Şimdi Ara

2013 Erken Rezervasyon Tatil Fırsatları (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.270
Cevap
73
Favori
256.191
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: JackDaniels

quote:

Orijinalden alıntı: espirikkk

Yarın alıcam artık erken rezarvasyondan Son sorum Silence beach mı Güral premier mi ?

diğer otele bakmadım ama güral premieri beğenmedim açıkçası

Neden begenmedınız sorabılırmıyım acaba ?
  • quote:

quote:

quote:

Yarın alıcam artık erken rezarvasyondan Son sorum Silence beach mı Güral premier mi ?

diğer otele bakmadım ama güral premieri beğenmedim açıkçası

Neden begenmedınız sorabılırmıyım acaba ?

gidip kaldığımdan değil ilk intibam iyi değil

2 sebep var

1 havuzlar çok görüyor ama ufaklar

2.si arazi baya büyük havuz otelin arkasında deniz diğer tarafta ömrümüz yürümekle geçer orda

otel boşken iyi görünüyorda doluyken buralar bu kadar rahat olurmu acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: incele

quote:

Orijinalden alıntı: Chosen

arkadaşlar club Med kemer Freestyle ile ilgili
    bilgisi olan var mı? bu otele rez deneyebilecegimiz yabancı site biliyor musunuz Booking gibi?

Çok eskive bakımsız tesis.Hayal kırıklıgı yaşarsınız.

Cevabınız için teşekkür ederim.
    Zaten araştırdım, genelde fransızların takıldığı ve animasyonların bile fransızca yapıldığı bir otelmiş..

Gençler için tavsiye bekliyorum hala arkadaşlar :) O bölgelerde gece çıkmak pek akıl kârı olmadığından mümkünse diskosu olan ultra herşey dahil oteller arıyorum, aklınıza gelenleri söylerseniz çok sevinirim

• iyi akşamlar arkadaşlar bu aldığınız almayı düşündüğünüz sueno hotels golf hakkında biraz bilgi verebilir misiniz ? en önemlisi denizi çabuk derinleşir mi ? yüzmeyi iyi bilmeyen biri ve bebek için sıkıntı yaratır mı ? birde fiyat çok uygun geldi diğer otellere göre bu konu hakkında ucuz etin yahnisi misali bir durum var mıdır? birde bu oteli hangi turdan alabilirz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LordAngel -- 6 Ocak 2013; 22:28:58 >
  • Arkadaslar bavul.com'da otel rezervasyonu yaptirana ucak biletleriniz Atlasjet ile bedava ben yararlandim aldim biletlerimi bilginiz olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LordAngel

iyi akşamlar arkadaşlar bu aldığınız almayı düşündüğünüz sueno hotels golf hakkında biraz bilgi verebilir misiniz ? en önemlisi denizi çabuk derinleşir mi ? yüzmeyi iyi bilmeyen biri ve bebek için sıkıntı yaratır mı ? birde fiyat çok uygun geldi diğer otellere göre bu konu hakkında ucuz etin yahnisi misali bir durum var mıdır? birde bu oteli hangi turdan alabilirz ?

puanı gayet iyi ama denize 400m mesafedeymiş

servis var yarım saatte bir

pek mantıklı gelmedi bana

ama sueno beach olabilir ama oda 2900 tl istedi haziranda oda bana çok geldi açıkçası

etsde yok bu oteller seturdan baktım ben
  • Arkadaşlar rez yapabileceğimiz bildiğiniz yurtdışı siteleri yazabilir misiniz?
  • quote:

Arkadaşlar rez yapabileceğimiz bildiğiniz yurtdışı siteleri yazabilir misiniz?

biz genelde booking.com dan yapıyoruz

birde hostelworld var
  • quote:

quote:

iyi akşamlar arkadaşlar bu aldığınız almayı düşündüğünüz sueno hotels golf hakkında biraz bilgi verebilir misiniz ? en önemlisi denizi çabuk derinleşir mi ? yüzmeyi iyi bilmeyen biri ve bebek için sıkıntı yaratır mı ? birde fiyat çok uygun geldi diğer otellere göre bu konu hakkında ucuz etin yahnisi misali bir durum var mıdır? birde bu oteli hangi turdan alabilirz ?

ama sueno beach olabilir ama oda 2900 tl istedi haziranda oda bana çok geldi açıkçası

otelpuanda yorumları okuyorum en kötü yorumu yazan şahıslar bile denize golf arabalarıyla gitmekten pek bir keyif almış :) sonuç benim bütçem 2000 tl lere kadar en önemli kriterim akdeniz tarafı ve denizinin güzel ve sığ olması (öneride bulunan olursa çok çok sevinicem ) .. sueno golf çok hoşuma gitti birde denizi hakkında fikrim olsa ciddi anlamda düşünmeye başladım.. keşke ets ile anlaşması olsaymış.. sidedeki oteli gerçekten uçukmuş..

• quote:

Orijinalden alıntı: ravunos

Sueno golf resort belek 1542
    rixos tekirova 1938
    Güral Premier Belek 1950,

Olarak otelleri beğendik ama sueno 400 lira daha ucuz . Siz olsanız ne derdiniz?

rixos lar eski kalitesinde değil diye duymuştum, Güral kaliteli bir otel, bu seneki listemde var, sueno için fiyat/performans iyi deniliyor ancak fazla sakinmiş, ben eledim.
    Bu arada son 2 sene gittiğim otellerden memnun kaldım, geçen sene cornelia de lüx önceki sene mega saray da konaklamıştım. Özellikle mega saray fiyat/performansı çok iyiydi, ets, jolly satmadığı için ismi duyulmamıştır ancak otelpuan.com, holidaycheck.com gibi sitelerden yorumlara bakabilirsiniz, özellikle yemek ve personel kalitesi çok iyiydi, cornelia dan daha ucuzdu ve daha iyi olduğunu söyleyebilirim.

• Rixos sungate ile ilgili herhangi bir yorumunuz var mı arkadaşlar? Mayıs'ın Son, haftası dört gün 2kişi+1 cocuk 1400lira olarak aldım. Bu Kötü bir durum varsa iptal ettirebilirim ya da o fiyata daha iyi bir yer.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: otomobilci_x

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: otomobilci_x

quote:

arkadaşlar bu yaş hesabı nasıl oluyor

misal 3 mart 2007 doğumlu çocuk kaç yaşında sayılacak bu yazın

2013 3 marttan sonra 6 yaşında sayılacak

eyw

yaw kafam kazan gibi oldu

arkadaşlarla yer bakıyorum nereye baksam kafam iyice karışıyor

arkadaşın bir arkadaşı suenoda kalmış güzel demiş

aslında bizim için havuz daha önemli

4 kişi + çocuk fiyat vermiyor ets veya setur

şöyle denizi çakılsız havuzu ve ağuaparkı düzgün ne otel dersiniz acaba

18 haziranda 2000 civarı

aklımda palomalar ve limak arcadia atlantis vs bide sueno var

hareket önemli değil disko olmasada olur

zaten yorgunluktan akşam odayı zor buluyo insan tatilde

hocam fiyat ve diğer değişkenleri bilmiyorum size uyuyormu ama sueno işinizi görür.
    atlantiste aquapark diye birşey yok 3 tane uyduruk kaydırak var.

dediğim gibi temzi yemeği iyi bi yer olsun yeter

çok bişey beklemiyoruz

adiosla alıcaz

5 gece

paloma 1900

limaklar 2100

sueno ise mininmum 6 gece istiyor oda 2950tl çıkıyor

çok gelir açıkçası

o paraya daha iyi otelelr vardır

misal 2650 ye limak lara var aklımda yara güral tekirova

ama tekirova çakıllı sanırım denizi

Palomanın hangisi?

• quote:

Arkadaslar Balayı ıcın Hazıran 29 ve 3temmuz arası GÜRAL PREMİER BELEK 'e Karar vermek uzereyız 4 gece ıcın 1850 nasıl bır fıyattır.Otel hakkında da bılgısı olan varsa yardım edebılır mı ?
    Not : Ikıncı tercıhımde sılence beach resort...

2007 de silence beach e gitmiştim, o dönemde memnun kalmıştım, özellikle göl evleri çok iyi, havuzlar iyi, ama yemek konusunda biraz vasattı, Güral da henüz konaklamadım ama araştırma yapmıştım ve Güral ın silence beach e göre bariz daha kaliteli olduğunu düşünüyorum.
  • Arkdaslar sımdı SİDE CROWN PALACE otelden aldım 4 gece ( 29 hazıran - 3 TEmmuz ) 940 TL Ultra hersey dahil. Otelı bı arastırın derım ben begendım ozellıkle yemeklerını cok methedıyorlar.Tek sorun denız 300 metre devamlı servıs varmıs gercı ama bu fıyata bana cok uygun geldı umarım pıısman olmam...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rocknet

Rixos sungate ile ilgili herhangi bir yorumunuz var mı arkadaşlar? Mayıs'ın Son, haftası dört gün 2kişi+1 cocuk 1400lira olarak aldım. Bu Kötü bir durum varsa iptal ettirebilirim ya da o fiyata daha iyi bir yer.

Rixos olmadan evvel 2006 da iş toplantısına gitmiştik. Kış olduğu için kapalı tesislerini kullandık. Özellikle SPA center öyle beğenmiştik ki benim gibi çılgın bir kaç ardaşla beraber değişen program yüzünden gala yemeğinin 2 saat geç başlayacağını öğrenince hemen takım elbiseleri çıkarıp sauna ve kapalı havuzuna girmiştik
    Sanadan hemen sonra gala yemeğine gidince sucuk gibi soğuk terler akmıştı üzerimden.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kmlyurdabak

Arkadaşlar 5 Mayıs düğünüm var kısmetse 6 Mayıs balayı düşünüyorum. 6 Mayıs hava bakımından tehlikelimidir.
    Balayı için Bodrum düşünüyoruz. Sezonu kurtarırmı 6 mayıs yoksa Haziran başı gibimi rezervasyonumu yapıyım.Bilgisi olan arkadaşlar rica ediyorum cevap verirlerse sevinirim.
    Denizi pırıl pırıl bir yer istiyoruz.Bodrum dışında başka bir yer tavsiye edermisiniz ? Yorumlarınız dahilinde hareket edicem bilgisi olan tüm arkadalar yardımcı olursa çok sevinirim.

Aman diyeyim Bodrum Holiday Resort e kesinlikle gitme, aklında olsun.. 2010 yazında gittim ve gerçekten çok kötüydü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rocknet

Rixos sungate ile ilgili herhangi bir yorumunuz var mı arkadaşlar? Mayıs'ın Son, haftası dört gün 2kişi+1 cocuk 1400lira olarak aldım. Bu Kötü bir durum varsa iptal ettirebilirim ya da o fiyata daha iyi bir yer.

Eylül 2. Haftada ordaydık. Yemekleri ve hizmeti eski rixosa göre çok kötüydü. Özellikle yemeklerini hiç beğenmedik

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Arkadaşlar rez yapabileceğimiz bildiğiniz yurtdışı siteleri yazabilir misiniz?

biz genelde booking.com dan yapıyoruz

birde hostelworld var

hocam bende geçen yıl gittim Booking ile ama fiyatlar bu sene çok fahiş bilginiz varmmı konuyla ilgili?

• quote:

quote:

Hocam şu yarım saat diyen arkadaşı benimle tanıştırsana. 6gece kaldım. 1dk beklediğimi hatırlamıyorum

• Akdeniz otelcilik sektörü açısından ege'ye göre çok daha ilerde.
    Çocuklu aileler için ilk tercih bu sebeble akdeniz olabilir.Kaydırak,kuydurak,lunapark,çocuk kulübü,animasyon eğlence falan derken çocuklu ebeveynler iyi bir tatil geçirebilir.
    Evli ve çocuk yoksa veya bekarsan akdenizde herşey dahil konseptinde beşyıldızlı bir otele gitmek bana açıkçası pek anlamlı gelmiyor.Marmaris.bodrum,çeşme vs. gibi gecelerin canlılığı,dinamizmi varken beşyıldızlı bir otele hapis olmak bana çok keyifli gelmiyor.
    Evli ve çocuk sahibi biri olarak tercihim çocuktan dolayı akdeniz oldu.Çocuk eğlenince bizde eğlenmiş oluyoruz.Ama dediğim gibi çocuksuz bir tatil yapacak olsam hiç bir güç akdenizde heşrey dahil konseptinde beş yıldızlı bir otelde tatil yaptıramaz bana.
    Gelelim şu ana kadarki otel tercihlerimde en iyiler ve enkötüler'e..
    Gloria Verde,Susesi ve Amara Wings otelleri şu ana kada gittiklerim arasında en iyisiydi.Delphin(kundudaki) vasat,Sueno(side) kötüydü.Sueno golf'ü bilmiyorum ama sidedeki sueno kabus gibiydi.Çok kalabalık,turistkalitesi kötü,hizmet kötü,yemekler kötü,havuz hijyeni berbat falan.
    Balayı için gideceklere tavsiyem Amara Wings olabilir.Gloria Verde'de olabilir.İnsan sayısı az.Turistlerkaliteli.Sessiz,sakin.Hizmet üst düzey.Yemekler güzel.Özellikle Gloria Verde'de yemekler inanılmazdı.Herkeze şimdiden iyi tatiller.

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.