Şimdi Ara

2012 PANASONIC PLAZMA - LED LCD - LCD MODELLERİ (ANA KONU) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
759
Cevap
13
Favori
73.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vatanın depolarına giriş yapmış WT50, DT50 serisi. Hadi hayırlısı bakalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kanoute

50st50 kullanıyorum
    birkaç sorum olacaktı.

1. internete girdiğimde . mesela youtube a. sanırım videoları 360 p yada 480p gösteriyor. hd olmuyor. aslında hd ibaresi yer alan videoları seçiyorum.
    720 p hd olarak seçmenin bir yolu var mıdır? yoksa 360p yada 480 p izlemek zorunda mıyız?
    2. tv de dlna var mıdır? dlna nedir tam olarak ? dlna özellikli laptopımdaki video ve sesi kablosuz olarak aktarmak mıdır? tv de dlna olması mı daha iyidir yoksa de dlna olması mı?

3. ilk sayfalara da baktım ama plazma aldığımızda yapılması gerekenleri (burn in vs engellemek için ilk 200 saatti sanırım) bulamadım. link vermeniz mümkün mü?

4.tv nin kumandası akıllı kumanda mı? mesela pioneer 921 avr alsam onu da kontrol eder mi? yada otomatikman açılıp kapanma şansı var mı viera link ile?

5.usb sinden film oynatmak hakkında son sorum.. performansı çok iyi mi st50 nin usb den flm oynatmak konusunda. hd filmleri mesela. yoksa ayrı bir kaliteli blu ray film oynatıcı almalı mıyız?

çok teşekkür ederim

merhaba
    ben uzman değilim yeni aldım st50 yi fakat bildiğim tecrübe ettiğim kadarıyla cevaplayayım yanlış olursa lütfen düzeltin;

1 . youtube da bende tam olarak çözünürlük işini çözemedim ama search yapınca çıkan listenin sağ üst kızmında hd sekmesi çıkıyor onu seçince listeyi ona göre listeliyor. fakat listelediği çözünürlükler 720 mi 1080 mi yoksa 480 mi hiç bi fikrim yok.

2. tv de dlna olması gerekiyor. dlna bağlantı yı bu tv de hiç yapmadım ama samsung ve lg de tecrübem var . tabletimdeki film fotğraf ve müzikleri oynatmıştım.tabletin hafızasını görüyor wireless üzerinden, paylaşıma açmak gibi bir şey . aynı şeyler tv yada laptop için de geçerlidir heralde çünkü.
    daha önce avr olmadığı için tecrübem yok ama tv nin media özellikleri iyi ise kullanılabilecek bir şey tv de dlna .

3. ilk kullanımda burn in konusunu hakkında ben de bir şey bulamadım bir kaç mesajda yeni modellerde gerek yok gibi şeyler yazıyordu

4. tv kumandası başka panasonic cihazları kontrol edebiliyor diye yazıyordu kılavuzda ama denemedim. pioner avr yi kontrol eder mi hiç bilmiyorum:)

5.son olarak media player konusu na gelirsek ben beğendim 1080p 720p ve halfsbs 3d denedim hepsini oynattı . oynattığı formatlar konusunda bi hayli geniş. çift ses seçebiliyorsunuz , bi kaç altyazı seçebiliyorsunuz, kaldığı yerden başlıyor video ileri sarması 5 kademe fakat alt yazı boyutu küçük onu nasıl büyüteceğim bulamadım forum daki arkadaşlar yardım ederse bu konuda sevinirim.

• CNet DT50'yi yerden yere vurmuş; http://reviews.cnet.com/flat-panel-tvs/panasonic-tc-l47dt50/4505-6482_7-35118294.html

homecinema-fr'dan alıntı yanyana DT50 (Led) ve ST50 (plasma) resimleri, ben kesinlikle ST50 diyorum. Panasonic led işine girerek hata mı etti acaba?

2012 PANASONIC PLAZMA - LED LCD - LCD MODELLERİ (ANA KONU)

Arka bayırdaki ormana dikkat.

• quote:

Orijinalden alıntı: ohbenezor

CNet DT50'yi yerden yere vurmuş; http://reviews.cnet.com/flat-panel-tvs/panasonic-tc-l47dt50/4505-6482_7-35118294.html

homecinema-fr'dan alıntı yanyana DT50 (Led) ve ST50 (plasma) resimleri, ben kesinlikle ST50 diyorum. Panasonic led işine girerek hata mı etti acaba?

Arka bayırdaki ormana dikkat.

Bu sadece Panasonic in değil tüm Led lerin ortak sorunu bana göre. Herhangi bir Samsung yada LG nin 2012 en üst seviye Led ini koysalar kıyaslamaya sanmıyorum ki bir faklılık olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi charnel -- 1 Haziran 2012; 11:58:46 >

• Ben de plazma ile led arasında fark olduğunu düşünüyorum ama burada biraz fazla olmuş gibi geldi. Özellikle dt50nin ayarlarının düzgün olmadığını düşünüyorum. Konunun uzmanı arkadaşlar nasıl yorumlayacak çok merak ediyorum gerçekten.
  • alın benden de okadar.

Pio 427XA
    Pio 5090
    ES8000

kullanıcısı olarak diyebilirim ki. Led TV'lerde detay kaybı oluyor, özellikle karanlık sahnelerde.

Yanlız yinede, panasonic LED'lerin detayları biraz fazla mı kabediyor ne?

ST50'yi bende inceledim. Bu fiyata bu kalite gerçekten çok iyi.
  • Tolga sen hala Pio ile o diğer panellerimi mukayese ediyorsun! bence ciddi yalnıştasın,sen Pio yu ayır,diğer her panel tip TV yi mukayese edebilirsin!

++
    cNet hesapta testi ise külliyen palavra,bakın çok net yazıyorum külliyen sallama bir test,böyle test filan olmaz!
    Bu cNet geçmiş zaman içinde nice panelleri daha "sınıfta bırakmıştı"(vay bu çakalların yorumlarına inanların haline!)

Yukarıdaki resimde ise bir kere Backlight/Br,ghtness ayarı yapılmamış ve panel blueish/whiteish hale gelmiş ki bu Serilerde bir blueish-tinte
    durumu vardır,herifler nedense SM den böyle set etmişler!

Bu SerideWT/DT/ET50) kullanılan Modüller "IPS by Panasonic Japan" olarak geçiyor!(bunu henüz tam teyit ettiremedim ve bu Modül yeni ise
    bunun ayrıca yorumu teknik olarak yapılmalı! LGD-IPS veya CMI-IPS olmadığını bir yabancı uzman arkadaşımdan öğrendim ama daha teknik
    açılımı henüz gelmedi!
    Şayet Modül dediğim gibiyse,açıkçası ben hiç tutmadım!

ColourManagement/Gamma/WhiteBalance gibi ayarlar nasıl yapılıyor veya nereye kadar set edilebiliyor bilmiyorum,cNet sadece sallamış
    ve test etmemiş,çünkü test etseydi bazı noktalara değinmesi gerekiyordu!!

WT/DT leri Pany Hi-End olarak lanse etti ama 2011 Model DT30/35 ler oldukça iyi hatta çok çok iyi diyebileceğim bir paneldi(32/37 den bahsediyorum
    ve bunlar IPS-Alpha by Panasonic Modüller idi,42/47/55 lerde şayet dedilen Modül kullanıldıysa bu iş bence fiyasko,derhal bunların yerine en azından
    LGD-IPS kullansalar çok daha iyi oalcaktır! örneğin ET5/ET50 bu bakımından çok daha iyi iken WT/DT lerde belliki herifler bir "numara" yapmışlar

WT/DT lerde bu testler filan hikaye,bunlara hiç takılmayın ama panelin bana göre en büyük handikapı "absürt satış fiyatı"

Pany hangi akla hizmet böyle bir rakam çekiyor anlaşılır değil! USA/Canada da bu panel neredeyse hiç satılamıyor,Avrupada ise fiyatını gören kaçıyor
    vede küfür ediyor haklı olarak!

Ben paneli henüz çözemedim,ancak bu iki Seride bir şey olduğu kesin!

++
    Ayrıca bir diğer anlamadığım ise senelerdir Pany LCD ler hep "IPS" tip Modül kullanıyor ve ısrarı neden????
    Şimdi kendisi büyük ebatları üretmiş(öyle görünüyor ama sonuç pekte iç açıcı değil!)ve sanırım "capon malı" olduğu içinde maliyeti
    aşırı yüksek ve bu da total panel maliyetine yansıdığı için nihai ürün fiyatıda absürt rakama gelmiş ve vatandaş bunu neden alsınki
    gider en iyisi olarak Sony alır o zaman

Pany deki gerçek IPS ise(IPS-Alpha/PRO JAPAN)artık kullanılmıyor ve asıl süper Modüller bunlardır(32/37) ancak daha büyük ebat olmadığı
    için günümüzde sadece 32/37 ilede bu iş olamıyor ve dolayısıyla o eskinin süper Pany LCD leri artık tarih oldu!

valla ben 2009 dan itibaren Pany lerin LCD işini çözmüş değilim!

F/P olan panelleri güzel satılıyor ama bunlar öyle aman aman paneller değildir!
    Veya 32/37 IPS-Alpha gibi panelleride fena sayılmaz ancak bundan sonraki panelleri işe yaramıyor ve fiyatta yüksek olunca,LCD alacak olan
    neden bu heriflerin panelini alsınki!

Bence Pany LCD de ne ebat işini nede Seri v.s işini hala bilmiyor,32/37 deki engin tecrübesini,yüksek maliyetli IPS-Japan ile devam ettirse ki
    bu paneller çok pahalı olmasına rağmen ciddi bir özel müşterisi vardır dünyada ve bunun ivmesiyle diğer panellerinide satar,ama gördüğüm
    manzara ise tam tersi bir uygulama

-IPS te ısrar ediyor ama bir standard yakalamış değil!
    -VA ya neden geçmiyor buda anlaşılır değil!
    -IPS-Japan Modüller mutlaka sahada olmalı ama bunlar özel üretim ile özel satılıyor,buda yalnış!
    -Yeni kendi IPS leri şayet buysa,o fabrikayı kapatsalar çok daha iyi olur,en azından satılabilecek panel üretemedikten sonra o Modül fabrikası
    ne işe yarayacak!
    -"Prestige" panelleri üretme becerisi vede tüm altyapısı Pany de fazlasıyla var(Hitachi sağolsun) Hitac+IPS-Japan ile malzemesiyle ortaya
    süper panel çıkacakken herifler bir sürü boş Seriler ile LCD ci olmak istiyorlar!

Sonuçta çoğunuz bilmeyebilir ama Pany de LCD altyapısı herkesten iyidir ancak un-şeker v.s malzeme var ama Helva yapacak Usta yok
    Yine çok ciddi bir pazar araştırması ile LCD yi nasıl satabilirim zihniyeti yok,herifler dayanmışlar paso PDP işine ki buradaki başarısı süper ama
    madem LCD ciyim diyorsan ona göre mal yap,insanlar wooow desinler,o zaman panel pahalı bile olsa,belli sayıda üretilecek bu paneller süper katkı
    sağlayacak Pany ye,bunlar tam tersine sıradan LCD lere dönüyorlar gibi!

++
    Sonra bu "caponlar" oturup ...yaw şu çakal Koreliler nasıl bizden fazla mal satabiliyorlar.... diye düşünüyorlar Kumru gibi
    Korelisi kalitesiz dandik ve "en düşük maliyetli"bolca sorunlu malını çok güzel satarken,caponlar oturup seyrediyor sadece!

• quote:

Orijinalden alıntı: albani

Can hoca,

Bu plazmaları aldıktan sonra kendimiz yansıma önleyici bir malzeme uygulayabiliyor muyuz? Laptop'lar için bunlar var ama TV için olanını hiç duymamıştım. Varsa teknik açıdan, özellikle görüntü kalitesi, 3D'ye ve parlaklığa etkisi açısından değerlendirirebilir misin? Kısaca önerebileceğin birşey midir?
  • quote:

50st50 kullanıyorum
    birkaç sorum olacaktı.

1. internete girdiğimde . mesela youtube a. sanırım videoları 360 p yada 480p gösteriyor. hd olmuyor. aslında hd ibaresi yer alan videoları seçiyorum.
    720 p hd olarak seçmenin bir yolu var mıdır? yoksa 360p yada 480 p izlemek zorunda mıyız?
    2. tv de dlna var mıdır? dlna nedir tam olarak ? dlna özellikli laptopımdaki video ve sesi kablosuz olarak aktarmak mıdır? tv de dlna olması mı daha iyidir yoksa avd de dlna olması mı?

3. ilk sayfalara da baktım ama plazma aldığımızda yapılması gerekenleri (burn in vs engellemek için ilk 200 saatti sanırım) bulamadım. link vermeniz mümkün mü?

4.tv nin kumandası akıllı kumanda mı? mesela pioneer 921 avr alsam onu da kontrol eder mi? yada otomatikman açılıp kapanma şansı var mı viera link ile?

5.usb sinden film oynatmak hakkında son sorum.. performansı çok iyi mi st50 nin usb den flm oynatmak konusunda. hd filmleri mesela. yoksa ayrı bir kaliteli blu ray film oynatıcı almalı mıyız?

çok teşekkür ederim

Enzo'ya ek olarak sunlari soylemek istiyorum, DLNA var tv'de ve kullanirsan guzel bir zellik. Cep telefonlarindan veya pcden falan TVye wireless goruntu aktarmayi sagliyor... Destekleyen mobil cihazlari su adresten ogrenebilirsinhttp://www.dlna.org/

Burnin icin albani'nin panasonicliler konu basliginin ilk sayfasindaki ilk mesajin icinde bir yerlerde bir paragrafi vardi benim gordugum, onu okuyabilirsin...

Gayet guzel bence film oynatmasi, harddiskin fat32(buyuk hd filmleri kopyalayamazsin buna) veya ntfs degil de exfat formatinda ise hd filmleri calistiriyor, altyazida turkce secenegi de cikiyor ama altyazida ince ayar yapamiyorsun, bence player almadan biraz dene, kendin karar vereceksin. Filmleri diskten izlemek gibi bir niyetin varsa ve pcye baglamak isine gelen bir sey degilse player da alabilirsin...

Benim bilgim dahilinde ya itlayabildiklerim bunlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: buyukbang

quote:

Can hoca,

Bu plazmaları aldıktan sonra kendimiz yansıma önleyici bir malzeme uygulayabiliyor muyuz? Laptop'lar için bunlar var ama TV için olanını hiç duymamıştım. Varsa teknik açıdan, özellikle görüntü kalitesi, 3D'ye ve parlaklığa etkisi açısından değerlendirirebilir misin? Kısaca önerebileceğin birşey midir?

Hayır yok!

Ancak dışarda bazı uyanıklar çeşitli "koruma katmanları" ve "yansıma önleyici v.s" ürettiler ama bunları kesinlikle tavsiye etmem,bu iş bu kadar basit olsaydı
    o üç-kuruşluk malzemeden üretilen koruma panelini,bizatihi Panelin Üreticisi kendisi verirdi sizlere

Aldığınız panelin kendisi hangi katman ile geliyorsa o dur! hiç bir şey koymayacaksınız bunun önüne

++
    Şayet panel parlak ise ki günümüzde artık çoğu PDP/LCD böyledir,siz buna karşılık yansımadan rahatsız oluyorsanız o zaman
    panelin bulunduğu ortamı karartacaksınız

Örneğin benim SV,aşırı parlaktır,gündüz gerektiği zaman perdeyi kapatıyorum

Yine günümüz panellerin çoğunda CATS/ECO veya AutoBright v.s gibi özellikleri vardır ve ortam aydınlanmasına göre
    panelin Brightness/Contrast seviyesini kendisi ayarlayarak daha izlenir hale getiriyor!
    Ancak yine de çok yansıma yapan panellerde bunlar tam yeterli olmuyor veya "FILM" izlenecekse,o zamanda tamamen
    ortamın karartılması icap ediyor,dolayısıyla o bahsettiğim ayarlar yine tam yeterli olamıyor özellikle FILM lerde!
    Diğer içeriklerde fazla sorun olmaz+

2012 Pany PDP lerin gördüğüm kadarıyla ön katman+filtreler bu sene değiştirildi ve iyi iş çıkarıyor gündüz-aydınlık ortamda

Ama benim gibi "FILM" ci iseniz vede Vividçi değilseniz,zifiri karanlıkta izlemeniz gerekiyor işte burada PDP ler çok ciddi öne çıkıyor

++

• Sayın albani.orhan beyle konustum.karar vermeye calısıyorum.
    Panasonic st50 de güya subwoofer ve ı kanal hoparlorler var.ama zayıf sesi.sanırım pana kullanan herkes ses sistemi alıyordur

• Orijinalden alıntı: albani

Tolga sen hala Pio ile o diğer panellerimi mukayese ediyorsun! bence ciddi yalnıştasın,sen Pio yu ayır,diğer her panel tip TV yi mukayese edebilirsin!

Can Bey,
    Yazılarınızı gerçekten merakla takip ediyorum, ve Pio'lara olan inancınız, sevginizi saygıyla karşılıyorum.

Yanlız, ben "gördüğümü" yorumluyorum.

Belki yeri değil, bundan dolayı kısa keseceğim, ama 2 adet Pio sahibi olarak, onlarca Film, kopya, bluray, standard yayını, HD yayını vs. Piolarımı kısacası ezberledim. Pioların kapasitelerini çok iyi biliyorum. Evet güzel paneller, diyecek hiçbir lafım yok. Ama Panasonic Plazmalar da artık bu işi kıvırmışlar. Hatta bugün gördğümü size anlatayım. Pio 5090'nin keskinliğinde, GT50 modeli çoktan geçti. Gerçekten de daha netti. Bu plazma severler için çok önemli bir haber olabilir. Renkler ve kontrastlı da harika. Siyah seviyesi de gayet iyi.

Şimdi anlatmaya çalıştığım, "gördüklerimle" yorumlamam gerekirse, Pio herşeyle güzel. Ama Pana da aşağısında kalır hiçbir yani yok. Üstelik 3D göstermesi de + bir durum.

Çok önemli olmayabilir, Pio 5090 420KW çekerken, 2012 Panalar 300KW civarı diye biliyorum, yanlışım yoksa. Üstelik neo plazma inceliği de mevcut.

Pana ilgili testlerimde, Pana plazmalarda gayet iyi ve bugüne kadar bir çabam olmadı, acaba Pio mu daha iyi yoksa Pana. herkese göre değişir. Ama 2'side bence gayet iyi'ler, bunları gözümle görebildiklerimle söyleyebilirim.

Not: Es8000 iade edilmiştir. Bulutlanma sorunundan dolayı. Bu sefer GT veya VT50, 55inch veya 65inch almayı düşünüyorum. Şansımı Pana'yla deneyeceğim inşallah...

Şunu anladım, plazmacıysanız, asla bir Led sahibi olamazsınız, olursanız, gelen gideni aratır sözü de çuk diye oturur.

• Can Bey,
    Yazılarınızı gerçekten merakla takip ediyorum, ve Pio'lara olan inancınız, sevginizi saygıyla karşılıyorum.

Yanlız, ben "gördüğümü" yorumluyorum.

Belki yeri değil, bundan dolayı kısa keseceğim, ama 2 adet Pio sahibi olarak, onlarca Film, kopya, bluray, standard yayını, HD yayını vs. Piolarımı kısacası ezberledim. Pioların kapasitelerini çok iyi biliyorum. Evet güzel paneller, diyecek hiçbir lafım yok. Ama Panasonic Plazmalar da artık bu işi kıvırmışlar. Hatta bugün gördğümü size anlatayım. Pio 5090'nin keskinliğinde, GT50 modeli çoktan geçti. Gerçekten de daha netti. Bu plazma severler için çok önemli bir haber olabilir. Renkler ve kontrastlı da harika. Siyah seviyesi de gayet iyi.

Şimdi anlatmaya çalıştığım, "gördüklerimle" yorumlamam gerekirse, Pio herşeyle güzel. Ama Pana da aşağısında kalır hiçbir yani yok. Üstelik 3D göstermesi de + bir durum.

Çok önemli olmayabilir, Pio 5090 420KW çekerken, 2012 Panalar 300KW civarı diye biliyorum, yanlışım yoksa. Üstelik neo plazma inceliği de mevcut.

Pana ilgili testlerimde, Pana plazmalarda gayet iyi ve bugüne kadar bir çabam olmadı, acaba Pio mu daha iyi yoksa Pana. herkese göre değişir. Ama 2'side bence gayet iyi'ler, bunları gözümle görebildiklerimle söyleyebilirim.

Not: Es8000 iade edilmiştir. Bulutlanma sorunundan dolayı. Bu sefer GT veya VT50, 55inch veya 65inch almayı düşünüyorum. Şansımı Pana'yla deneyeceğim inşallah...

Şunu anladım, plazmacıysanız, asla bir Led sahibi olamazsınız, olursanız, gelen gideni aratır sözü de çuk diye oturur.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: buyukbang

quote:

Can hoca,

Hayır yok!

Ancak dışarda bazı uyanıklar çeşitli "koruma katmanları" ve "yansıma önleyici v.s" ürettiler ama bunları kesinlikle tavsiye etmem,bu iş bu kadar basit olsaydı
    o üç-kuruşluk malzemeden üretilen koruma panelini,bizatihi Panelin Üreticisi kendisi verirdi sizlere

Aldığınız panelin kendisi hangi katman ile geliyorsa o dur! hiç bir şey koymayacaksınız bunun önüne

++
    Şayet panel parlak ise ki günümüzde artık çoğu PDP/LCD böyledir,siz buna karşılık yansımadan rahatsız oluyorsanız o zaman
    panelin bulunduğu ortamı karartacaksınız

Örneğin benim SV,aşırı parlaktır,gündüz gerektiği zaman perdeyi kapatıyorum

Yine günümüz panellerin çoğunda CATS/ECO veya AutoBright v.s gibi özellikleri vardır ve ortam aydınlanmasına göre
    panelin Brightness/Contrast seviyesini kendisi ayarlayarak daha izlenir hale getiriyor!
    Ancak yine de çok yansıma yapan panellerde bunlar tam yeterli olmuyor veya "FILM" izlenecekse,o zamanda tamamen
    ortamın karartılması icap ediyor,dolayısıyla o bahsettiğim ayarlar yine tam yeterli olamıyor özellikle FILM lerde!
    Diğer içeriklerde fazla sorun olmaz+

2012 Pany PDP lerin gördüğüm kadarıyla ön katman+filtreler bu sene değiştirildi ve iyi iş çıkarıyor gündüz-aydınlık ortamda

Ama benim gibi "FILM" ci iseniz vede Vividçi değilseniz,zifiri karanlıkta izlemeniz gerekiyor işte burada PDP ler çok ciddi öne çıkıyor

++

Cevap için teşekkürler Can hocam.

• @Tolga

Sana yazmıştım Samy/LGE "göz boyama" panelleri ve ıvır-zıvır bir alay diğer özellikleri olan paneller v.s
    ancak "Sorunlar" diz boyu!!

PDP olarak zaten tek alternatif Pany dir ve 2012 Model VT5x ciddi tavsiyemdir!

Veya LCD olarak tek alternatifin Sony dir ancak malum sorunlar bu sene Sony de oran olarak biraz fazla çıkıyor!
    SonyEurasia hizmet/destek konusunda çok iyi bu arada!

Tosh ta alınası panel şimdilik yok,bir tek ZL1 var ve ben bunu bekliyorum ancak TNB henüz bunu getirmiyor,sanırım seneye
    2011 Model paneli 2013 diye satacak

++

• quote:

Sayın albani.orhan beyle konustum.karar vermeye calısıyorum.
    Panasonic st50 de güya subwoofer ve ı kanal hoparlorler var.ama zayıf sesi.sanırım pana kullanan herkes ses sistemi alıyordur

Panellerde fiziki alan sebebiyle gelişmiş Speaker v.s sistemi olmaz!!
    SW ve biraz iyileştirme ile bir şeyler olsada,bunlar herkes için yeterli tatmin edici seviyede olamaz

Aslında bu şekilde alanlar için özel tasarım ve çok kalite speaker sistemleri var tabiki,ama bunlarda çok pahalı
    veya tamamen özel üretim speaker larda var v.s bunların hepsi maliyet demektir,herifler dandik Çin sistemi ile
    vaziyeti idare ediyorlar,yoksa Pio/Onkyo/HK ye filan gidip speaker/ses sistemi ürettirmeyecekler

Bazı Tosh larda(ZF355/CELLTV gibi) Onkyo ve Pio speaker sistemleri vardı veya Sharp ta(XS1 gibi) yine Pio vardır
    bu panellerde ses geldiği zaman,yaw bu ses nereden çıkıyor diye şaşardınız

Sana tavsiyem aslında günümüzde artık olmazsa-olmaz hale gelen AVR+Speaker sistem kurmandır,ancak bu meretlerde
    belli bir fiyattan başlayıp sonu gelmeyen rakamlara çıkıyor

Panelin ses sistemleri bir yere kadar ama AVR+Speaker olursa iş değişiyor helede FILM izliyorsan,tüm sesleri/efektleri v.s
    alman gerekiyor!

Orhan da Pio AVR+ çeşitli Speaker modelleri var,duruma göre bir şeyler ayarlar sana,fiyatları uygundur+

• quote:

Orhan da Pio AVR+ çeşitli Speaker modelleri var,duruma göre bir şeyler ayarlar sana,fiyatları uygundur+

hangi orhan :)
  • quote:

WT/DT lerde bu testler filan hikaye,bunlara hiç takılmayın ama panelin bana göre en büyük handikapı "absürt satış fiyatı"

üstad tüm kalbimle size katılıyorum...

aylarca panasonic topiklerini takip ettim teknoloji marketlerinde hep pany leri inceledim 2012 serilerin gelmesini aylarca bekledikten sonra geçen hafta gidip 3449 tl ye sony 46hx850 aldım. Pany bu fiyat politikası ile ne yapmak istiyor anlamış değilim....
  • Galaxy s2 deki allshare i acıyorum dlna ile st50 plazmama baglanması icin. Ama olmuyor. Nasıl yapılır bilen var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Say Goodbye

Can Bey (albani)

Pany WT50, DT50, Samy ES800, D8000 ve Sony HX850. bu 5 tv'yi kalite sıralaması yapsak nasıl oluşur liste?

Teşekkürler

Kardeş o panellerden bir tek HX85x derim,gerisi hikaye

++
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.