Şimdi Ara

2013 Erken Rezervasyon Tatil Fırsatları (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.270
Cevap
73
Favori
256.191
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ayrıca Ege için deniz sıcaklığı Haziran'da bile sakattır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavicili -- 7 Ocak 2013; 0:15:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: otomobilci_x

quote:

Orijinalden alıntı: ravunos

Sueno golf resort belek 1542
    rixos tekirova 1938
    Güral Premier Belek 1950,

Olarak otelleri beğendik ama sueno 400 lira daha ucuz . Siz olsanız ne derdiniz?

yerinizde olsam 400 lira çok önemli bir fark değilse güral 400 lira önemli ise sueno seçerdim.

Her sene gittiğim acenteye bu oteli sordum
    Golf arabalarıyla gidersiniz denize dedi.
    IC santai önerebilirm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rocknet

Rixos sungate ile ilgili herhangi bir yorumunuz var mı arkadaşlar? Mayıs'ın Son, haftası dört gün 2kişi+1 cocuk 1400lira olarak aldım. Bu Kötü bir durum varsa iptal ettirebilirim ya da o fiyata daha iyi bir yer.

Sungate bence harika bir otel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LordAngel

iyi akşamlar arkadaşlar bu aldığınız almayı düşündüğünüz sueno hotels golf hakkında biraz bilgi verebilir misiniz ? en önemlisi denizi çabuk derinleşir mi ? yüzmeyi iyi bilmeyen biri ve bebek için sıkıntı yaratır mı ? birde fiyat çok uygun geldi diğer otellere göre bu konu hakkında ucuz etin yahnisi misali bir durum var mıdır? birde bu oteli hangi turdan alabilirz ?

Sueno yerine Silence beach otel

• quote:

Orijinalden alıntı: espirikkk

Yarın alıcam artık erken rezarvasyondan Son sorum Silence beach mı Güral premier mi ?

Güral Premier

• quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

quote:

Orijinalden alıntı: Rocknet

Rixos sungate ile ilgili herhangi bir yorumunuz var mı arkadaşlar? Mayıs'ın Son, haftası dört gün 2kişi+1 cocuk 1400lira olarak aldım. Bu Kötü bir durum varsa iptal ettirebilirim ya da o fiyata daha iyi bir yer.

Rixos olmadan evvel 2006 da iş toplantısına gitmiştik. Kış olduğu için kapalı tesislerini kullandık. Özellikle SPA center öyle beğenmiştik ki benim gibi çılgın bir kaç ardaşla beraber değişen program yüzünden gala yemeğinin 2 saat geç başlayacağını öğrenince hemen takım elbiseleri çıkarıp sauna ve kapalı havuzuna girmiştik
    Sanadan hemen sonra gala yemeğine gidince sucuk gibi soğuk terler akmıştı üzerimden.

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chosen -- 7 Ocak 2013; 1:00:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Chosen

quote:

Orijinalden alıntı: incele

quote:

arkadaşlar club Med kemer Freestyle ile ilgili
    bilgisi olan var mı? bu otele rez deneyebilecegimiz yabancı site biliyor musunuz Booking gibi?

Çok eskive bakımsız tesis.Hayal kırıklıgı yaşarsınız.

Cevabınız için teşekkür ederim.
    Zaten araştırdım, genelde fransızların takıldığı ve animasyonların bile fransızca yapıldığı bir otelmiş..

Gençler için tavsiye bekliyorum hala arkadaşlar :) O bölgelerde gece çıkmak pek akıl kârı olmadığından mümkünse diskosu olan ultra herşey dahil oteller arıyorum, aklınıza gelenleri söylerseniz çok sevinirim

pirates beachin gençler tarafından begenildiğini okumuştum.Tekirova

• quote:

quote:

quote:

quote:

arkadaşlar club Med kemer Freestyle ile ilgili
    bilgisi olan var mı? bu otele rez deneyebilecegimiz yabancı site biliyor musunuz Booking gibi?

Çok eskive bakımsız tesis.Hayal kırıklıgı yaşarsınız.

Cevabınız için teşekkür ederim.
    Zaten araştırdım, genelde fransızların takıldığı ve animasyonların bile fransızca yapıldığı bir otelmiş..

Gençler için tavsiye bekliyorum hala arkadaşlar :) O bölgelerde gece çıkmak pek akıl kârı olmadığından mümkünse diskosu olan ultra herşey dahil oteller arıyorum, aklınıza gelenleri söylerseniz çok sevinirim

pirates beachin gençler tarafından begenildiğini okumuştum.Tekirova

hemen inceliyorum hocam ilginiz için teşekkür ederim

• Arkadaşlar eşimle alanya ya gitmeye karar verdim. haziranın sonu gibi gitmeyi düşünüyorum. 5-6 gecelik 1500 tl civarı düşünüyorum. duruma göre 1700 kadar da olabilir. önerileriniz nelerdir. birde dikkatimi çekti herkes belek side falana gidiyor. oralar nasıl acaba kemer gibi ise kemer çok hoşuma gitmemişti. alanya daha canlıydı çünkü. belek side falan gitsem pişman olurmuyum acaba ?bugun alacagım önerilerde bulunursanız sevinirim.

şimdilik şunları buldum sizinde önerileriniz varsa açıgım

http://www.etstur.com/Hotel-Long-Beach#self

http://www.anitur.com.tr/otel/granada-luxury-resort-spa

• 3 ayrı zamanda 3 ayrı ets çalışanıyla görüştüm herşeyi karıştırıp çorba yaptılar birinin önerdiğini diğeri değiştiriyor üçünün tek ortası silence beach oldu ... bu otel çok büyük ve dağınık olduğu için biraz düşündürüyor şu durumda biz ya 5 gece silence seçicez ya da 6 gece sueno. diğer önerileri de inceliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmanyasar

quote:

Orijinalden alıntı: JackDaniels

quote:

quote:

quote:

quote:

arkadaşlar bu yaş hesabı nasıl oluyor

misal 3 mart 2007 doğumlu çocuk kaç yaşında sayılacak bu yazın

2013 3 marttan sonra 6 yaşında sayılacak

eyw

yaw kafam kazan gibi oldu

arkadaşlarla yer bakıyorum nereye baksam kafam iyice karışıyor

arkadaşın bir arkadaşı suenoda kalmış güzel demiş

aslında bizim için havuz daha önemli

4 kişi + çocuk fiyat vermiyor ets veya setur

şöyle denizi çakılsız havuzu ve ağuaparkı düzgün ne otel dersiniz acaba

18 haziranda 2000 civarı

aklımda palomalar ve limak arcadia atlantis vs bide sueno var

hareket önemli değil disko olmasada olur

zaten yorgunluktan akşam odayı zor buluyo insan tatilde

hocam fiyat ve diğer değişkenleri bilmiyorum size uyuyormu ama sueno işinizi görür.
    atlantiste aquapark diye birşey yok 3 tane uyduruk kaydırak var.

dediğim gibi temzi yemeği iyi bi yer olsun yeter

çok bişey beklemiyoruz

adiosla alıcaz

5 gece

paloma 1900

limaklar 2100

sueno ise mininmum 6 gece istiyor oda 2950tl çıkıyor

çok gelir açıkçası

o paraya daha iyi otelelr vardır

misal 2650 ye limak lara var aklımda yara güral tekirova

ama tekirova çakıllı sanırım denizi

Palomanın hangisi?

grida ya bakıyodum ama 100er lira zam gelmiş hepsine

• Arkadaslar ne kadar guvenılır bılmıorum ama asagıda lınk verdıgım sıte 2012 en ıyı aıle otelı secmıs SİDE CROWN PALACE'I.Fiyatları dıger otellere gore cok uygun...

http://www.turizmguncel.com/haber/holidaycheck-2012nin-en-iyi-99-otelini-secti-iste-listeye-giren-turk-oteller-h8760.html
  • starlight

ve

sunrise

yanyana tavsiye ederim. side manavgat kızılağaç
  • quote:

Orijinalden alıntı: cinman

quote:

iyi akşamlar arkadaşlar bu aldığınız almayı düşündüğünüz sueno hotels golf hakkında biraz bilgi verebilir misiniz ? en önemlisi denizi çabuk derinleşir mi ? yüzmeyi iyi bilmeyen biri ve bebek için sıkıntı yaratır mı ? birde fiyat çok uygun geldi diğer otellere göre bu konu hakkında ucuz etin yahnisi misali bir durum var mıdır? birde bu oteli hangi turdan alabilirz ?

Merhaba,
    Silence beach i bilmiyorum bir kıyaslama yapamam ama geçen sene haziranda sueno golf de eşimle bir hafta kaldık, temizliği, doğası, çalışanları hatta gelen yabancı turistleri inanılmaz kaliteli, ben şiddetle tavsiye ederim, zati otel puan , otel şikayet vs yorumlara bakarsanız otel hakkındaki yorumlar çok iyi, denize golf arabısyla gidip gelmeyi sıkıntı yapmayın bence, her 5 dk da bir golf arabaları gidip gelmekte ve toplam 3-4 dk lık keyifli bir yolculukla denize ulaşabiiyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: espirikkk

Arkadaslar ne kadar guvenılır bılmıorum ama asagıda lınk verdıgım sıte 2012 en ıyı aıle otelı secmıs SİDE CROWN PALACE'I.Fiyatları dıger otellere gore cok uygun...

http://www.turizmguncel.com/haber/holidaycheck-2012nin-en-iyi-99-otelini-secti-iste-listeye-giren-turk-oteller-h8760.html

"2011 yılında Holidaycheck sitesi kullanıcılarının yaptığı 530 bin yorum esas alındı."

Bu kritere göre küçük ve yeni açılan otellerin hiç şansları yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: mussti19

Arkadaşlar eşimle alanya ya gitmeye karar verdim. haziranın sonu gibi gitmeyi düşünüyorum. 5-6 gecelik 1500 tl civarı düşünüyorum. duruma göre 1700 kadar da olabilir. önerileriniz nelerdir. birde dikkatimi çekti herkes belek side falana gidiyor. oralar nasıl acaba kemer gibi ise kemer çok hoşuma gitmemişti. alanya daha canlıydı çünkü. belek side falan gitsem pişman olurmuyum acaba ?bugun alacagım önerilerde bulunursanız sevinirim.

önceki sayfalarda long beach için deneyimlerimi anlatmıştım

• granada oteli biliyorum. 4 yıllık yeni bir otel. ve o bölgedeki en lüxs otel diyebilirim. otel yaz kış açık oldugu için çalışan personelde nitelikli ve çalışkanlar.ben 2 yıl üst üste bu otele aile ile gittim. benim çocuklar genellikle havuz tercih ettikleri için. havuz temizligi ön planda oldugundan burası bizim için çok uygundu. eger sahilde ben yürümek isterim derseniz uygun degil. çünkü sahil şeridi yok. sadece 50-60 metrelik bir sahili var. ama iskelesi çok büyük ve güzel yapılmış. odaları konforlu. otel seçininde herkesin beklentisi bir birinden farklıdır. ayrıca önerim mahmutlar tarafında ütopia world otel. bu otelede manzara ve konum olarak çok iyi. sıradışı oteller...
  • quote:

Orijinalden alıntı: t3ksas

quote:

Orijinalden alıntı: mussti19

Arkadaşlar eşimle alanya ya gitmeye karar verdim. haziranın sonu gibi gitmeyi düşünüyorum. 5-6 gecelik 1500 tl civarı düşünüyorum. duruma göre 1700 kadar da olabilir. önerileriniz nelerdir. birde dikkatimi çekti herkes belek side falana gidiyor. oralar nasıl acaba kemer gibi ise kemer çok hoşuma gitmemişti. alanya daha canlıydı çünkü. belek side falan gitsem pişman olurmuyum acaba ?bugun alacagım önerilerde bulunursanız sevinirim.

önceki sayfalarda long beach için deneyimlerimi anlatmıştım

ayrıca long beach oteldede bir seminer için gittigimde kalmıştım. otel çok büyük. ama sahile yolun altından geçerek ulaşabiliyorsunuz. bu otelde 4-5 yıllık yeni bir otel. iki otel arasında tercihim granada olurdu. iyi tatiller dilerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ugrkrdmn

quote:

Orijinalden alıntı: cinman

quote:

Merhaba,
    Silence beach i bilmiyorum bir kıyaslama yapamam ama geçen sene haziranda sueno golf de eşimle bir hafta kaldık, temizliği, doğası, çalışanları hatta gelen yabancı turistleri inanılmaz kaliteli, ben şiddetle tavsiye ederim, zati otel puan , otel şikayet vs yorumlara bakarsanız otel hakkındaki yorumlar çok iyi, denize golf arabısyla gidip gelmeyi sıkıntı yapmayın bence, her 5 dk da bir golf arabaları gidip gelmekte ve toplam 3-4 dk lık keyifli bir yolculukla denize ulaşabiiyorsunuz.

deneyimlerinizi anlatıyor olmanız çok güzel hiç bilmeden gitmek çok riskli
    aslında denize otelden çıkıp onca mesafeyi yürüyerek gitmekten daha bi keyifli bile olabilir golf arabasıyla gitmek.. birde beni en çok cezbeden sağda solda gezen çok fazla çoluk çocuk olmaması her ne kadar bizimde bir bebeğimz olsada kafa dağıtmak dinlenmek ve denizin tadını çıkarmak istiyoruz.

• Bende geçen ay ets den rixos larese 4 eylül-8 eylül balayı için rezervasyon yaptırdım. Umarım memnun kalırız.
    Daha öncede Limak Limra ve Concorde deluxe de tatil yaptım. Bu otelleri düşünenler için bilgi vereyim. İkisinden de memnun kalmıştım. Yalnız Limak Limra fazla kalabalık bir otel. Özellikle akşam yemeklerinde ana restoranın açılma saatine 5-10 dk. öncesinde önünde kuyruklar oluşuyordu ve restoran açılır açılmaz içeri saldırıyolardı Tek olumsuz yönü buydu. Yemekleri güzeldi. Zaten aşçısı baya ünlü ve restoranda devamlı dolaşıyor eksik varmı diye. Akşam animasyonları çok güzeldi. Kendi ekibi var ve hergün farklı dans şovları sergiliyolardı ve çok başarılılardı. Hiç canınız sıkılmıyor bu otelde. Concorde deluxe ise daha sakin bir oteldi. Geneli yabancıydı. Ve animasyonlarda yabancılara yönelikti. Pek beğenmemiştim animasyonları. Aynı şekilde bunun de yemekleri güzeldi. Oda temizliği çok güzeldi. Jakuzili havuzu favorimdi. Rixos larestende memnun kalırım inşallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tubis89 -- 7 Ocak 2013; 10:38:10 >

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.