Şimdi Ara

2012 Yeni Hyundai İ30 Klübü (510. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
14.694
Cevap
82
Favori
1.002.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 508509510511512
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sen Golf'le mukayese gerek yok diyorsun ama bir sürü kalın kafalı var, sen yazsan da anlamaz hatta yedikleri kazık buradan Almanya'ya yol oldu gene yetmiyor :)

Orijinalden alıntı: hackersun

UG8 ile Conti arasında kalıyorsanız kesinlikle Conti.
    Çünkü Conti;
    Karda ve ıslak zeminde mükemmel frenleme çok iyi kavrama ve dengeli sürüş sunuyor.
    UG8; tutunma çok iyiyken frenleme Conti kadar iyi değil.
    Arkadaşlar son zamanda 10.000 bakımı yaptıran oldu mu?
    Bugün dizel aracım için İzmir Çakırlar'ı arayıp fiyat istedim, 240 lira dediler, biraz fazla geldi.
    Sanki daha önceleri 150-200 lira arası fiyatlar aklımda kalmış.
    Son zamanda bakım yaptıran arkadaşlar ödedikleri ücretleri yazarlarsa çok memnun olacağım.

Sorduğum tüm servisler, 2 Kasım'a kadar 18% indirim kampanyası olduğunu söylemekle beraber
    1. Servis : 380 TL'den 330 TL'ye,
    2. Servis : 450 TL'den 380 TL'ye,
    3. Servis : 380 TL'den 330 TL'ye,
    4. Servis : 350 TL'den 275 TL'ye

indiğini söyledi. Bunun yanında, ilk üç servis, bu bakımda yağ, yağ filtresi ve yakıt filtresi değişimlrinin yapılması gerektiğini; 4. servis ise yakıt filtresinin yeni i30'larda 60bin km'de bir değiştirildiğini, o yüzden fiyatın uygun (275 TL) olduğunu söyledi.

Her servisten böyle farklı bilgi alınca, üç ay önce debriyaj sorunumu garantiden ücretsiz halleden ve kalite ve ilgilerine güvendiğim 1. servisten tanıdığım danışmanı tekrar aradım ve 4. servisin söylediklerini ona söyledim. O da, sistemden baktığını söyleyip, durumun doğru olduğunu, yakıt filtresinin değişmeyeceğini bana 260 TL'ye yapacağını söyledi.

Ancak film bundan sonra koptu, devamında söyledikleri akla sığmaz şeyler: Yanındaki görevli arkadaşın kendisini uyardığını, yakıt filtresinin değişmemesini benim istemediğime dair bir kağıt yazıp imzalamam gerektiğini söyleyince benim kayış attı. ''Daha üç saniye önce sistemden bakarak 60binde bir değişeceğiniz söylediniz'' deyince tekrar sözünü değiştirdi, ''Tamam ben size bu fiyattan yapacağım ve kağıt yazmanıza gerek yok'' dedi.

Ama şu anda, basit bir rutin bakımda bile bu kadar ihtilafa düşen servislere etik olarak güvenim kalmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arabaci_takimi -- 25 Ekim 2013; 22:43:57 >
    *2017 Nissan Pathfinder SL 4WD *2006 Toyota Avalon Limited *2015 Honda Civic 1.6 Elegance ECO LPG Otomatik *2008 Opel Astra HB 1.3 CDTI Enjoy Easytronic *2012 Hyundai i30 1.6 CRDI Elite Manuel *2010 Chevrolet Cruze 1.6 LS Otm. *2001 Ford Focus HB 1.6 Ambiente Otm.

• quote:

Orijinalden alıntı: arabaci_takimi

İstanbul'da iki gündür yaşadığım 30000 km bakımı muammasını paylaşayım:

Sorduğum tüm servisler, 2 Kasım'a kadar 18% indirim kampanyası olduğunu söylemekle beraber
    1. Servis : 380 TL'den 330 TL'ye,
    2. Servis : 450 TL'den 380 TL'ye,
    3. Servis : 380 TL'den 330 TL'ye,
    4. Servis : 350 TL'den 275 TL'ye

indiğini söyledi. Bunun yanında, ilk üç servis, bu bakımda yağ, yağ filtresi ve yakıt filtresi değişimlrinin yapılması gerektiğini; 4. servis ise yakıt filtresinin yeni i30'larda 60bin km'de bir değiştirildiğini, o yüzden fiyatın uygun (275 TL) olduğunu söyledi.

Her servisten böyle farklı bilgi alınca, üç ay önce debriyaj sorunumu garantiden ücretsiz halleden ve kalite ve ilgilerine güvendiğim 1. servisten tanıdığım danışmanı tekrar aradım ve 4. servisin söylediklerini ona söyledim. O da, sistemden baktığını söyleyip, durumun doğru olduğunu, yakıt filtresinin değişmeyeceğini bana 260 TL'ye yapacağını söyledi.

Ancak film bundan sonra koptu, devamında söyledikleri akla sığmaz şeyler: Yanındaki görevli arkadaşın kendisini uyardığını, yakıt filtresinin değişmemesini benim istemediğime dair bir kağıt yazıp imzalamam gerektiğini söyleyince benim kayış attı. ''Daha üç saniye önce sistemden bakarak 60binde bir değişeceğiniz söylediniz'' deyince tekrar sözünü değiştirdi, ''Tamam ben size bu fiyattan yapacağım ve kağıt yazmanıza gerek yok'' dedi.

Ama şu anda, basit bir rutin bakımda bile bu kadar ihtilafa düşen servislere etik olarak güvenim kalmadı.
    s.a arkadaşlar....bir şey soaracam.bilgisi olan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim..
    acaba i30 FD ile İ30 GD arasındaki far nedir...yani bu FD ve GD ne demek oluyor...race chip takmayı düşünüyorumda böyle bir farkla karşılaştım..selametle...

• quote:

Orijinalden alıntı: labirent42

s.a arkadaşlar....bir şey soaracam.bilgisi olan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim..
    acaba i30 FD ile İ30 GD arasındaki far nedir...yani bu FD ve GD ne demek oluyor...race chip takmayı düşünüyorumda böyle bir farkla karşılaştım..selametle...

GD yeni kasa,FD eski kasa i30
  • Arkadaşlar herkese iyi forumlar öncelikle. Benim gösterge panelimde sürekli yanan bir isaret var üzerinde kar tanesi ve altında yol olmak üzere. Katalogdan arastirmama rağmen anlamını bulamadım. Bilen arkadaşlar ne olduğunu soyleyebilirse ssevinirim . Tesekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Batu93

Arkadaşlar herkese iyi forumlar öncelikle. Benim gösterge panelimde sürekli yanan bir isaret var üzerinde kar tanesi ve altında yol olmak üzere. Katalogdan arastirmama rağmen anlamını bulamadım. Bilen arkadaşlar ne olduğunu soyleyebilirse ssevinirim . Tesekkürler.
    Style Dizel Manuel HB için 53000 TL fiyat aldım bayiden. nasıl sizce?

Orijinalden alıntı: Batu93

Arkadaşlar herkese iyi forumlar öncelikle. Benim gösterge panelimde sürekli yanan bir isaret var üzerinde kar tanesi ve altında yol olmak üzere. Katalogdan arastirmama rağmen anlamını bulamadım. Bilen arkadaşlar ne olduğunu soyleyebilirse ssevinirim . Tesekkürler.

Sıcaklık derecesi dört ve altına düştüğü anlarda buzlanma olabilir dikkat uyarısı

Arabanın donanımı ile alakalı bir şey değilmiş o halde teşekkürler.

Orijinalden alıntı: hazrecevs

Hangi ilden aldiniz fiyati.Sene sonuna yaklastigimiz icin daha da inen bayiler olabilir.Cevre illerden de fiyat alin.

Orijinalden alıntı: HyperXCrossfire

quote:

Hangi ilden aldiniz fiyati.Sene sonuna yaklastigimiz icin daha da inen bayiler olabilir.Cevre illerden de fiyat alin.

malatya. Galiba bir süre daha bekleyeceğim. Öğretmen indirimi olduğu halde bu fiyatı verdi.

quote:

Orijinalden alıntı: HyperXCrossfire

quote:

malatya. Galiba bir süre daha bekleyeceğim. Öğretmen indirimi olduğu halde bu fiyatı verdi.

Bu fiyati yil ortasinda verseler uygun derim ama yil sonuna gelmisiz daha da dusmesi lazim.Birde hyundai indirim konusunda eli acik

• HyperXCrossfire kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim çok sağolasın...

style otomatik dizeli 50500 tl ye 6 ay önce almıştım.fiyatı çok.bu arada yakıt tüketimi 1 lt kadar düştü.bu rodaj işi doğruymuş.

Orijinalden alıntı: aturanist

quote:

style otomatik dizeli 50500 tl ye 6 ay önce almıştım.fiyatı çok.bu arada yakıt tüketimi 1 lt kadar düştü.bu rodaj işi doğruymuş.

Fiyatlarda uçtu gitti ama dizel style manuelin 56.000tl liste fiyatı var.Bu işin sonu nereye gidecek belli değil,otomatik dizel clioya bile 55.000 civarı para isteniyor ki ona bakarsak i30 bedava.

quote:

aturanist: 6 ay önce yaklaşık 10bin TL'lik indirim mi almış oldunuz yani?

hazrecevs: 60bin fiyattan 53bin'e düşmüşler sanırım. 7binTL gayet iyi bir fiyat.

Orijinalden alıntı: uçanninja

quote:

quote:

aturanist: 6 ay önce yaklaşık 10bin TL'lik indirim mi almış oldunuz yani?

hazrecevs: 60bin fiyattan 53bin'e düşmüşler sanırım. 7binTL gayet iyi bir fiyat.

Merhaba fiyat listesine göre 56000 TL aracın fiyatı. Bu fiyattan ortalama 4000 TL inebilirler zorlarsanız . 6 aylık süreçte ise toplamda arabaya 2500 TL gibi bir zam gelmişti. Yani indirim 10000 TL değil sayın Aturanist' in arabasının. Sanırım fiyat listesinde yanlış gördünüz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Çok pardon ya ben Elite donanım sanmıştım. Style versiyonlar için:

Otm 59binTL
    manuel 56binTL

Bu durumda:

aturanist 6 ay önce 9 binTL'lik indirim almış oluyor. Ama zaten yaklaşık 2000TL'lik zam gelmişti bunu düşersek 7binTL'lik indirim almış oluyor ki çok iyi bir fiyat.

hazrecevs: 3000TL'lik bir indirim almışınız. Bence az. Sene sonu olduğu için en azından 4binTL'lik indirim almalısınız, en azından. Ben temmuz sonunda 4binTL'lik indirim ile 44bin'e style benzin düz almıştım.

Orijinalden alıntı: uçanninja

Çok pardon ya ben Elite donanım sanmıştım. Style versiyonlar için:

Otm 59binTL
    manuel 56binTL

Bu durumda:

aturanist 6 ay önce 9 binTL'lik indirim almış oluyor. Ama zaten yaklaşık 2000TL'lik zam gelmişti bunu düşersek 7binTL'lik indirim almış oluyor ki çok iyi bir fiyat.

hazrecevs: 3000TL'lik bir indirim almışınız. Bence az. Sene sonu olduğu için en azından 4binTL'lik indirim almalısınız, en azından. Ben temmuz sonunda 4binTL'lik indirim ile 44bin'e style benzin düz almıştım.

Ben de hata yapmışım Aturanist in indirimi gerçekten iyi. Bu tarzda bir indirim ben arabayı aldıktan 1,5 ay sonra öğretmen kampanyası ile olmuştu. Ben 3000 indirim almıştım. Kampanya ile benim aldığım fiyattan 4 ile 5 bin arası daha fazla indirim alanlar olmuştu. Sayın Hazrecevs içinde aynen dediğiniz gibi indirim az. Bir arkadaşıma benim aldığım bayi 2000TL indirim yapmıştı.Ben de başka bayiden de fiyat almasını birbirlerini yarıştırmasını söylemiştim. Nitekim aynı bayiden 4000 TL indirimle arabayı aldı. Forumu takip eden arkadaşlara kesinlikle tavsiyedir. Lütfen birkaç bayi gezin dolaşın ve indirim almaya çalışın. Bayiler genelde ilk başta 1500 TL civarı fiyat iniyor. Sonrası için mümkün değil diye söylensede pazarlıkla fiyatlar kesin olarak iniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironeagle129 -- 27 Ekim 2013; 9:52:05 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 508509510511512
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.