Şimdi Ara

###2012 YGS SONUÇLARINIZ TEK KONU ALTINDA ### (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
386
Cevap
3
Favori
38.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: qazsedc

###2012 YGS SONUÇLARINIZ TEK KONU ALTINDA ###

ilk 3bine çekebilme ihtimali azıcık da olsa var mı?

14-16 binden çeken arkadaşım oldu

bu arada arkadaşlar ben de
    2 sene önce bir bölüme yerleşmiştim, sınava öylesine girdim; feci batırmışım
    53 bin - 69bin arası sonuçlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victor nicolas -- 20 Nisan 2012; 16:00:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: marjinalite_

quote:

Orijinalden alıntı: .CorpsE.

quote:

quote:

Başlıkta açmıştım ama buraya da yazıyım.

Bu puanlarla Trakya-Çanakkale-Eskişehir gibi üniversitelerde İşletme bölümüne girebilir miyim sizce ?

Lys matematiğim çok kötü benim geometri de öyle. Şimdi lys için hedeflerim şunlar ;

Edebiyat : 41
    Matematik : 9
    Geometri : 4
    Coğrafya : 14

Bunları da yapmam halinde geçen seneki sisteme göre 260 puanım oluyo okul puansız.

Okul puanıyla da 300'e yaklaşırım veya geçerim.

Benim tahminim elbet bir yere gideceğim yönünde ama emin de olamıyorum.

Fikirleriniz nelerdir ? Sıralamam da çok kötü değil sanırım barajı geçemeyen bu kadar kişiyi ve 350.000 yapanın 100.000 içinde olduğunu görünce.

Beyler boş geçmeyelim iki yorum atalım Allah rızası için

Bir an kendimi gördüm sende.Benimde puan 292 , 247k sıralama. yapabilirim dediğim lys netleride benim ortalama yapabileceğim netler ve işletme istiyorsun.Ya sen bensin ya ben senim.

Herneyse.Hocam Eskişehiri bu netlere göre unut bence.Belki Osmangazi İkinci Öğretim olabilir.
    Benimde hedefim Anadolu Üni işletme falandı artık pamukkale,balıkesir oldu
    Ama hiç belli olmaz herşeyi lys belirlicek bu sene.Çünkü puanlar birbirine çok yakın.Benden 30 puan yüksek alan 100k önümde.
    Matematik yapamıyorsan otur yazar-eser ezberlemeye başla benim gibi bir soru neredeyse 4 puan.

Umarım istediğin bir yere yerleşirsin.Bu benim 2.senem bide pes ettim artık neresi olursa gidicem.

İkinci seçeneğim Trakya diyorum. O da olmadı Balıkesir Kırklareli diycez napalım artık.
    Üniversite olsun çamurdun olsun.
    Yazar-eser olayına da başladım zaten.

balıkesire gelmeyin la burada birşey yok,oturun çalışın çok kötü sayılmazsınız 150 bine rahatlıkla çekersiniz o sıralamayı biraz mat2 kasın hiç olmaz sa 15 netin üstüne çıkın kocaeli uludağ izmir falan yazarsınız.

•  ###2012 YGS SONUÇLARINIZ TEK KONU ALTINDA ###

sizce bir sözelci 110 binden ilk 10 bin'e kadar inebilir mi ? lys'me ezberime güveniyorum ? ne diyorsunuz ?

bu arada sayısal çıkışlı bir mezun olarak matematiği 0'a yakın net yaptığım için kendimi tebrik ediyorum
  • Sizce 60 binlere çekebilir miyim sıralamamı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AvantiLazio

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: .CorpsE.

quote:

quote:

Başlıkta açmıştım ama buraya da yazıyım.

Bu puanlarla Trakya-Çanakkale-Eskişehir gibi üniversitelerde İşletme bölümüne girebilir miyim sizce ?

Lys matematiğim çok kötü benim geometri de öyle. Şimdi lys için hedeflerim şunlar ;

Edebiyat : 41
    Matematik : 9
    Geometri : 4
    Coğrafya : 14

Bunları da yapmam halinde geçen seneki sisteme göre 260 puanım oluyo okul puansız.

Okul puanıyla da 300'e yaklaşırım veya geçerim.

Benim tahminim elbet bir yere gideceğim yönünde ama emin de olamıyorum.

Fikirleriniz nelerdir ? Sıralamam da çok kötü değil sanırım barajı geçemeyen bu kadar kişiyi ve 350.000 yapanın 100.000 içinde olduğunu görünce.

Beyler boş geçmeyelim iki yorum atalım Allah rızası için

Bir an kendimi gördüm sende.Benimde puan 292 , 247k sıralama. yapabilirim dediğim lys netleride benim ortalama yapabileceğim netler ve işletme istiyorsun.Ya sen bensin ya ben senim.

Herneyse.Hocam Eskişehiri bu netlere göre unut bence.Belki Osmangazi İkinci Öğretim olabilir.
    Benimde hedefim Anadolu Üni işletme falandı artık pamukkale,balıkesir oldu
    Ama hiç belli olmaz herşeyi lys belirlicek bu sene.Çünkü puanlar birbirine çok yakın.Benden 30 puan yüksek alan 100k önümde.
    Matematik yapamıyorsan otur yazar-eser ezberlemeye başla benim gibi bir soru neredeyse 4 puan.

Umarım istediğin bir yere yerleşirsin.Bu benim 2.senem bide pes ettim artık neresi olursa gidicem.

İkinci seçeneğim Trakya diyorum. O da olmadı Balıkesir Kırklareli diycez napalım artık.
    Üniversite olsun çamurdun olsun.
    Yazar-eser olayına da başladım zaten.

balıkesire gelmeyin la burada birşey yok,oturun çalışın çok kötü sayılmazsınız 150 bine rahatlıkla çekersiniz o sıralamayı biraz mat2 kasın hiç olmaz sa 15 netin üstüne çıkın kocaeli uludağ izmir falan yazarsınız.

yok bu matematik kafa işi en fazla 10 yaparım o da belli başlı konular ve mat 1 soruları sayesinde geometri de aynı şekilde balıkesir son şık zaten baştan başlıycam işte eskişehirden başla trakya kocaeli izmir falan filan sonrası da balıkesirler geliyo işte

• quote:

Orijinalden alıntı: DeathWarrior

quote:

Orijinalden alıntı: welt91

quote:

ilk 10 bin içindekiler sıralamayı yükseğe çekmeyi unutsunlar. ilk 10binde olan herkes zaten köpek gibi lys kasıyor, sen ne kadar çalışıyorsan o da o kadar çalışıyor yani lysde de paralel netler olacak ilk 10k içinde ve sıralama oynamayacak.

ben mermeri delicem ama lyslerde hamda 80 puan yükselmek hedefim

ilk 10binde de çok büyük değişiklikler olabiliyor. geçen sene YGS 9bin olan biri LYS yle ilk 1000 deydi mesela.

hangi puan türü?

TM.

YGS-5 ten benim 8000 di sıralamam, LYS yle 363. olmuştum TM1 de ama okul puanlarımız da iyiydi, bunun da etkisi çok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi recplayer -- 20 Nisan 2012; 16:46:57 >

• Moralim bozuldu ya herkes çok iyi yapmış 11. sınıf sayısalım ve şuanda 85-90 net yapıyorum 330 puan falan yapıyorum. mimarlık veya mühendislik hedefimde şuan farkettim imkansız olduğunu :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: t9r

Moralim bozuldu ya herkes çok iyi yapmış 11. sınıf sayısalım ve şuanda 85-90 net yapıyorum 330 puan falan yapıyorum. mimarlık veya mühendislik hedefimde şuan farkettim imkansız olduğunu :(

herkes çok iyi mi yapmış
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: t9r

Moralim bozuldu ya herkes çok iyi yapmış 11. sınıf sayısalım ve şuanda 85-90 net yapıyorum 330 puan falan yapıyorum. mimarlık veya mühendislik hedefimde şuan farkettim imkansız olduğunu :(

herkes çok iyi mi yapmış

tüm alanlarda 30 un üstü yapanlar var ilk 10.000 benim hedefim :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: swg__gs:)

ibretlik.. Tarihlere bakın ..

Benim ki daha bi ibretlik

370 puandan 340 düşmüşüm.

Neyse artık kısmet

• quote:

quote:

quote:

quote:

ilk 10 bin içindekiler sıralamayı yükseğe çekmeyi unutsunlar. ilk 10binde olan herkes zaten köpek gibi lys kasıyor, sen ne kadar çalışıyorsan o da o kadar çalışıyor yani lysde de paralel netler olacak ilk 10k içinde ve sıralama oynamayacak.

ilk 10binde de çok büyük değişiklikler olabiliyor. geçen sene YGS 9bin olan biri LYS yle ilk 1000 deydi mesela.

hangi puan türü?

TM.

YGS-5 ten benim 8000 di sıralamam, LYS yle 363. olmuştum TM1 de ama okul puanlarımız da iyiydi, bunun da etkisi çok

tmyi filan geç onlarda yapılır. sayısaldan bahsediyorum ben mf4 filan.

• quote:

Esas 10k içinde neler dönüyor, hiç haberin yok. YGS'de tek atımlık kurşununu kullanan, geçen yıl yerleşip zevkine giren o kadar çok insan var ki...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ismail Vilehand

quote:

Esas 10k içinde neler dönüyor, hiç haberin yok. YGS'de tek atımlık kurşununu kullanan, geçen yıl yerleşip zevkine giren o kadar çok insan var ki...

bence çok fazla değil onların sayısı. o zaman şöyle diyelim ilk 10k içinde sıralama atlamak çok daha zor diğer durumlara göre.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ismail Vilehand

quote:

bence çok fazla değil onların sayısı. o zaman şöyle diyelim ilk 10k içinde sıralama atlamak çok daha zor diğer durumlara göre.

YGS'de 1000 yapıp sonrasında 7000'lere düşenler vb. de var. Ayrıca sayıları az olsa da TM'ler de önünden çekilecek. Tabii ki MF için konuşuyorum. TM ve TS'lerin yükseltmesi çok çok daha kolay.

• Bu da benden size gelişimin somut bir kanıtı olsun :)

• YGS-1 : 374

Sıralama: 52.822
  • Beklediğim aralıktapuan geldi amma ;
    -Türkçeden 39 Soru İşaretledim , Sosyalden 30 - 6 Yaptım. Nasıl Oluyor Bu İş?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41635B9FE -- 20 Nisan 2012; 19:30:43 >
  • Bazı arkadşlara valla tebrik ederim,güzel yapmışsınız.Soruları yapmak bir kenara zamanı kullanabilmeyi bu yaşlarda kaptıktan sonra bu sınav size sadece deneme olur zaten. Yolunuz açık olsun
  • Arkadaşlar bu sıralama iyi bir lysyle nereye kadar çekilebilir?

• ygs 1 = 451 5900

hayırlı olsun herkese 430 küsür beklerken bu sonuc beni havalara ucurdu siralama olarak lysde ilk 10 binde kalsam yeter bana fazla yüksekte gözum yok
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.