Şimdi Ara

###2012 YGS SONUÇLARINIZ TEK KONU ALTINDA ### (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
386
Cevap
3
Favori
38.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sıra 78
  • ygs 1 puan:456 sıra:4264
  • 455 -457
    4600-3900
  • ..................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi recplayer -- 29 Nisan 2012; 22:32:27 >
  • 90binininci olmuşuk
  • PUANLARI VE BAŞARI SIRALARI YGS-1 YGS-2 YGS-3 YGS-4 YGS-5 YGS-6
    PUANI 143,46479 138,43590 159,22169 146,36885 163,41393 159,66306
    BAŞARI SIRASI 1250863 1341741 1420735 1493053 1334285 1257779
    LYS'LERE GİRME DURUMU GİREMEZ

ARKADASLAR BENİM YAS 40 İKİ YILLIK Bİ MYO BİTİRMEM GEREKİYOR GİRMEM GEREKEN BOLUM YGS 2 TURUNDEN PUANLA ALIYOR BEN DÜZ LİSE FEN ÇIKIŞLIYIM ALAN DIŞI OLARAK DİGER PUANLARLA TERCİH YAPABİLİRMİYİM Bİ YARDIMCI OLURSANIZ COK SEVİNİRİM HEPİNİZE BAŞARILAR...
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:KeÇi:.

quote:

Orijinalden alıntı: qazsedc

###2012 YGS SONUÇLARINIZ TEK KONU ALTINDA ###

ilk 3bine çekebilme ihtimali azıcık da olsa var mı?

14-16 binden çeken arkadaşım oldu

bu arada arkadaşlar ben de
    2 sene önce bir bölüme yerleşmiştim, sınava öylesine girdim; feci batırmışım
    53 bin - 69bin arası sonuçlar

hocam harbi mi söylüyorsun gerçekten? böyle bi gaza çok ihtiyacım var. bütün yıl bilkent umuduyla çalışmıştım ben çünkü.
    sayısal mıydı arkadaşın?

• kalırım yaparım dedim dedim inanmadılar bak ne oldu şimdi :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Tjedrea

@cheetah111

Alper adını kapasaydın bariBebe napmış lan?

abi farkeder mi üye bilgilerinde yazıyo

barış 2500lerde ya iyi gelmiş onun
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeathWarrior

quote:

Orijinalden alıntı: welt91

quote:

quote:

quote:

ilk 10 bin içindekiler sıralamayı yükseğe çekmeyi unutsunlar. ilk 10binde olan herkes zaten köpek gibi lys kasıyor, sen ne kadar çalışıyorsan o da o kadar çalışıyor yani lysde de paralel netler olacak ilk 10k içinde ve sıralama oynamayacak.

ben mermeri delicem ama lyslerde hamda 80 puan yükselmek hedefim

ilk 10binde de çok büyük değişiklikler olabiliyor. geçen sene YGS 9bin olan biri LYS yle ilk 1000 deydi mesela.

hangi puan türü?

TM.

YGS-5 ten benim 8000 di sıralamam, LYS yle 363. olmuştum TM1 de ama okul puanlarımız da iyiydi, bunun da etkisi çok

tmyi filan geç onlarda yapılır. sayısaldan bahsediyorum ben mf4 filan.

Yav atmayın bilader azıcık araştırın bilin.Oynama olmaz olur mu ? Hem de oynamanın kralı olur.Ygs'si kötü olup 10kda olup lysde iyi yapan çok eleman var.en yakın arkadaşım 10kdan 3kya çekti.mf3 mf4 te.Bir sürü örneği var bunun. 5binden 2bine çeken mi dersin.2binden 200 e çeken mi.Çok uçuk laf 10k da oynama olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: heatblast

quote:

Orijinalden alıntı: alifrnc

Türkiye 1. olma ümidim vardı şuraya bakkkkk 4 yılım resmen boşuna gitti boşuna çalışmışım moralim çok bozuk ! Bazı arkadaşlar kızabilir ama üstümdeki yükü kimse bilemez herkes benden 1.lik beklerken şuna bakkk

alın bunu dışarı
    ilk 10'a girmiş dahasını istiyor
    adobe mi kullanıyorsun yoksa paint mi?

1. olmak için hayatımı verdim desem doğru olur.Ailemde en konuşmayı bilmeyen en asosyal kişi benim ve kendimden utanıyorum başarıymış pehhh.Yani o birinci Konyadan çıkan çocuktan daha çok çalıştım.Siz 7 ay 1 yıl çalışırkken ygs lysye ben 4 yıldır çalışıyorum.

• quote:

quote:

quote:

Türkiye 1. olma ümidim vardı şuraya bakkkkk 4 yılım resmen boşuna gitti boşuna çalışmışım moralim çok bozuk ! Bazı arkadaşlar kızabilir ama üstümdeki yükü kimse bilemez herkes benden 1.lik beklerken şuna bakkk

alın bunu dışarı

1. olmak için hayatımı verdim desem doğru olur.Ailemde en konuşmayı bilmeyen en asosyal kişi benim ve kendimden utanıyorum başarıymış pehhh.Yani o birinci Konyadan çıkan çocuktan daha çok çalıştım.Siz 7 ay 1 yıl çalışırkken ygs lysye ben 4 yıldır çalışıyorum.

arkadaşım ruh hastası falan mısın sen, bu sınavda 1. olman neyi kanıtlayacak ?

• PUANLARI VE YGS-1 YGS-2 YGS-3 YGS-4 YGS-5 YGS-6
    PUANI 369,97149 374,97753 337,16716 333,41965 345,61702 360,02484
    BAŞARI SIRASI 56863 51022 114281 105764 93721 70613
  •  ###2012 YGS SONUÇLARINIZ TEK KONU ALTINDA ###

sözelciyim sosyal kötü geçti biraz lysde ilk 10000 e girermiyim acep
  • Beyler ygs1-2'de 2-4k arası dereceleri olan tanıdıklarınızın net-puanlarını konuya yazarsanız ya da pm atarsanız çok sevinirim, teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: artariel

quote:

quote:

quote:

alın bunu dışarı

O değil de ygs-2 puanı nasıl 499

• Arkadaslar sayısalda 58.000 den 18.000 e inme ihtimalim var mı? yorumlarinizi bekliyorum
  • quote:

geçen seneye göre fena değil çok şükür

Tebrikler çok güzel bir sonuç. Anladığım kadarıyla eşit ağırlıksın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dignity

quote:

Orijinalden alıntı: artariel

quote:

quote:

quote:

alın bunu dışarı

O değil de ygs-2 puanı nasıl 499

ps mi diye düşünmeden baktım ve direk kanıya vardım zaten 499a bakmaya gerek yok o netleri yapan adamın o matematikten 38 doğru 2 boş yapması imkansız. çok fulleyen vardır matematiği yada binlerce 39a 1...

• quote:

Orijinalden alıntı: 0o__xXx__o0

Beyler ygs1-2'de 2-4k arası dereceleri olan tanıdıklarınızın net-puanlarını konuya yazarsanız ya da pm atarsanız çok sevinirim, teşekkürler.

Help :/
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.