurmuyorum, çünkü gerek yok ve memnunum ekstra hız ya da birşey istemiyorum. Güncellemelerde işinize çok çok yarayacak bi geliştirme yoksa yapmayın derim.
  • istediğin güncellemeyi flash usb bellekten yükliye bilirsin bunda sıkıntı olmaz yazılımsal güncelleme yaparsan genelde iyileştirme vs için gelir güncelleme kanal geçiş hızı vs gibi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar,

    la 660s için en iyi görüntü ayarlarını bulabileceğim bir yer var mı?
  • Arkadaşlar smart tv uygulaması üzerinden maç izlediğim zaman topun hızlı hareketli olduğu zaman topun peşinden dalgalanma benzeri rahatsız edici seyir zevkini bozucu bir görüntü oluşuyor görüntü ayarlarını kurcalamama rağmen bir çözüm bulamadım bunu yok etmenin bir ayarı falan varmı lg müşteri hizmetleri bile bir fikir üretemedi ve uygulamanız sorunlu dedi işin içinden çıktı.,fikri olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.
  • Sorun tv işlemci veya ram yetersizliği.. Tv uygulama ve internet aktarımı ile başa çıkamıyor ve en hareketli ve hızlı olan toplar oluşuyor. Bunu bazende panel hızından yapar.. 50 hz panel hızını yazılımla 200 ve daha hızlı hale getiriyorlar oda uygulamalarında veya hızlı hareketli görüntülerde geç geldiği için bulanık , çoklu vs gözüküyor :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: shakespeare07

    Sorun tv işlemci veya ram yetersizliği.. Tv uygulama ve internet aktarımı ile başa çıkamıyor ve en hareketli ve hızlı olan toplar oluşuyor. Bunu bazende panel hızından yapar.. 50 hz panel hızını yazılımla 200 ve daha hızlı hale getiriyorlar oda uygulamalarında veya hızlı hareketli görüntülerde geç geldiği için bulanık , çoklu vs gözüküyor :)
    Baya da hızlı cevaplamışım pardon




  • Evimizde olan 42la620s TV.nin kumanda algılamama problemi oluşmaya başladı. Kumanda ile alakalı bir durum değil çünkü. Cep telefonumda kumanda özelliği var onunla da halledemiyorum. Örnek verirsek; bazen kapatmak istediğim zaman kapatmıyor, ses açıp kısma yaparken bu işlevleri yapmıyor veya kanal değiştirirken değiştirmiyor. Nedense görüntü de sıkıntı yok ve TV.de kumandaya basıldığı belli oluyor. Fakat işlev yapmıyor. Bununla alakalı problem yaşayan var mıdır?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mf.kaya M kullanıcısına yanıt
    42la690 var ben de benzer sorunu yasiyorum.Tv surekli kullanilmadigi icin pek onemsemedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mf.kaya

    Evimizde olan 42la620s TV.nin kumanda algılamama problemi oluşmaya başladı. Kumanda ile alakalı bir durum değil çünkü. Cep telefonumda kumanda özelliği var onunla da halledemiyorum. Örnek verirsek; bazen kapatmak istediğim zaman kapatmıyor, ses açıp kısma yaparken bu işlevleri yapmıyor veya kanal değiştirirken değiştirmiyor. Nedense görüntü de sıkıntı yok ve TV.de kumandaya basıldığı belli oluyor. Fakat işlev yapmıyor. Bununla alakalı problem yaşayan var mıdır?
    bende de 42la660 var. 5-6 ay aynı sorunu yaşadım. 660 serisinde sadece akıllı kumanda verildiği için yan sanayi kumanda alıyordum. başka bi kumanda aldım smart tuşu olmayan, nasıl oldu bilmiyorum ama 3-5 güne sorun kalktı. yeni kumanda da hiç sorun yapmıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim kumanda yanındaki orijinal kumanda hocam. Yalnız kumada ile alakalı olduğunu sanmıyorum. Çünkü telefonumda kumanda özelliği var ve onda da aynı sorunu yaşıyorum. Farklı bir şey sanırım. İşlemci ile alakalı olabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mf.kaya M kullanıcısına yanıt
    büyük ihtimalle işlemciyle ilgili ama şu an bende böyle bi sorun yok, düzeldi. inşallah bi kaç yıl daha sorun çıkarmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LG 47la690s uydu kanalları silinmesi problemini düzeltme:

    47la690s model tvde kendi dahili uydusundaki kanallar tvyi kapatınca siliniyordu. En sonunda basitçe çözümü buldum buraya da yazayım. Arayan olursa görsün :)

    Menüde Ülke Türkiye seçince problem oluyor ve kanallar siliniyor. Almanya olarak ayarlayınca kapatıp açınca bile kanallar kalıyor.

     2013 LG Cinema 3D TV / LG FPR - Modelleri [LA SERİSİ-620-640-660-690-740-790-860-960][ANA KONU]

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • kablolu ya da kablosuz internet bağlantısında kopmalar yaşıyorum. iptv'den ya da youtube'dan bir şey izlerken program kapanıyor, ağ bağlantısı kesildi diyor, ağ bağlantısı ayarlarından yeniden bağlanıyorum sorun kalmıyor. bir süre sonra tekrarlıyor. sorun ne olabilir?


    47LA660




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arif -- 29 Eylül 2021; 18:3:52 >
  • Aynı sorun tv aldığım gübden beri yapıyor aynı anda tv ve telefon bilgisayar bağlantı olduğunda yapar ama sadece tvde bağlı kalırsa kablolu lan girişi bağlıysa yapmaz bende bu şekilde kullanıyorum


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 42LA640 kullanıyorum. Yeni keşfettiğim bir özelliği paylaşmak istiyorum. Aktif olarak tv'nin smart özelliğinden Netflix ve YouTube kullanıyorum. Amazon prime video markette gözükmüyordu. Biraz araştırınca market hizmet ülkesini Uk veya Almanya yapınca Amazon prime videonun geldiğini öğrendim. Hizmet ülkesini Uk yaptım. Amazon prime video'nun premium uygulamalarının arasına geldiğini gördüm üye girişini yaptığımda hiç sorunsuz çalıştığını gördüm. Xiaomi mı stick'in bile 500 TL civarında olduğu şu günlerde bence gayet iyi. Zaten çoğumuz için bu uygulamalar yeterli oluyor. Umarım faydalanan olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi web17400 -- 14 Aralık 2021; 0:7:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • web17400 kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler. İyi ki varsınız


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Televizyonların isletim sistemini eski surumlere dondurebiliyor muyuz ? Uzun suredir guncellememiştim, guncellemelerden sonra baya kasmaya başladı youtube vs. Kendi uzerindeki uygulamalar hariç uygulama da yok. Var mıdır yolu ? La-640dı sanirim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 238239240241242
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.