Şimdi Ara

2012 Yeni Hyundai İ30 Klübü (552. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.696
Cevap
80
Favori
1.020.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 550551552553554
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar i30 yılbaşı sonrası güncel fiyatları gördünüz mü?
    Yıl sonu kararsız kalıp alsam mı almasam mı diye düşünenlerin vay haline?
    liste fiyatları üzerinden 6 bin lira civarlarında zam gelmiş..
    http://www.youtube.com/watch?v=WALf73HFr4w

Orijinalden alıntı: mrkapo

Arkadaşlar muhtemelen daha önce paylaşılmıştır ama birde görmeyenler için koyayım dedim i 30 iç mekan kalite testi maymunlarla:D
    http://www.youtube.com/watch?v=WALf73HFr4w

Bir de bu var

• HyperXCrossfire kullanıcısına yanıt
    4 arabam oldu şimdiye kadar 3 tanesi toyotaydı toyota hastası biriyim yani ama bu i 30 yüzünden 2013 model toyota aracımı sattım hyndai marka olarak hoşuma gitmiyor ama bu araca bindiğim zaman resmen büyüleniyorum herkes bişeyler diyo yok hyndai yok şu yok bu ben onu bunu bilmem sağlam araba nedir çok iyi bilirim bu araba kesinlikle sağlam ve sorunsuz şimdiye kadar çıkan kronik sorunlarına bakın anlarsınız diğer markaların c hb modelleri ilede kıyaslayabilirsiniz bütün markaların son çıkan modellerinde kesinlikle kalite azaldı nadir araçlarda kalite arttı bunlardan bir tanesine i 30 diğer marka model araçları yermek gibi bir amacım yok her araç birilerine göre iyidir.
  • Hyundai Assan i30'un Bitmeyen Sorunları! başlıklı şikayetvar sitesinden yaptığım ve yürüttüğüm sürecin sonunda önerilenler ve gelişmelerle ilgili bilgi sahibi olmak isteyen arkadaşlar var ise olarak paylaşıyorum. Tecrübe, tecrübedir. İlginize ...

http://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/2127091/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abzeh03 -- 6 Ocak 2014; 23:24:33 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Abzeh03

Hyundai Assan i30'un Bitmeyen Sorunları! başlıklı şikayetvar sitesinden yaptığım ve yürüttüğüm sürecin sonunda önerilenler ve gelişmelerle ilgili bilgi sahibi olmak isteyen arkadaşlar var ise olarak paylaşıyorum. Tecrübe, tecrübedir. İlginize ...

http://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/2127091/

-- Aracı alırken karter koruma sacı plastikmiş, söktürdük sac taktırdık parasıyla tabi ki, 110 lira civarındaydı

-- Aracı alırken ön sol kapı içerisinde kol dayama ve çeşitli eşyaların konulduğu bölümde çizik vardı. Almadan belirttik ve sonradan değiştirdiler.

-- sağ cam kelebek çıtası araç yıkama sırasında düştü
    2 cam da değişmiş
    -- Vites kolum, kendi etrafında dönmeye başladı.
    değiştirilmiş
    -- Direksiyonum kavlamaya başladı. Garantiden değiştirildi. Tekrar kavlar mı bilmiyorum ama umarım kavlamaz.
    değiştirilmiş
    -- Koltuklarda hafif tüylenmeler var

-- 30-40 cm. bölümünde boya problemi olduğunu belirtti.

problemler bunlar tabii ki insan aldığı sıfır araçta problem çıkmasını istemez ama yukarıdaki sorunları diğer markaların sorunlarıyla karşılaştırdığımızda belki içinize biraz su serpilir : ) niyetim polyanacılık yapmak değil de yukarıdaki en büyük sorun boya problemidir diye düşünüyorum . size önerilen 1.500 tl aracı satarken açığı kapatır mı bilmiyorum. umarım başka sorunlar çıkmaz ve hakkınızı alırsınız.

direksiyonun kaplama malzemesini ben beğenmiyorum kaygan bir yapısı var. onun dışında motordan şanzımandan sağdan soldan sorun gelmez inşallah :D güzel günlerde kullanmanızı dilerim.

• Gecenin bu saatine kadar okudum. Öncelikle 4050 kmdeki metalik gri rengi 1.6 dizel otomatik arabamdan çokça memnun olmakla birlikte ortalama yakıt tüketimim 8.0 litredir.Ankara Ayrancıda oturmaktayım. Hergün başkent üniversitesine gider gerlir ve haftanın 4 günü çankaya içi kısa mesafe kullanırım. Ayrıca akşamları eskişehir yolu trafiğini bilen bilir nerdeyse yarısını dur kalkla geçiyoruz. Araç kısa mesafe ve yoğun şehir trafiği birleşiminde 9-10 litre civarında yakıyor. Uzun yolda 110 km hızla 3.5 litre yakıyor. Bunlar benim değerlerim. Lastik hava basıncını nasıl yapıyorsunuz? Bunu öğrenmek istiyorum. Şahsen ben önleri 33 arkayı 32 yapıyorum. Sizlerinde lastik basınçlarınızı yazarsanız sevinirim
    32 32 yapmayı düşünüyorum. düşünüyorum diyorum çünkü bilmiyorum şu an kaç acaba.. aracı alalı 1 hafta oluyor bana tüm kontrolleri ( lastik cam suyu motor yağı vs vs) yapıldı dendi. fakat bugün kaputu açtığımda silecek suyunun çok az olduğunu gördüm, lastiklere de yarın bakacağm kısmetse. bir de ön tarafta pervanenin yanında bir su haznesi var içinde yeşilimsi bir su var. bir hazne de onun yanında var siyah kapklı coolair vs yazıyor bir tane de arka sağda hazne var her yer su haznesi .. neyse.. pervanenin yanındaki siyah kapklı değilde onun yanındaki yeşilimsi su olan haznedeki yeşilimsi su nedir .. (ayın sorusu ^^ ) 3te biri kalmış gdi benzinli motor.. bilenler varsa ve yazabilrse iyi olur.. ( benim açımdan.. )

Orijinalden alıntı: G Man

32 32 yapmayı düşünüyorum. düşünüyorum diyorum çünkü bilmiyorum şu an kaç acaba.. aracı alalı 1 hafta oluyor bana tüm kontrolleri ( lastik cam suyu motor yağı vs vs) yapıldı dendi. fakat bugün kaputu açtığımda silecek suyunun çok az olduğunu gördüm, lastiklere de yarın bakacağm kısmetse. bir de ön tarafta pervanenin yanında bir su haznesi var içinde yeşilimsi bir su var. bir hazne de onun yanında var siyah kapklı coolair vs yazıyor bir tane de arka sağda hazne var her yer su haznesi .. neyse.. pervanenin yanındaki siyah kapklı değilde onun yanındaki yeşilimsi su olan haznedeki yeşilimsi su nedir .. (ayın sorusu ^^ ) 3te biri kalmış gdi benzinli motor.. bilenler varsa ve yazabilrse iyi olur.. ( benim açımdan.. )

Uzerinde F ve L yazani diyorsaniz sogutma suyu deposu.F-L arasinda olmasi gerekir.

Lastikleride,lastik sogukken 32psi ayarlayin.kisin 34psi yapiyorum ben cunku sicak soguk farkindan iniyor bir muddet sonra.Sol on kapi kisminda yaziyor lastik basinclarinin ne olacagi.Yuk durumuna gore de ayarlama yapabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HyperXCrossfire -- 7 Ocak 2014; 2:07:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• fibonaccii kullanıcısına yanıt
    o zaman öyle yapalım . malatya bayiden aldım continental contact 5 lastiklerle geldi. lastikler iyi fakat yazlık galiba.. üzerinde herhangi bir kar çamur sembolü yok. bana da 4 mevsim almana gerek yok dediler.. kar yağmasa da borca girmesek : ) hankook için de iyi diyorlar ben kullanmadım, forumda incelemesi vardı ama

Orijinalden alıntı: ozfidelio

Aracım 6200 km de 2013 model otomatik dizel elite 6,6 yakıyor hiç sıfırlamadım şimdiye kadar ortalama hız 39 km

Wallaha kıskandım. Benim ortalama hız 27 yakıt ortalama şuanda 8.1 gösteriyor. Nerde oturuyorsun merak ettim
  • dizel otm. daha 500 kmdeki aracımın ortalaması 7.8 lt yarısı şehir içi yarısı kısa mesafe düz yol. soğuk havalardan dolayı biraz fazla yakması kabul edilebilir deniyor bakalım. şehir içi ort. 7 lt altına düşürmek ilerde mümkün olur umarım. bu arada accent bluya 1.4 cvt gelmiş acaba i30lara da gelirmi ilerde böyle bişey.

Orijinalden alıntı: fibonaccii

quote:

Orijinalden alıntı: ozfidelio

Aracım 6200 km de 2013 model otomatik dizel elite 6,6 yakıyor hiç sıfırlamadım şimdiye kadar ortalama hız 39 km

Wallaha kıskandım. Benim ortalama hız 27 yakıt ortalama şuanda 8.1 gösteriyor. Nerde oturuyorsun merak ettim

Normal bence yakit dizel otomatik icin.Benim ortalama hiz 34kmh,ortalama 5.8lt su anda.Depoyu doldurduktan sonra sifirlamistim tum verileri,150km olmus.

Orijinalden alıntı: freshwind

dizel otm. daha 500 kmdeki aracımın ortalaması 7.8 lt yarısı şehir içi yarısı kısa mesafe düz yol. soğuk havalardan dolayı biraz fazla yakması kabul edilebilir deniyor bakalım. şehir içi ort. 7 lt altına düşürmek ilerde mümkün olur umarım. bu arada accent bluya 1.4 cvt gelmiş acaba i30lara da gelirmi ilerde böyle bişey.

Walla şimdi fena düşünüyorum. Ankara trafikte ortalama 8 yakan bir benmiyim fazlamı yani? Arkadaşlar ortalamalarınızı yazarken yaşadığınız şehirleride yazarsanız memnun olurum. Sonuçta ankara ile konya trafiği aynı değil tabi yolunuz düzlükmüdür hep?

Orijinalden alıntı: fibonaccii

quote:

Orijinalden alıntı: freshwind

dizel otm. daha 500 kmdeki aracımın ortalaması 7.8 lt yarısı şehir içi yarısı kısa mesafe düz yol. soğuk havalardan dolayı biraz fazla yakması kabul edilebilir deniyor bakalım. şehir içi ort. 7 lt altına düşürmek ilerde mümkün olur umarım. bu arada accent bluya 1.4 cvt gelmiş acaba i30lara da gelirmi ilerde böyle bişey.

Walla şimdi fena düşünüyorum. Ankara trafikte ortalama 8 yakan bir benmiyim fazlamı yani? Arkadaşlar ortalamalarınızı yazarken yaşadığınız şehirleride yazarsanız memnun olurum. Sonuçta ankara ile konya trafiği aynı değil tabi yolunuz düzlükmüdür hep?

düz yolda var rampalı yolda. işe gidiş geliş günde 15 km genelde düz ama ışıklarda var. ayrıca şehir trafiğine falanda girdim tabi. biz ankarada 7.5-8 lt yakıyorsak istanbuldaki berbat dur kalk trafiğinde 9-10 lt yakanları normal karşılıyorum.

• 
Sayfa: önceki 550551552553554
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.