Bildirim
2013 KASKO VE TRAFİK SİGORTASI YARDIM
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Özer bey bu fiyatların çıkması çok normal. Hem ilk kez indirim hakkı kazanacakken bunu yitirdiniz hem de sürprim uygulanıyor büyük ihtimal. Bir de o şirkette zarar müşteri görünüyorsunuz büyük ihtimal. ha bir de zaten araç kasko bedeli yüksek bir araç. -
Merhaba,
Aracınızın değeri yüksek olduğundan ve hasar yapmış olduğunuzdan dolayı gerek TC kimlik numaranız ve EGm den gelen bilgiler doğrultusunda prim hesaplanması yapılmaktadır.Dolayısıyla değişik fiyatlar almanız normal.
Dilediğiniz takdirde diğer Sigorta şirketlerinden fiyat sunabiliriz.
info@sigortamjet.com
0850 811 0 111 -
merhabalar
aracınızın plakası tc kimlik numaranız ve ruhsatınızdaki belge seri numarasını pm ya umaysigorta2@hotmail.com adresine mail atarsanız yaptırmak istediğiniz poliçele hakkında bende size teklifler hazırlayabilirim
saygılarımla -
Plakanız Tc numaranız ve Ruhsatın isin Soy isim yazan sayfanın en altındaki Seri noyu akkocasigorta@yandex.com gönderirseniz size iki şekilde yardımcı olmaya çalışırım. -
Arabamı yakarım yine de anadolu sigortadan kasko yaptırmam lafının anlamını çözemedim ama nedensiz bir gülümseme oluştu yüzümde.
Gelen zamlardan sonra çok normal bir fiyat bu. Ufak hasar yaptığınızda kaskoyu kullanmayın diyor şirketler artık alttan alta. Direkt söylemeseler de böyle belli ediyorlar. Birçok şirketten fiyat alarak olayı çözebilirsiniz.
http://www.trafiksigortasii.gen.tr sitesindeki uzmanlardan da yardım alabilirsiniz. Ya da aracı kurumları aracılığıyla fiyat danışabilirsiniz. -
Hasarlı araçlarda genel olarak Allianz sigorta uygun fiyat veriyor .. Aracınız için Allianz-Eureko-Ak sigortadan teklif almanızı öneririm . Geçmiş olsun
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X