Şimdi Ara

###2012 YGS SONUÇLARINIZ TEK KONU ALTINDA ### (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
386
Cevap
3
Favori
38.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Mr.M

quote:

Orijinalden alıntı: sonics093
    Teşekkürler.Palme biyoloji bende var bence 10 numara kitap.Palme fiziğe de yarın bakıcam bulursam alııcam.Mat için ben de fdd aldım idare eder gibi ama feminki dehşet.Karekök-esen için bişey diyemiycem ama eseni ben pek sevmiyorum karekök sanki daha yakın sınav mantığına.Esenin konu anlatımı iyi biyolojide falan.Ama geo için bi yorum yapamıycam bence deiştirme

Feminki dehşet dedin ayıp ettin şimdi, ben fem almıyorum prensip olarak; keşke onu mu alsaydım oldum. Kafamı karıştırdın.

###2012 YGS SONUÇLARINIZ TEK KONU ALTINDA ###

Bu kitap hocam geçen yıl çözmüştüm baya yararlı olmuştu bence çok iyi.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.M

quote:

Teşekkürler.Palme biyoloji bende var bence 10 numara kitap.Palme fiziğe de yarın bakıcam bulursam alııcam.Mat için ben de fdd aldım idare eder gibi ama feminki dehşet.Karekök-esen için bişey diyemiycem ama eseni ben pek sevmiyorum karekök sanki daha yakın sınav mantığına.Esenin konu anlatımı iyi biyolojide falan.Ama geo için bi yorum yapamıycam bence deiştirme

Feminki dehşet dedin ayıp ettin şimdi, ben fem almıyorum prensip olarak; keşke onu mu alsaydım oldum. Kafamı karıştırdın.

Bu kitap hocam geçen yıl çözmüştüm baya yararlı olmuştu bence çok iyi.

Sağ olasın, bakarım gidince. Prensip olarak deyince yanlış anlaşılmasın, Femset çözdüğüm için farklı kaynak arıyorum o yüzden. Cemaat yayını çözmeme prensibi değil yani

• bir ay sonra konuyu hortlatmis olcam ama, dayanamadim yahu, ders calisirken kafami surekli bu mevzular kurcaladigindan buralara kadar geldim, ben de bi keps koyayim, sonra da durumum nedir sizlerin gozunden alayim bi, isletme ilk tercihim oldugu icin butun sene fen calistim ama TMciyim, sinavda da sosyali cok ustunkoru gecip hemen kimya biyoloji, sonra fizige baktim, fen sosyalden yuksek gordugunuz gibi, herkese alay konusu oldum desem yeridir, millet nasi ya diyor :) ilde ilk 3 tipli bi insanken ben de heyecana yenik dustum sinavda ve sonuc bu oldu, istedigim yer ilk 1-2binden aliyor arkadaslar tm1de, sansim var midir sizce? ygs6min da en azindan fen etkisiyle dusuk olmamasi falan bi arti saglar mi bana, bi el atarsaniz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nivyuzirneym -- 4 Haziran 2012; 17:56:52 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: alifrnc

[simage][/simage][simage][/simage]
    quote:

Orijinalden alıntı: Shankai

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: InstICH

quote:

Orijinalden alıntı: Dignity

quote:

Orijinalden alıntı: artariel

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: heatblast

quote:

Türkiye 1. olma ümidim vardı şuraya bakkkkk 4 yılım resmen boşuna gitti boşuna çalışmışım moralim çok bozuk ! Bazı arkadaşlar kızabilir ama üstümdeki yükü kimse bilemez herkes benden 1.lik beklerken şuna bakkk

alın bunu dışarı
    ilk 10'a girmiş dahasını istiyor
    adobe mi kullanıyorsun yoksa paint mi?

1. olmak için hayatımı verdim desem doğru olur.Ailemde en konuşmayı bilmeyen en asosyal kişi benim ve kendimden utanıyorum başarıymış pehhh.Yani o birinci Konyadan çıkan çocuktan daha çok çalıştım.Siz 7 ay 1 yıl çalışırkken ygs lysye ben 4 yıldır çalışıyorum.

arkadaşım ruh hastası falan mısın sen, bu sınavda 1. olman neyi kanıtlayacak ?

O değil de ygs-2 puanı nasıl 499

ps mi diye düşünmeden baktım ve direk kanıya vardım zaten 499a bakmaya gerek yok o netleri yapan adamın o matematikten 38 doğru 2 boş yapması imkansız. çok fulleyen vardır matematiği yada binlerce 39a 1...

İsteyen inanmayan varsa adımı ve tc kimlik noyla çekilmiş direk ösym fotosunu yolluım pmden.

Yeterince açık oldu mu?

.

• takip
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.