Şimdi Ara

2012 YGS Türkçe'nin abartılmış bir balon olması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Daha bu sabah 2012 yi çözdüm, 2010'dan 2013'e tüm ygs türkçelerde en çok zaman alan 2012 idi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S. Todd -- 11 Mart 2015; 16:32:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o başlık nedir öyle ya.neymiş 2012 türkçe ygs balonmuş, sen beni güldürdün,allahta seni güldürsün dostum.

gırgır bir yana,trolleme konusunda yeteneğin var gibi,bu konuda eğitim alırsan ileride dh ın önde gelen trollerinden biri olacağını düşünüyorum.ilk olarak forumun bu konularda ordinaryüs seviyeye ulaşmış usta trollcülerinden, TRM101-Trolleme Mekaniğine giriş dersi al,gerisi gelecektir.

ahahahaha 2012 ygs türkçe ba. saddsfgfsgfdgfdg

• 2012 Türkçesi balon mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: walt09

o başlık nedir öyle ya.neymiş 2012 türkçe ygs balonmuş, sen beni güldürdün,allahta seni güldürsün dostum.

gırgır bir yana,trolleme konusunda yeteneğin var gibi,bu konuda eğitim alırsan ileride dh ın önde gelen trollerinden biri olacağını düşünüyorum.ilk olarak forumun bu konularda ordinaryüs seviyeye ulaşmış usta trollcülerinden, TRM101-Trolleme Mekaniğine giriş dersi al,gerisi gelecektir.

ahahahaha 2012 ygs türkçe ba. saddsfgfsgfdgfdg

Hocam çöz öyle konuş ; psikolojik baskı(uzun çünkü) dışında en kolay ygs türkçelerinden

• alibeyindonanimhaberi A kullanıcısına yanıt
    bizzat girdiğim sınavdır kendileri ve baya da iyi trollenmiştik ösym tarafından.

aklıma ne zaman gelse ana havrat düz basarak ösym ye iyi niyet dualarımı gönderiyorum.
  • 2012 çok zor değil hatta kolay, paragraf ne kadar uzun olursa o kadar daha kolay oluyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: walt09

bizzat girdiğim sınavdır kendileri ve baya da iyi trollenmiştik ösym tarafından.

aklıma ne zaman gelse ana havrat düz basarak ösym ye iyi niyet dualarımı gönderiyorum.

Girdiğin için o psikolojiyle zor gelmiştir şimdi tekrar çöz en az 40 yaparsın

• baymühendis kullanıcısına yanıt
    Kendimi ekşide hissettim.
  • Sinava girmede kolay zor demek ona buna pok atmak cok mantıklı gelmiyor bana.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bense bu kadar konuşulduğu için daha zor bir şey bekliyordum, femin denemelerinden (10lu) pek farkı yoktu

• Girdiğin her denemede, çözdüğün her YGS'de Türkçe'ye 20, en fazla 25 dakika ayırırken; sınavda karşına gelen Türkçe sorularında 30-35 dakika harca da göreyim seni yavru kurt. O kaybedilen 10-15 dakikanın sınav psikolojisiyle birleşip Matematik testini de berbat etmesi, sınavın komple rezil olması falan; daha açıklayayım mı? Evde bir elinde kahven diğer elinde çerezin varken çözdüğün testle "yaw ne kdr kolaymış .9.9" dersin tabii. Bize de 2011, 2010 soruları çok kek gelirdi. Neyse, umalım ki sen sınavda bocalamayan, gram heyecan yapmayan tayfadan olursun da(ki sınava girene kadar ben de böyleydim) 2015 YGS Türkçe'de balon olur sana göre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: geleceginmuhendisi

Kendimi ekşide hissettim.

Ekşideki nickin ne bro
  • valla tmyim ve turkce 37-38 hedefliyorum. simdiye kadar o kadar uzun ve karisik paragraflar cozdum ki tum ygs turkceleri bana kolay geldi(sadece turkce kolay geldi kendimi ovmuyorum). turkceye uzun sure ayirma sansiniz varsa(50dk vs) 38-39 net yapilabilecek sinav

• Beyler size bisi diyimmi biliyorum bu yaziyi yazmadan once 2012 ygs turkceci uyeler tarafindan eksi yagmuruna tutulcam ama yinede soyluyorum :D 2-3 saat once cozdum yaklasik 35 dkda bitti 5 bosum var dil bilgisi dilbilgisi sifirdir gordugum yerde pas gecerim 28net cikardim normalde dershane denemelerinde 20-25 arasi cikaririm nerdeyse en yuksek turkce netlerimden biri ilk 5e girecek turden anlamadim bu forumda her zaman su su cok zordur dediklerinde hep onlari iyi yapmisimdir su su cok kolay dediklerindede hep batirmisimdir ya bende bi terslik var yada sizde :D gelelim 2012 neden kolay.Beyler paragraflar uzun goz korkutucu onda bende okeyimde ama o paragrafi okuduktan sonra kafanda olusan ilk yorumu cevap şiklarinda bulabiliyosunuz ygsnin hazirladigi turkce denemelerinde fakat dershane veya herhangi bir yayinin denemelerinde bu boyle degil parcalardaki okunduktan sonraki olusan anlam belirsizlikleri veya cevap şiklarinin kesin ve net aranan cevabi vermeyip birbirine yakin olmasindan dolayi bence ygsden daha zor.bunlarin size zor gelmesinin sebebi sinav anindaki strestir bence her neyse dediklerimi az cok anlamissinizdir.Bu tur sinavlar hep gecmiste.kalmistir gecmise fazla takilmayalim onemli olan 3-4 gun sonra girecegimiz sinav Insallah kolay bi sinav olur ve herkes hedefledigi yerleri kazanir diyelim Allah yardimcimiz olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gokmen39 -- 11 Mart 2015; 20:06:34 >

• alibeyindonanimhaberi A kullanıcısına yanıt
    üye değilim hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: geleceginmuhendisi

üye değilim hocam

Tamam

• (bkz:forumu sözlüğe çevirmek)
  • quote:

Orijinalden alıntı: arada1

(bkz:forumu sözlüğe çevirmek)

Ekşide biz de sözlüğü foruma çeviriyorduk

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sellaturcicaMD -- 22 Kasım 2020; 2:9:43 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.