Bildirim
2013-2014 mercedes c 180 e lpg uyumu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
merhaba
mercedes araçlarda lpg montajında hiç bir sıkıntı yok rahatlıkla takılabilir
mercedes yeni CGI 1.8 dışında hiç birsıkıntı yok detaylı biligi için info@cetinsayotogaz.com 05324888991 02165749733
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çetinsayotogaz -- 22 Ekim 2016; 9:58:12 >
-
Satılık araçlar arasında 2013 sonrasında hiç lpg li araç yok.
7 ileri olanlara takılmıyor diye bir sürü yorum var
Sizin montaj yaptığınız araçlar kaç model peki ve 7 ileri olanlar mı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba 3. Adet mercedes E180 cgi 1.adet C180 cgi 2014 model Prins sıvısistem directliqoumax uyguladım siz siteyi fazla incelememişsiniz heralde 8.aydır araçlar LPG de çalışıyor sorunsuzhttps://youtu.be/aMNA_k3DWH0
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
https://youtu.be/zqI9oq6_sQc
2014 mercedes e180 cgi buda LPG'li Yusuf koparan izmir farkı ile 05355595572
malum siteyi açın 2013 model sonrasını seçin benzin lpg ile arayın bakalım kaç sonuç çıkacak -
O bölüm benim alanıma girmiyor ben taktığım cgi mercedes LPG sistemine ve araca bakarım yaparım kullanıcı ve araştırmacıya herzaman yardımcı olmaya çalışırım teşekkür ediyorum
Sizin 2013 model ve sonrasında 1.6 motor 7 ileri otomatik olanlara lpg uygulamanız var mıdır
Siz beni anlamadınız gibi geliyor YouTube linkindeki araçlar 2014 model cgi 7 ileridir bilginize siz videoları seyretmediniz heralde
Haklısınız
Sizi anlayamıyorum
Teşekkür ediyorum ben anlatmakta zorlanıyorum zannettim videoyu seyretseniz yeterli olacak diyecektim
videoyu seyrettim
ama sizin lpg uyguladıgınız motor başka
kısaca başka bir siteden edindigim bilgileri aktarayım
belki benim gibi merak edenler vardır
Kısaca bilgi vereyim ama size;
2010 model alacağınız C 180 seriisi makyajsız kasadır yani 2007 de çıkanla aynı, içi farklıdır stoplar ledsiz ve farlar düzdür, en basit buradan anlaşılır ki 2010 modellerde turbo yoktur yani istesenizde cgi motorlusunu bulamazsınız. 1.6 kompressor diye geçer.
2011 modelde makyajsız kasayı yani yukarıda belirttiğim 1.6 kompressorlu aracı bulabilirsiniz hemde 1.8 cgi olan yeni tip turbo modeli bulabilirsiniz ki bunlar makyajlıdır ve bu kasanın 1000 e yakın parçası yenilenmiş en güncel modelidir. Kaput aliminyumdur ve araç daha hafiftir, iç dizayn yenilenmiştir, farlar makyajlı ve stoplar leddir vs. vs.
2012 model de makyajlı olupta 1.6 kompressor motorlu araçlar mevcut, fakat yine aynı yıl 1.6 cgi yani turbo motorlu araçlarda var. Her ikiside makyajlıdır.
2013 ve 2014 de ise sadece makyajlı kasa ve 1.6 turbo cgi motorlu araçlar üretilmiştir c180 seriisinde.
Benzinle kullanacaksanız kompressor yerine yeni tip turbo bakın 1.6 1.8 farketmez, hatta 2011 1.8 tavsiye ederim, yakıtı ve performansı daha iyi. Yok ben illa da tüp takacağım diyorsanız makyajlı kasa 2012 kompressor motorlara bakın.
-
👏👏👏👏👏😇😇😇😇😇👍🏾👍🏾👍🏾👍🏾👍🏾🚗🚗🚗🚗❤❤❤❤👏👏👏👏
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X