Şimdi Ara

2013 ASTRA SPORT YARDIM!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
7.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Meraba,aracı 2 gün önce teslim aldık annem kullanıcak aracı ama arada sırada ben de kullanıcağım için fonksiyonlarını bilmek istiyorum fakat kullanım kılavuzundan birşey anlayamadım.aracım sport + stil paket.
    1) araçta usb var dediler usb yok araçta bu nasıl iştir?
    2)bluetooth ile iphonu eşleştirdim fakat müzik dinleyebilirmiyim bluetooth üzerinden?
    3)aynalar otomatik olarak katlanmıyor mu ?

sorularıma yanıt verirseniz çok memnun kalıcam. foruma daha bugün yazmaya başladım yanlış yere yada hatalı konu açtıysam pardon.

• 1- Araçta usb olması gerekiyor. Klimanın altındaki boş yere bakın ordadır.
    3- Sadece cosmo'da var katlanır ayna.
  • hocam baktım sadece aux girişi ve çakmaklık var ...
  • onun yanında da usb var hocam sana yakın tarafta görmemen imkansız
  • Hocam cidden yok birdaha bakıcam aşağı inince ama ... Bazı forumlarda virüs girdiği için artık usb yok felan diye okudum ama anlayamadım pek bayiyi mi arasam acaba? bir de bluetoothtan müzik dinleyebiliyormuyuz acaba
  • bende 2013 model astra 1.4 sport sahıbıyım. oncelıkle hayırlı olsun .usb gırısı klımanın altında esya koyma gozunde cakmaklık gırısının hemenyanında.
    aynalar cosmo da sadece katlanabılır.sport ta yok malesef.
  • Teşekkür ederim cevaplarınız için,sizinki de hayırlı olsun.Birdaha bakacağım usb için arabaya,bluetooth olayını da bir cevaplarsanız çok sevineceğim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2010 HDI Peugeot 206 plus yardım
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bayiyi aradım yeni gelen araçlarda usb yok dedi ve ileriki aylarda geleceklerde elektronik park freni de olmayacakmış bu nasıl bir pazarlama politikası anlamadım doğuşa özenecekler heralde bu gidişle genede erken aldığıma sevindim ... Aux girişine de sadece ipod ve iphone sokuluyor dedi.

Hala bluetooth için cevabınızı bekliyorum
  • Arkadaşım merhaba,

http://www.opel.com.tr/opel-serisi/satis-alani/arabalar/astra-hatchback-new/modeller/mevcut-modeller.html

linkinden göreceğin üzere, sport pakette USB olması gerekiyor. Katlanır aynalar Cosmo'da var.
    Bluetooth için de kullanım kitapçığında birtakım açıklamalar var, benim Enjoy olduğundan o bölümleri okumadan geçmiştim

Enjoy'da da aux olduğundan onun hakkında bir iki şey söyleyebilirim. Her iki erkek uç olan 3.5 mm jack 'ları olan kablo ile MP3 çalarımdaki şarkıları dinleyebiliyorum. Ipod ya da Iphone olması gerekmiyor. Kabloyu da çok kolay bulursun.

Aracınız da hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin.

• Cevabın için saol ama malesef usb yok ve aux sadece ipod uyumlu yani aux için bayinin yalancısıyım ama usb hakkaten yok bayiyi de aradım bunları söylediler.Astra alacaklar usb istiyosa artık sportta yokmuş böyle de bir duyurumuz olsun buradan
  • Sportta eğeydir usb yok hatta bir ara cosmodan da çıkarmışlardı. Sadece navi alındığında geliyordu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2014 modellerde baya donanım çıkarcaklar o zaman.
  • aux sadece iphone ipod uyumlu ne demek arkadaş kulaklik girişi olan her alet çalışır merak etme
  • dostum bugün opel gedizler ile görüştüm Elektronik Park Freni Sport donanımdan çıkartılmıyor. sadece düğmenin çevresindeki krom şerit çıkartılıyor. ayrıca 7 olan hoperlör sayısı 6 ya çekiliyor usb standart olarak sunulmaya devam ediyor. ve son olarak 1.3 dizellerde sunulan aktif havalandırma kapakları çıkartılıyor. Bilgilerinize...
  • Al da gör usb geliyo mu gelmiyo mu

• kukileta K kullanıcısına yanıt
    ben de bugün 1.4 140 hp cosmo active select sipariş ettim. usb vardı diye hatırlıyorum ama içime kurt düştü

• Arkadaşlar no panik Yukarıda ki konfigirasyondaki KIRMIZI YERE BAKIN .

Opelin sitesine girdim ve gördpm ki,sport ve üstü modellerde standart donanim olarak var.Siz yerini bulmamaışsınızdır

Siz fazla bilgisi olmayan satış temsicilerine inanmayın.Ozellik olmasa yada opsiyonel olsa sitede belirtilirdi.

teredütünüz varsa her konuda Opelin resmi sayfasından merkez telefonlarını arayarak bilgi sahibi olabilirsiniz .

Saygılar ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zarinca -- 15 Kasım 2013; 3:45:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: okutay

ben de bugün 1.4 140 hp cosmo active select sipariş ettim. usb vardı diye hatırlıyorum ama içime kurt düştü

/>

Arkadaşlar no panik Yukarıda ki konfigirasyondaki KIRMIZI YERE BAKIN .

Opelin sitesine girdim ve gördpm ki,sport ve üstü modellerde standart donanim olarak var.Siz yerini bulmamaışsınızdır

Siz fazla bilgisi olmayan satış temsicilerine inanmayın.Ozellik olmasa yada opsiyonel olsa sitede belirtilirdi.

teredütünüz varsa her konuda Opelin resmi sayfasından merkez telefonlarını arayarak bilgi sahibi olabilirsiniz .

Saygılar ...

• Ya kardeşim dalga mı geçiyosun yerini bulamamışsınızdır felan yok benim arabamda.ben Eylül 2013 te aldım Ankara'dan yok, arkadaşım Çorum'dan geçen sene almış var onunkinde. Saflık olsun diye açmadım konuyu sitede yazıyo olabilir ama yeni gelen arabalarda usb yok

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.