Şimdi Ara

2012 model E200 neden E250'den pahalı.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
24.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdi Mercedes sitesine baktım, donanım paketi aynı olan bir E200 CGI, E250 CGI'den daha pahalı.
    Ben yollarda yeni E200 CGI'ler görüyorum, E250 daha ucuzken kim neden E200 satın almak ister?

Neden olduğu konusunda fikri olan var mı?

• Vergi?

elegance donanım da artı olarak birşey olabilir dicem ama zannetmiyorumda AMG pack ten bile pahalı garip gerçekten..
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: globetrotter04

Hocam bu konuda acil bilgiye ihtiyacım var. Neden e200 cgi daha pahalı?

Bir mantığını bulamadım. Daha donanımlı olmasına rağmen daha ucuz. Bence mantık arama direk ucuzunu al. Hatalı fiyat olma ihtimalide var tabiki. Bence bir bayiye gidip orada sorun derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: cfergul

quote:

Hocam bu konuda acil bilgiye ihtiyacım var. Neden e200 cgi daha pahalı?

Bir mantığını bulamadım. Daha donanımlı olmasına rağmen daha ucuz. Bence mantık arama direk ucuzunu al. Hatalı fiyat olma ihtimalide var tabiki. Bence bir bayiye gidip orada sorun derim.

Anlayamıyorum bunu hocam. Neden böyle yapıyor bu distribütör acaba. Hiç bir mantığını bulamadım. E250cgi daha mantıklı o zaman
  • Arkadaşlar bu konuyu internette gördüm ve açıklamak için üye oldum. Bu tür konularda açıklamada sık sık yapıcam bu forumda. Mercedes E 200 CGI daha pahalı çünkü Mercedes-Benz in yeni amaçlarından biri alıcılarını daha yüksek motorlu araçlara alıştırmak. Bunun nedeni ise 2015 de gelecek olan yeni e-class ta e 200 olmayacak. en düşük benzinli motor e 250 den başlayacak. en düsük dizel motor ise e 220 CDI olacak. Mercedes-Benz kısaca diyorki Mercedes alıyorsan büyük motor alacaksın. 5 sene içerisinde motor büyümesine geçicekler ve piyasayı büyük motora alıştırmaya çalışıyorlar. Aynı zamanda şunuda açıklamak istiyorum. Firma olarak benzinli araçlara daha fazla önem veriliyor. ve benzinli araçlar ciddi anlamda dizel araçlarından ucuz. ÖTV nin de etkisi var. dizel araçlarda %130 ötv varken benzinli araçlarda %80 ötv var. örnek veriyorum mercedes yılda 10 tane araç satıyorsa 7 si benzinli 3 ü dizel.( türkiye için konuşmuyorum bütün dünya satışları hakkında konuşuyorum). demek istediğim mercedes motor büyütmeye çalışıyor. müsterilerini büyük motora çekmeye çalışıyor. amaç ise önümüzdeki yıllarda bmw ve audi ye motor konusunda ders vermek :) kafanıza takılan bir konu varsa cevaplayabilirim teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: bingol44

Arkadaş konular buyu internette gördüm ve açıklamak için üye oldum. Bu tür konularda açıklamada sık sık yapıcam bu forumda. Mercedes E 200 CGI daha pahalı çünkü Mercedes-Benz in yeni amaçlarından biri alıcılarını daha yüksek motorlu araçlara alıştırmak. Bunun nedeni ise 2015 de gelecek olan yeni e-class ta e 200 olmayacak. en düşük benzinli motor e 250 den başlayacak. en düsük dizel motor ise e 220 CDI olacak. Mercedes-Benz kısaca diyorki Mercedes alıyorsan büyük motor alacaksın. 5 sene içerisinde motor büyümesine geçicekler ve piyasayı büyük motora alıştırmaya çalışıyorlar. Aynı zamanda şunuda açıklamak istiyorum. Firma olarak benzinli araçlara daha fazla önem veriliyor. ve benzinli araçlar ciddi anlamda dizel araçlarından ucuz. ÖTV nin de etkisi var. dizel araçlarda %130 ötv varken benzinli araçlarda %80 ötv var. örnek veriyorum mercedes yılda 10 tane araç satıyorsa 7 si benzinli 3 ü dizel.( türkiye için konuşmuyorum bütün dünya satışları hakkında konuşuyorum). demek istediğim mercedes motor büyütmeye çalışıyor. müsterilerini büyük motora çekmeye çalışıyor. amaç ise önümüzdeki yıllarda bmw ve audi ye motor konusunda ders vermek :) kafanıza takılan bir konu varsa cevaplayabilirim teşekkürler

Hocam e200cgi ile e250cgi'nin her ikisi de 1.8 litre hacminde. Benim anlamadığım Mercedesin motor büyütme isteği olsa neden e200 e250'den pahalı olsun?

• kardeş çünkü e 250 nin tork u ve beygiri daha fazla. hacimler aynı olabilir ancak tork ve beygir de var bu işin içinde
  • quote:

quote:

Arkadaş konular buyu internette gördüm ve açıklamak için üye oldum. Bu tür konularda açıklamada sık sık yapıcam bu forumda. Mercedes E 200 CGI daha pahalı çünkü Mercedes-Benz in yeni amaçlarından biri alıcılarını daha yüksek motorlu araçlara alıştırmak. Bunun nedeni ise 2015 de gelecek olan yeni e-class ta e 200 olmayacak. en düşük benzinli motor e 250 den başlayacak. en düsük dizel motor ise e 220 CDI olacak. Mercedes-Benz kısaca diyorki Mercedes alıyorsan büyük motor alacaksın. 5 sene içerisinde motor büyümesine geçicekler ve piyasayı büyük motora alıştırmaya çalışıyorlar. Aynı zamanda şunuda açıklamak istiyorum. Firma olarak benzinli araçlara daha fazla önem veriliyor. ve benzinli araçlar ciddi anlamda dizel araçlarından ucuz. ÖTV nin de etkisi var. dizel araçlarda %130 ötv varken benzinli araçlarda %80 ötv var. örnek veriyorum mercedes yılda 10 tane araç satıyorsa 7 si benzinli 3 ü dizel.( türkiye için konuşmuyorum bütün dünya satışları hakkında konuşuyorum). demek istediğim mercedes motor büyütmeye çalışıyor. müsterilerini büyük motora çekmeye çalışıyor. amaç ise önümüzdeki yıllarda bmw ve audi ye motor konusunda ders vermek :) kafanıza takılan bir konu varsa cevaplayabilirim teşekkürler

Hocam e200cgi ile e250cgi'nin her ikisi de 1.8 litre hacminde. Benim anlamadığım Mercedesin motor büyütme isteği olsa neden e200 e250'den pahalı olsun?

Bütün dünya katı emisyon kuralları nedeniyle hacim küçültürken mercedes hacim büyütecek öyle mi?

Kim olduğunuzu bilmiyorum ancak hayal gücünüzün çok geniş olduğunu söyleyebilirim.

Yazım şeklinizden tamamen hayal ürünü olan bu fikre kendinizi bir hayli kaptırdığınız da çok belli.

• quote:

Orijinalden alıntı: alpina71

Ben mi hocam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -globetrotter- -- 5 Mayıs 2012; 14:26:22 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: alpina71

quote:

quote:

Bütün dünya katı emisyon kuralları nedeniyle hacim küçültürken mercedes hacim büyütecek öyle mi?

Kim olduğunuzu bilmiyorum ancak hayal gücünüzün çok geniş olduğunu söyleyebilirim.

Yazım şeklinizden tamamen hayal ürünü olan bu fikre kendinizi bir hayli kaptırdığınız da çok belli.

Ben mi hocam?

Hayır siz değil bingol44 kardeş.

• Bilen veya fikri olan hiç kimse yok mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.