Şimdi Ara

2013 / 14 FENERBAHÇE FORMALARI (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
169
Cevap
1
Favori
6.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DarknessTiger

quote:

Orijinalden alıntı: sHepHeRd'

Barça'nın formasıda berbat.

yok hocam öyle deme çok hoş duruyor
    belki renk hoşuna gitmiyordur

Renkten değil Malatyaspor'un formasına Qatar yazıp Barça arması koymuşlar resmen.

• Tek beyaz iyi diğerleri çok kötü
  • Beyler ben çubukluya bakınca gözlerimde kamaşma oluyor , size de oluyor mu yoksa problem bende mi?
  • ÇOK ÖZÜR DİLERİM.BUNU KOYMAK FARZ OLDU.

• Arkadaş özel takımlar ın özdeşleşmiŞ formaları vardır. Bizimkide çubuklu be!! ne diye fantazi yapıyonuz. Hade diğer 2 sini anlarım da çubukluyu bırakaydınız bari.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • A.Kiğılı : 500 bin satmak istiyoruz . SmartSport canlı yayını
  • Fenerbahcenin en guzel cubuklusu buydu . Sahada da forma agir duruyordu . Bilmem Fenerbahceli arkadaslar bana ne kadar katilir?

2013 / 14 FENERBAHÇE FORMALARI

• Fenerbahçenin tüm formalarını koleksiyon yapan birisi olsam bu seneki formaları es geçerdim
  • bu sene tüm takımların formalar tırt gibi.. bir tek beşiktaşın beyaz formasını beğendim.. bizimde her zamanki gibi parçalı iyi olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtea

Fenerbahcenin en guzel cubuklusu buydu . Sahada da forma agir duruyordu . Bilmem Fenerbahceli arkadaslar bana ne kadar katilir?

Katılmamak elde değil ki hocam. Hem forma hem Appiah ağlatır adamı
  • Alayı çöp
  • Stadda anonsta soruyor taraftara formalari beğendiniz mi? Diye. Taraftardan ses yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lithium

Bunlar noldu?Çakma filan olamaz bildiğin yapmışlar ama prototip olarak kalmış sanırım.

Hayır bunların shop olduğu anlaşılmıltı sonradan zaten

• Gözlerim sulandı lan.
  • Ben taraftarların atkı şov yapacağı bir forma olacağını duyduğumda bu tarz bir şey düşünmüştüm ...

Bu ne abi resmen çorba yapmışlar ya . Ben taraftarların olduğu formadan aşırı umutluydum oysa ki ...
  • Berbat lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: -The Stig-

bu sene tüm takımların formalar tırt gibi.. bir tek beşiktaşın beyaz formasını beğendim.. bizimde her zamanki gibi parçalı iyi olmuş

Beşiktaş beyaz forma çıkardıda bizimmi haberimiz yok çubukluyu kastediyorsunuz sanırım

• Volkan'ın forma çok hoşuma gitti.
  • Çok nadir spor bölümüne yazarım da, bu nedir arkadaş ya... Formalar tam hayal kırıklığı benim için. O nasıl çubuklu öyle. Degrade geçiş yapmışlar renk aralarında. Neymiş ışığın geçişiymiş... Dümdüz forma resmen. Bi de Kığılı rekor satış bekliyorum diyor. Çok afedersiniz ama çok beklersin. Yazık valla yemin ediyorum şu tasarımcılarn aldığı paraya tanıtımın masrafına. Sinirden maçı falan unuttum hiç umrumda değil...
  • quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

Çok nadir spor bölümüne yazarım da, bu nedir arkadaş ya... Formalar tam hayal kırıklığı benim için. O nasıl çubuklu öyle. Degrade geçiş yapmışlar renk aralarında. Neymiş ışığın geçişiymiş... Dümdüz forma resmen. Bi de Kığılı rekor satış bekliyorum diyor. Çok afedersiniz ama çok beklersin. Yazık valla yemin ediyorum şu tasarımcılarn aldığı paraya tanıtımın masrafına. Sinirden maçı falan unuttum hiç umrumda değil...

rekoru en az satış yönünde kırarlar çok orjinal birşey bekliyordum bu sene ama olmadı. Galatasarayın ve beşiktaşınkiler güzel. Ah kiğılı ah.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.