Şimdi Ara

2013 Astra 1.4T Sport Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, umarım konu doğru yerdedir.

Bugun ikinci el bi astra baktık. Araç 2013 model başlıkta yazdığı gibi 1.4t sport sedan otomatik benzin(J kasa dediklerinden). Fiyat konusunda hemen hemen anlaştık gibi ancak aklımda bazı soru işaretleri var.

Birincisi araç baya donanımlı renkli dokunmatik ekran falan var. Açınca opel logosu geliyor ve loading yapıyor ardından ekran geliyor ancak bu ekranda tv özelliği bile var. Şimdi bu ekran orjinal mi değil mi bilemedim. Ayrıca orta konsoldaki düğmelerin üst sağında RST GPS yazan bi düğme var. Araçla ilgili resimleri videoları incelediğimde böyle bi düğme hiç göremedim.

Kilometre 40 bin civarı ama artık kilometre sorgusu yapamıyoruz maalesef. Opel servisine ekspertize götürsem orda kilometreyle alakalı bilgi alabilir miyim acaba?

Motor arıza ışığı yanıyordu ama kullanan vatandaşın servise falan filan götürdüğünü hiç sanmıyorum. Servis zamanının geçtiği gösteriyor olabilir mi bu lamba yoksa daha büyük bi problem mi?

Bu modeldeki vites geçişleri nasıldır? Geçenlerde 2016 dizel otomatik astraya bindim geçişler gayet sarsıntısız ve hızlıydı. Bu alacağımda da aynı şanzıman mı var acaba?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• O gördüğünüz multimedya sistemi sonradan takılan orjinal olmayan bir sistem.

Arıza ışığı 1.4t motorun kronik manifold problemi olabilir, onunda değişimi 2bin-3bin lira arası, lütfen iyice kontrol ettirin sonrasında 3bin lira vermek zorunda kalmayın.

Şanzımanı iyidir, çift kavramalar kadar seri değildir ama pişman etmez.

• yasin90 Y kullanıcısına yanıt
    Yanıt için teşekkürler. Gereç araç sahibinin tutumu gerekse bu arıza lambasıydı bilmemneydi vazgeçtim bundan. Arıyorum tekrar temiz bir astra ekranlı falanda bi milyon tane paket var.

• extra34 E kullanıcısına yanıt
    Sedan arıyorsunuz sanırım, imkan varsa 2014 ve üstü alın onların koltuğu yarı deri gibi, bel destekleri falan bir tık daha iyi.(bu dediğim sport paket için geçerli)

Ekran konusuna gelince tv varsa öyle göğüşte gps faln yazıyorsa sonradan çin işi ekran takılmıştır.

Aklınızda bulunsun 1.4t motorda kronik manifold sorunu oluyor, arıza faln gösteryrsa iyice kontrol ettirin.

Allah gönlünüze göre versin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasin90 -- 1 Ekim 2017; 13:51:40 >
  • Ariza lambasi guncelleme ile cozuluyor. Eger cozulmuyorsa baska sorun vardir. Dikkatli olmak lazim.

• Yanıtlar için teşekkürler. 2013 fiyatları daha uygun gibi geliyor bana. 2015ler falan pahalı. 55 bütçe var. Ona göre bakmaya çalışıyorum.

Peki bu ekran olayında aracı aldıktan sonra gidip taksak serviste çok mu maliyetli olur? O kadar bilgi kirliliği var ki internet üzerinde

• Orijinal ekranı sonradan taktırabilen görmedim ve duymadım.Ayrıca o bütçe ile bulabilirseniz cosmo donanım bakmanızı öneririm.Cosmolarda standart afl far sistemi vardır;ama opsiyonlu sportta da nadir de olsa bulunabilir.Otomatik 6 ileri tam otomatik bir şanzımandır.Arıza ışığı içinse gaz kelebeği temizliğiyle de hallolabilir,illa manifold değişimi olmayabilir.Kolay gelsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tica T kullanıcısına yanıt
    Ben en yüksek paket spor sanıyordum.

Var mı birisi şu paketleri bana yazabilecek aşağıdan yukarı?

• extra34 E kullanıcısına yanıt
    En boştan en doluya yazayım.

Business

Sport

Cosmo

Orjinal ekran taktıramazsınız, çin malı multimedya taktırabilirsiniz.

• Yanıtları için herkese teşekkürler.

55 bine 2011 astra 1.4t cosmo hatchback buldum. Yarın sabah bakmaya gideceğim. Sunroof ve navigasyon yok sadece. Kilometre 65 binde. 2011 model araca bu kadar para verilir mi bilmiyorum doğrusu ama piyasa böyle sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi extra34 -- 3 Ekim 2017; 22:49:19 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.