Şimdi Ara

2013 Çernobil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar 1986 yılında Ukrayna'da nükleer santralde reaktörde deney yapılması için güvenlik sisteminin kapatılması sonucu bir kaza yaşandığını biliyorsunuzdur.Bugün o bölgedeki radyasyon seviyesi nedir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naykimayki -- 12 Mart 2013; 20:39:46 >

• o hakkında bildiğim bir şey yok ama benimde size bir sorum var arkadaşlar ordaki binaları neden yıkmıyorlar bence yıkmaları lazım çünkü radyasyon bu şekilde hiç bitmez eşalarda çünkü radyasyon kalıyor bence yıkmaları lazım bir şekilde siz ne diyorsunuz
  • Ben göbek deliği hizasında diye biliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala yüksek fakat çok zararlı değil.

Turistler gidebiliyor.

Binaları yıksalar da bişey farketmez.Belki ilerde müze yaparlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: olumsuz adam

o hakkında bildiğim bir şey yok ama benimde size bir sorum var arkadaşlar ordaki binaları neden yıkmıyorlar bence yıkmaları lazım çünkü radyasyon bu şekilde hiç bitmez eşalarda çünkü radyasyon kalıyor bence yıkmaları lazım bir şekilde siz ne diyorsunuz

radyasyon oyle bi illet ki oradaki yayilmasini durduramazsin . 80 kat bilmem kac metre krsun ve beton karmasi lazim kucucuk parca icin . yani okadar binalari yikacaklar nereye saklancak gomulcek gomuldugu yeri etkilemicekmi zamanla o topraktaki canlilara ne olacak onlar mutasyon sora bizim oralara yani kisir dongu en iyisi uzaya atmak :D

• Bir yerde okumuştum,bu forumda da olabilir bazı bölümlerini tamamen kapatmışlar nedeni bilinmiyormuş,bu doğru mudur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: olumsuz adam

o hakkında bildiğim bir şey yok ama benimde size bir sorum var arkadaşlar ordaki binaları neden yıkmıyorlar bence yıkmaları lazım çünkü radyasyon bu şekilde hiç bitmez eşalarda çünkü radyasyon kalıyor bence yıkmaları lazım bir şekilde siz ne diyorsunuz

Radyasyon dediğin şey ışındır , eşyalara yapışmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ne45zmnkakuluzrs

Ben göbek deliği hizasında diye biliyorum

İyiydi bu
  • etrafındaki telle çevrili yere geldiğinde 100 rad kadar
  • ozmanki patlamada çıkan ışıma 4xgama işımasına bedel olduğu için hala kalır ve gitmesi bay baya zor

2013 Çernobil

şu resmi çözerseniz ne demek istediğimi anlarsınız
  • Bende ılerıde gıtmeyı dusunuyorum Prıpyata.Cok merak edıyorum oraları zaten merakım var boyle seylere karsı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kimyacı61

Bende ılerıde gıtmeyı dusunuyorum Prıpyata.Cok merak edıyorum oraları zaten merakım var boyle seylere karsı.

aynen hocam pripyata gittim ama call of duty 4 de gerçektede gitmek isterdim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.