Şimdi Ara

2012 Yaris Multidrive s hakkında.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar B sınıfı Otomatik, benzinli azami 45.000 tl ye kadar araç bakıyorum.

Aklımda İ20-Corsa-Fiesta dan başka model yokken dün bir tanıdık Yaris önerdi. Malum sitede biraz baktım ama 2012 yarislerde yarı otomatik ve multidrive S yazıyor. Ayrıca özelliklerde de yokuş kalkış desteği görünmüyor.

Arabayı eşim kullanacak, bahsettiğim yariste vites tam olarak nasıl bir işleyişe sahiptir ve yokuş kalkış desteği yokmudur?

Ayrıca i20-corsa-fiesta-Yaris arasında siz hangisini önerirsiniz?

• Hocam 2. el Clio da bakın bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Moueson kullanıcısına yanıt
    İlk aracımız olacak, arabalar hakkında bilgim "0". Konulara bakarak, eş-dost tavsiyeleriyle tercih yapmaya çalışıyorum. Forumda Renault için güzel şeyler yazılmıyor, o nedenle clio hiç düşünmedim.

Dediğim gibi bayan kullanacağı için sorunsuz olması 1. öncelik.
  • Sorunsuz bayan otomatigi honda jazz dir dostum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR

İlk aracımız olacak, arabalar hakkında bilgim "0". Konulara bakarak, eş-dost tavsiyeleriyle tercih yapmaya çalışıyorum. Forumda Renault için güzel şeyler yazılmıyor, o nedenle clio hiç düşünmedim.

Dediğim gibi bayan kullanacağı için sorunsuz olması 1. öncelik.

Anladım hocam inşallah eşinize güzel sorunsuz bir araç bulursunuz.

• 26_bbz_26 2 kullanıcısına yanıt
    Yeni kasalar (2011-2012) çok pahalı. Eski kasaları da hanım beğenmiyor, kutu gibi diye.

Yaris için görüşleriniz önemli arkadaşlar, olumlu görüşleriniz olursa ilk sıraya yarisi alabilirim. En nihayetinde capon.

@Daerohn

Teknik kısmını anlamam ama mesajınızdan çıkardığım, yarisin cvt şanzıman olduğu ve sorunsuz olduğu. Ayrıca tam otomatik olduğundan yokuş kalkış desteği olmasa da kaydırmaması lazım diyorsunuz. Çok teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MÜŞAVİR -- 23 Şubat 2017; 9:56:31 >
  • MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt
    Esime ilk arabasi olarak 2002 volvo v40 almis biri olarak begenme kismina yorum yok :)

Kaza yapacaksan bunla yap deyip anahtarlari uzatmistim:)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 26_bbz_26 2 kullanıcısına yanıt
    Sizinki de iyiymiş.

Ben de ucuz bir araba (getz olur, eski corsa, fiesta olur) alıp acemiliğini onda atması taraftarıyım ama patron hanım, yapacak bişey yok. Ne istiyorsa onu alacağım.
    Acemiye ufak araba alma hocam allah muhafaza.

• Haa bide bak 45 demissin 50 ye cvt otm mitsubishi attrage var diyorlardi o da olabilir sifir otm neticede.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 26_bbz_26 -- 23 Şubat 2017; 11:33:51 >
  • Tam bayan arabasıdır. CVT şanzıman şehir içi, yokuş, vs. için çok rahat bir şanzıman yokuş çok dik olmadığı sürece kaydırma yapmaz, çok dik olunca da yokuş kalkış olmadığı için az bir geri kaçırır ama sonra gazla hemen toparlar, tam otomatik gibidir. Arabadan performans ve sürüş zevki beklentisi yoksa biçilmiş kaftan.
  • Acik konusmak gerekirse 1.33 Yaris vergiden dolayi kaybediyor. 1329 cc icin senede fazladan 400 TL civarinda vergi odemek gerekiyor.

• Yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler, yaris bakmaya devam o zaman. Yaris 1. önceliğim oldu yorumlarınızdan sonra.
  • yarisin özelliğini falan bilmemde tipi önden bakınca domuza benziyor yav itici bi araba.

(şimdi farkettim eski kasaymış sorduğun yaris. o bundan daha kötü tasarıma sahip.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yagızalp -- 23 Şubat 2017; 16:0:13 >
  • Bence Hyundai i20 hatta i10, otomatik vitesi 4 ileri tam otomatik ve ömürlüktür, Yarisin Multidrive S inden daha sağlam ve daha konforludur. Tavsiye ederim.
  • Eski toyota calisaniyim 2 kez toplam 1yil civari kullandim. Istabul gibi bi sehirde satinca uzuldugum nadir araclardan birisiydi.

Rampada kayma olayi fazla dik rampalarda geri kayar, ufak egimlerde kayma yapmaz. Ortalama yakit yogun trafikte 7-8lt arasi. Kisin max 8.5 gorur. Bagaj beklentiniz cok olmasin.

Fun paket kesinlikle almayin. En azindan style , bulursaniz cool paket olsun.

En full olani cool+ konfor (anahtarsiz giris+ far yagmur sensoru var) Bendeki paket buydu. 60-70 binlik araclarda olmayan ozellikler ama ek paket oldugundan bu dolulukta arac bulmaniz zor.

2012-2013 model fiyat araligi 40-45 bin tl.

• nightblueist kullanıcısına yanıt
    Faydalı bir bilgilendirme oldu. Baktığım ilanlarım kontrol ettim hepsi fun paket. O zaman style ya da cool bulmaya çalışacağım.
  • 2012 de 0 km aldığım arabadır kendisi. Gaza basarsınız gider frene basarsınız durur otomatiktir yarımı tamı yok. Cvt şanzıman pürüzsüz geçiş sağlar. Sağlam güvenilirdir. Yokuşta kaymaz kolay kolay... Araç iç hacmi konusunda çok cömerttir... sorunuz olursa seve seve yanıtlarım.

• macropolo kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler açıklamalarınız için. Aklıma takılan bir şey olursa sorarım.

Hangi donanım dı aracınız?
    Cool multidriveS.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.