Bildirim
2012 Polo'ya sonradan ESP takmak mümkün mü?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Maalesef böyle bir seçeneğinizin olduğunu düşünmüyorum. golf 6- eski kasa seat leon gibi araçlarda ESP 900-1000 lira civarında bir maliyete sahipti. Burada bu farkı yaratan sadece yazılım değil, ESP'li modellerin fren sisteminin de değişmesinin gerekliliğidir. Aynı durumun polo için de geçerli olduğunu düşünüyorum. Sonuç olarak sonradan ESP takılabileceğini düşünmüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faati2222 -- 16 Temmuz 2013; 13:42:45 > -
Malesef böyle bir şansınız yok bende 2011 model aynı motor polo sahibiyim. Bende sormuştum serviste yapamıyoruz fabrikan öyle gelmesi gerek demişlerdi. Teknik olarak yapılması mümkün ama servis uğraşmıyo -
Takilmaya takilir elbet ama anlamsiz maliyetlere varir hocam.aracinizi satip esp'li olanini bulup almak daha makul olacaktir.Sahibinden de tasvip etmesemde vardi 0km esp'li dizel otomatik polo
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Siparişte donanım ekletilip sahip olunabiliyor benim bildiğim sonradan sahip olma şansınız yok. -
quote:
Orijinalden alıntı: Rallyman
Malesef böyle bir şansınız yok bende 2011 model aynı motor polo sahibiyim. Bende sormuştum serviste yapamıyoruz fabrikan öyle gelmesi gerek demişlerdi. Teknik olarak yapılması mümkün ama servis uğraşmıyo
Aynen oyle.Mumkun fakat hicbir servis aman periyodik bakim disinda birseyle gelmeyin mantiginda...
quote:
Orijinalden alıntı: Forumchu
Siparişte donanım ekletilip sahip olunabiliyor benim bildiğim sonradan sahip olma şansınız yok.
Sonradan sahip olunabilir hocam.
Soyleki teknik altuapisi olmayan bir araca(misal sahin) uygulamak imkansiz;ancak mevcut ornekteki gibi ust donanim pakedinde veya yurtdisinda boyle bir secenegi mevcutsa olabilir.Gerekli parcalar uretilmis.Edinmek ve montaj yapmak gerek sadece.Ama iscilik,parca maliyetleri,konudan anlayacak bir servis bulmak sikinti.
Internette biri opel astra h ye takmisti diye hatirliyorum imkansiz degil buna eminim sonucta aracin alt yapisinda esp teknolojisi var ama onemli olan bunu uygulayabilecek birilerini bulmak
Forumda boyoe bir uygulama yapan varmi hic?
bir cok mekanik aksamı komple değiştirip ekletilebilir tabi almanyadan sipariş edilerek ve opsiyon listesinde 1000 tl ise sanırım 5000 harcanarak :) böylesi bir mekanik değişiklik zaten cok mantıklı değil, hill holder için yarım debriyaj yada el freni seklinde balata ömrünü kısaltaraktan orjinalinide bozmadan cözüm bulabilirsin bence :))
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X