Şimdi Ara

2013 Clio Dizel - 2016 Ibiza Benzinli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
95
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    Sizlere arkadaşım için danışıyorum. 2013 model 50000 km de Clio dizel ve manuel bir araç için 42000 TL ye anlaştı.
    Diğer yandan da Ibiza 1.2 TSI manuel 0 araç için bayiden 45000 teklif aldı.

    Siz olsanız hangisini alırdınız?



  • ibiza kasa değiştirecek diye söylentiler var. gerçi mevcut kasası, donanımı ve fiyatı sınıfında neredeyse rakipsiz. clionun durumu, nasıl kullanıldığını falan biliyorsanız mantıklı olabilir. 2. elde çok problem çıkabiliyor, yerinizde olsam sıfır alırdım fakat clionun sahibini tanıyorsam, aracı biliyorsam 2. el clioyu alırdım. 50 bin fazla değil.
  • Yıllık olarak yapacağı yol da önemli. Dizel cliolar piyasada en az yakan araçlardan biri. Diğer yandan ibizanın ise vergi avantajı var motoru da çok yakmıyor. Ayrıca sıfır olması bir diğer avantajı. Ben olsam sıfır ibiza alırdım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizde bir tane 2013 clio var, (manuel dizel) satıp da ibiza almam ama alırken sıfır arabayı tercih ederim. Sıfır araba herşeyi ile güzel birşey.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2016 Toyota Auris Active
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.