Şimdi Ara

2012 model E200 neden E250'den pahalı. (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
0
Favori
24.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar aylar önce burada mercedesin motor büyütceğini söylemiştim ve kimse inanmadı. bakın 2013 mercedes e serisi geliyor mayısta. e 200 ve e 220 kaldırıldı. e 250 cgı olarak gelcek en düşük motor. 2.1 litre olarak geliyor bu motor tipi. ben buraya yalan yanlış bilgi yazarak kimseyi kandırmak istemem. gene merak edenlerhttp://www.zaman.com.tr/otomobil_mercedes-e-serisi-mayista-geliyor_2057753.html bu linkten okusun ;)

Orijinalden alıntı: bingol44

Arkadaşlar bu konuyu internette gördüm ve açıklamak için üye oldum. Bu tür konularda açıklamada sık sık yapıcam bu forumda. Mercedes E 200 CGI daha pahalı çünkü Mercedes-Benz in yeni amaçlarından biri alıcılarını daha yüksek motorlu araçlara alıştırmak. Bunun nedeni ise 2015 de gelecek olan yeni e-class ta e 200 olmayacak. en düşük benzinli motor e 250 den başlayacak. en düsük dizel motor ise e 220 CDI olacak. Mercedes-Benz kısaca diyorki Mercedes alıyorsan büyük motor alacaksın. 5 sene içerisinde motor büyümesine geçicekler ve piyasayı büyük motora alıştırmaya çalışıyorlar. Aynı zamanda şunuda açıklamak istiyorum. Firma olarak benzinli araçlara daha fazla önem veriliyor. ve benzinli araçlar ciddi anlamda dizel araçlarından ucuz. ÖTV nin de etkisi var. dizel araçlarda %130 ötv varken benzinli araçlarda %80 ötv var. örnek veriyorum mercedes yılda 10 tane araç satıyorsa 7 si benzinli 3 ü dizel.( türkiye için konuşmuyorum bütün dünya satışları hakkında konuşuyorum). demek istediğim mercedes motor büyütmeye çalışıyor. müsterilerini büyük motora çekmeye çalışıyor. amaç ise önümüzdeki yıllarda bmw ve audi ye motor konusunda ders vermek :) kafanıza takılan bir konu varsa cevaplayabilirim teşekkürler

He arkadaşım, o yüzden mi makyajlı E serisinde 1.6 seçeneği gelecek?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar e 180 sadece türkiyede satışa çıktı. avrupada mercedes e serisi e 250 den başlıyor artık. türkiyeye özgü birşey. bütün dünyada motoru büyüdü e class ın
    e180 sadece Türkiye için üreteliceğinden çok pahalıya mal olur seri üretimde.yani zorlama ile ekonomik darboğazı aşmaya çalışıyor,bu yıl avrupada yüzde 10 küçüldü mercedes.mecburen ,çok iyi giden c180 satışlarını e180 ile devamettirmek istiyor.. ayrıca bu e ve s serisi arabalar v6 motorla sessiz ve titreşimsiz sürüş sağlarlar, 4 silindir,düz sıralı dizilim ile konforu bozar ,zaten Amerikadada satılmaz.
    ben yeni e250 aldım 2 ay önce ,zaten eski kalite kalmamış bu arabalarda,ama bunu bilerekde aldım..2000 cc. 211bg. ancak gaz pedalı tepkisi zayıf,gecikmeli.yüksek torku 1200 devirden itibaren verebildiği için sehir içi ve dışı benzer yakıyor(şehir içi 12lt,şehir dısı 9,5 lt)
    1.6 motor olan e180 ,daha fazla yakar
    bmw 520i,yeni 1.6 motorun zayıflığını 8 ileri şanzımanla biraz örtüyor.e180 'e göre çok daha mantıklı..selamlar

• quote:

Orijinalden alıntı: bingol44

Arkadaşlar bu konuyu internette gördüm ve açıklamak için üye oldum. Bu tür konularda açıklamada sık sık yapıcam bu forumda. Mercedes E 200 CGI daha pahalı çünkü Mercedes-Benz in yeni amaçlarından biri alıcılarını daha yüksek motorlu araçlara alıştırmak. Bunun nedeni ise 2015 de gelecek olan yeni e-class ta e 200 olmayacak. en düşük benzinli motor e 250 den başlayacak. en düsük dizel motor ise e 220 CDI olacak. Mercedes-Benz kısaca diyorki Mercedes alıyorsan büyük motor alacaksın. 5 sene içerisinde motor büyümesine geçicekler ve piyasayı büyük motora alıştırmaya çalışıyorlar. Aynı zamanda şunuda açıklamak istiyorum. Firma olarak benzinli araçlara daha fazla önem veriliyor. ve benzinli araçlar ciddi anlamda dizel araçlarından ucuz. ÖTV nin de etkisi var. dizel araçlarda %130 ötv varken benzinli araçlarda %80 ötv var. örnek veriyorum mercedes yılda 10 tane araç satıyorsa 7 si benzinli 3 ü dizel.( türkiye için konuşmuyorum bütün dünya satışları hakkında konuşuyorum). demek istediğim mercedes motor büyütmeye çalışıyor. müsterilerini büyük motora çekmeye çalışıyor. amaç ise önümüzdeki yıllarda bmw ve audi ye motor konusunda ders vermek :) kafanıza takılan bir konu varsa cevaplayabilirim teşekkürler

e180 cikti? daha cok ders almis gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.