Şimdi Ara

2013-2016 Honda Civic HB Ana Konu (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.348
Cevap
35
Favori
248.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar yukarıda bahsedilmiş ingiltere ile buranın alım gücü bir değil bizim paraya çevirip aynı fiyat demek yanlış bir yaklaşım.abd de de durum aynı almanyada da .ekonomileri kuvvetli olduğu için devlet vergiyi bize göre ya çok düşük alıyor ya da hiç almıyor.araç fiyatlarıda haliyle ucuz benzinde ucuz.neyse o konuda çok doluyum 2 sayfa yazı yazarım buraya gerek yok... 2012 fd6 kasa honda civic kullanıcısı olarak ve civici çok seven bir insan olarak tarafsız yorumum araca daha binmedim lakin fotolardan tok bir araç gibi görünüyor.hb c sınıfından golf 7 yi 6 ya göre beğendim zira 6 nın hiç bir albenisi yok bence. mercedes a serisinin dizel motoru 109 hp lik eskimo motoru tutupta bunu yeni i-dtec ile karşılaştırmak yanlış ha araçlar karşılaştırılırmı mercedes sunduğu konfor ve kalite ile baskın gelecektir zira bir arkadaşımda a200 amg var gerçi o benzinli ama arabayı test ettim biliyorum.bana sorarsanız bu lansman fiyatı daha da artarsa araç alınmaz ama satışlar düşük giderde sport donanım 59 60 gibi bir rakama biterse alınır.




  • Referans olması dileği ile...

    https://www.honda.co.uk/cars.html?model=civic


     2013-2016 Honda Civic HB Ana Konu

     2013-2016 Honda Civic HB Ana Konu

     2013-2016 Honda Civic HB Ana Konu

     2013-2016 Honda Civic HB Ana Konu





  • Honda Türkiye'yi tebrik ediyorum gerçekten bu kadar güzel bir aracı uygun lansman fiyatı ile tüketicilerin beğenisine sundukları için...
    -aracın dizelini (sport) bugün test ettim ataklık söz konusu değil , yakıt tüketiminin gerçeği yansıtmadığını bayi dahi söyledi (tabiki yansıtmaz nascar pistinde 90 la kullanmıyacağız ama yok şöyle az yakar böyle az yakar earth dream motor yapıyoruz denecek iddiada değil baya baya 6 lt oluyormuş...) iç kalite ilk bakışta iyi görünsede içeri çok ses alıyor bir an doblo dizel kullanıyorum zannettim , kapı lastikleri çapaklı bildiğin buz dolabı mıknatıslarının içine yerleştiği plastik çapaklı malzeme , orta göğüs oldukça basit herhangi bir 30.000 TL lik araçta rahatça rastlayabilirsiniz ses sisteminin ekranı bile sürücüye odaklı sanki tek başına seyahat edilen kızak gibi ... hadi eleştirsek de kötünün iyisini diyebilsem oda bu fiyat politikasından sonra söz konusu değil ... FD 6 kasa kullanıcısıyım cidden Honda sermayeden yemiş motor konusunda ki sorunsuzluklarını çim biçme makinası ve tekne motorlarında rahatlıkla sürdürebilirler ama otomobilde fiyat performans üzerine koyacakları bir değer arayışı kalmamış .. üzülerek eleştirilerimi paylaşıyorum..




  • Göz zevkidir görecelidir tabiki de, eh be kardeşim bu nasıl bir tip. Yeni Auris'in enteresan tasarımını bile geride bırakmış Civic HB. Eski kasasının orjinalliğini farketmemi sağladı ama bak.
    Tamam oturduğumuz yerden eleştirmek kolay da tasarımı bu kadar cins yapabilmek de eleştirilir artık
  • dizeli, oldum olası sevmezdim zaten
  • Ben aracı test ettim.
    Gayet atak düşük devirlerde gaza dokununca arkadan biri parmak atar hissi veriyor.
    Ekonomik durumum el verse alırdım, ancak ekonomim iyi olsa neden dizel alayım birde o var :)

    Şimdilik civic sedan a devam.
    lpg li sparis verdim hafta sonuna gelir .)
  • Fiyat yüksek senede 25 30 binden aşağı km yapanlara gelmez bu araç.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aracı canlı görmediğim için sorayım, önde ızgara altı siyah parça ön tasarımda dikkat çekici bir eleman, bu eleman plastik midir? umarım değildir zira bir süre sonra güneş etkisi ile rengini kaybetme durumu olacaktır. parçanın malzemesini söyleyebilecek olan var mı?
  • 1.6 dizel sport donanimli araci bugun honda damla Ataşehir'de test ettim.arac atak ayrica arka koltuklarda 3 kalipli arkadasimi da oturttugumu da belirtmeliyim.ben cok beğendim ama arkadaslarim arka koltukta cok zipladiklarini soylediler.sanirim sert kullandim.esim ve kizim arka koltuklarda konforlu yolculuk edemeyecekse almam diye düşünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sedanın süspansiyonları bile sert
    HB zaten tahta gibi mübarek
    bi de dizel oldumu konfor monfor arama
  • Bir ek yapayım,

    2013 HB civic aküsü 60A dir arkadaşlar

    yani daha uzun çalışma süresi veriyor.
  • bu çok iyi işte... 45 amperden çok çektik , halada çekiyoruz...
  • Sanırım dizel hb hondanın fiyat politikası nedeniyle elinde patladı. 20 nisanda bir rüzgar gibi lansman yapıldı, ama yollarda bir tane bile yok. Sanırım forumdan alan hiç yok şimdiye kadar yazardı.
  • fb7 nin akibetine uğrayacak
  • hakkaten ha yolda hiç görmedim daha
  • Merhaba.
    Geçen pazar Bursa inallar'da 1.6 dizel sport beyaz sparişi verdim kaporasınıda yatırdım akşamında sizin bu sayfaları okuyunca dedim noluyor yaa... kendi frenime bastım ne bu acele böyle düşündüm araba için borca girmek olmaz....
    Bugün aradılar beyazından yokmuş siyaha verelim dediler aha dedim bahane hazır... yok dedim istemiyom siyah iptal ettirdim..

    gerçekten 64 bin. çok para şimdilik beklemece ya fiyat düşecek yada 2,el piyasayı takip...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: siezma

    Merhaba.
    Geçen pazar Bursa inallar'da 1.6 dizel sport beyaz sparişi verdim kaporasınıda yatırdım akşamında sizin bu sayfaları okuyunca dedim noluyor yaa... kendi frenime bastım ne bu acele böyle düşündüm araba için borca girmek olmaz....
    Bugün aradılar beyazından yokmuş siyaha verelim dediler aha dedim bahane hazır... yok dedim istemiyom siyah iptal ettirdim..

    gerçekten 64 bin. çok para şimdilik beklemece ya fiyat düşecek yada 2,el piyasayı takip...

    Tam direkten dönmüşsün ha;
    o kadar para ufacık arabaya verilirmi yazık yaw




  • Aynen üstad direkten döndüm çok şükür...

    araba küçükmüş o anda gözünd ebüyüyor ama arkası fenaymış testlere baktım ben oturmadım arkaya kafa tavana vuruyormuş çok şaşırdım

    şimdi mesele 1,8 hb bulmak bulmammm lazımmmm arabasızlık fena ya elim ayağım bağlı kaldı :(
  • olası bebeklik problemleri de cabası
  • 24 Nisan da benzinli modelini satın aldım ve haftasonu 1000 km bakımına gitmeyi planlıyorum. Satın almadan önce başta İngiltere olmak üzere diğer Avrupa ülkelerindeki test sonuçlarını ve de yorumları okudum. (Zira bu model yaklaşık bir yıldır Avrupa' da piyasada, bu forumdaki yorumlar sadece 2-3 km. lik test sürüşleri olduğundan dikkate alınmamalıdır) Negatif bir yoruma rastlamadım... İlave olarak 1000 km de oluşan izlenimim araç son derece başarılı... 41 yaşındayım ve bir çok araç satın aldım ( İstanbul _ İzmit arası yılda minimum 40.000 km yol yapıyorum) bu ilk Honda' m şimdilik çok memnunum...

    Araç dar diyenler için ölçü karşılaştırması : ( Kesinlikle katılmıyorum araç sedandan geniş ve yüksek ) **değerler Honda web sitesinden.


    http://www.honda.com.tr/model_karsilastirma.aspx?type=otomobil

     2013-2016 Honda Civic HB Ana Konu

    Bu da pahalı diyenlere ( Sınıfında sadece Renault da bu kadar güçlü bir dizel var (1.6 DCI 130 BG 320 TQ) . Muhatabı sadece o araçtır. Diğer araçların Torkları yanına bile yaklaşamıyor...

     2013-2016 Honda Civic HB Ana Konu

    Araç ile ilgili soruları cevaplamaya hazırım...Herkese iyi günler...
     2013-2016 Honda Civic HB Ana Konu 2013-2016 Honda Civic HB Ana Konu




  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.