Şimdi Ara

2012 Makyajlı Toyota Avensis İncelemesi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
335
Cevap
7
Favori
67.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: **osk@r78**

quote:

Orijinalden alıntı: 161907

quote:

Orijinalden alıntı: **osk@r78**

Güzel bir inceleme olmuş emeğinize sağlık.Makyajlı avensis bir öncekine göre gayet güzel olmuş.Fiyatta makul.Ancak bu motor ne derece yeterli gelir bilemiyorum..

Motor aslında kasayı iyi taşıyor. Atmosferik bir araç olduğundan 4500 rpm ve üstünde araç iyi uzuyor ama o zamanda yakıt tüketimi artıyor. Ama birkaç dakikalık ego tatmini ve karşıdakinin o gülünç ifadesi size bu tüketimi unutturuyor...

Aynı motor kullandığım araçta da var ancak alt devirlerdeki cansızlık beni sinir ediyor açıkçası.Motor üst devirlerde dediğin gibi gayet iyi.Ancak avensis benim araca göre daha ağır olduğundan pek tatmin etmez gibi geliyor.Yinede test sürüşü yapmak lazım..

Belkide şanzıman oranlarında bir farklılık vardır. Ayrıca 1.4 TSI motorlu Passat'ı olan kuzenimle kapıştığımızda kalkışta o alıyor ancak 140-150 km/h ' dan sonra benim araç daha iyi gidiyor. Kısacası sadece kalkışta ani bir ivmelenme hissettiren çoğu sorunlu Turbo Enjeksiyonlu araç almaktansa , varsın ilk 10 saniye geçilim sonrasında zaten 132 ps'in hakkını veririz

• arkadaşlar kısmet olursa 2 hafta sonra ben de makyajlı avensis elegant extra ile aranıza katılacağım.
    daha önce makyajsız elegant kullanmıştım ve beğenmiştim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: belthazor44

arkadaşlar kısmet olursa 2 hafta sonra ben de makyajlı avensis elegant extra ile aranıza katılacağım.
    daha önce makyajsız elegant kullanmıştım ve beğenmiştim.

Şimdiden hayırlı olsun. Gümüş Gri ile Bej iç mekan çok uyumlu duruyor , tavsiye ederim...
  • Güzel inceleme,şahsi fikrim ön panelin o metalik görünen yerleri piano black olsaymış daha iyi dururmuş sanki.Makyaj yakışmış ön farlar güzel stopları çalışırken görmek lazım BMW'den aşırma olsa bile güzel görünüyordur muhtemelen.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Janjan

Bir diğer merak ettiğim husus:

- Anahtar sustalı mı?
    - 4 cam tek dokunuşta açılıp kapanabiliyor mu

Elegant versiyonunda anahtar sustalı. Elegant Extra ve Premium donanımlarında Anahtarsız Çalıştırma sistemi yani nam-ı diğer Keyless Go var...Bu arada dört cam makyajsız kasa dahil tek dokunuşlu açılıp kapanabiliyor...

bende 2004 Avensis 1.6 var, tek dokunuşla açılıp kapanan 4 cam bu modelde bile varken yeni kasada olmaması saçma olurdu zaten. Bu arada benim araçta tüm camlar sıkışma korumalı, yeni avensis'te sadece sürücü tarafının böyle olduğunu duydum doğru mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: MuSoniC

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Janjan

Bir diğer merak ettiğim husus:

- Anahtar sustalı mı?
    - 4 cam tek dokunuşta açılıp kapanabiliyor mu

Elegant versiyonunda anahtar sustalı. Elegant Extra ve Premium donanımlarında Anahtarsız Çalıştırma sistemi yani nam-ı diğer Keyless Go var...Bu arada dört cam makyajsız kasa dahil tek dokunuşlu açılıp kapanabiliyor...

bende 2004 Avensis 1.6 var, tek dokunuşla açılıp kapanan 4 cam bu modelde bile varken yeni kasada olmaması saçma olurdu zaten. Bu arada benim araçta tüm camlar sıkışma korumalı, yeni avensis'te sadece sürücü tarafının böyle olduğunu duydum doğru mu?

Bildigim kadarıyla 4 camda sıkıştırma korumalı ...

• Suan değil ama yas ilerleyince alınıp uzun yıllar binilecek bir aile aracı gözümde..Kaliteli bir lpg birde kasko başka masraf göremiyorum, periyodik bakımları zaten makul..Bu avensis insani yaşlandırir
  • quote:

Şimdiden hayırlı olsun. Gümüş Gri ile Bej iç mekan çok uyumlu duruyor , tavsiye ederim ...

teşekkür ediyorum. ben beyaz aldım. bence avensise çok yakışıyor beyaz
  • Güzel araç nedense piyasada pek görünmüyor. Donanim ve sınıfına göre fiyatında gayet iyi bu donanımda passat almaya kalksan tonla para ödersin
    Su anda 1.6 trend (hitler) passatin ikinci eli 48-52 arasi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: belthazor44

quote:

Şimdiden hayırlı olsun. Gümüş Gri ile Bej iç mekan çok uyumlu duruyor , tavsiye ederim ...

teşekkür ediyorum. ben beyaz aldım. bence avensise çok yakışıyor beyaz

Hayırlı olsun, güle güle kullanın.

Allah kaza bela vermesin size ve cümlemize.
  • araç çok güzele benziyor incelemeniz de çok güzel olmuş emeğinize sağlık..
  • ben de uzun süredir arabalara bakıyorum, dizel arabadan vaz geçtik yılda az km yaptığımız için. avensisin en baz donanımı bile donanımlı sayılır, yağmur sansörü, cc, otomatik yanan farlar, otomatik klima en baz versiyonda standart ve fiyatı da 56.900. ciddi alıcıysan o fiyatın daha da düşeceğinden şüphem yok. benzinli c sınıfı donanımlıya 48.000 e yakın vereceğime bunu alırım daha iyi en baz donanımı bile donanımlı sayılır ve d sınıfı.

tasarımına da bayıldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gamlı Baykuş

ben de uzun süredir arabalara bakıyorum, dizel arabadan vaz geçtik yılda az km yaptığımız için. avensisin en baz donanımı bile donanımlı sayılır, yağmur sansörü, cc, otomatik yanan farlar, otomatik klima en baz versiyonda standart ve fiyatı da 56.900. ciddi alıcıysan o fiyatın daha da düşeceğinden şüphem yok. benzinli c sınıfı donanımlıya 48.000 e yakın vereceğime bunu alırım daha iyi en baz donanımı bile donanımlı sayılır ve d sınıfı.

tasarımına da bayıldım.

2011 avensis 1.6 lar daha donanımlı daha ucuz
    49 bine sıfırını alırsınız ararsanız
    tekrar yazdım ama akılda kalsın diye tekrarladım
    kusura bakmayın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cinman

quote:

ben de uzun süredir arabalara bakıyorum, dizel arabadan vaz geçtik yılda az km yaptığımız için. avensisin en baz donanımı bile donanımlı sayılır, yağmur sansörü, cc, otomatik yanan farlar, otomatik klima en baz versiyonda standart ve fiyatı da 56.900. ciddi alıcıysan o fiyatın daha da düşeceğinden şüphem yok. benzinli c sınıfı donanımlıya 48.000 e yakın vereceğime bunu alırım daha iyi en baz donanımı bile donanımlı sayılır ve d sınıfı.

tasarımına da bayıldım.

hemen alamayacağız zaten, almamız 1 yılı bulur herhalde, elimizde olanlar yetkili satıcıların eğer araç alırsak 23.000 tl teklif ettikleri 2005 corolla, ve araba alırsak (ne zaman olduğu önemli değil) liste fiyatından makul bir indirim garantisi. tabi bunların hepsi c sınıfı ve üstü araç alırsak geçerli. 1 yıla fiyatların çok değişeceğini sanmıyorum, ama 2011 avensisin de bulunabileceğini sanmıyorum, ama 2013 de makyajlı 2012 avensis de makul fiyat olabilir, pek satmadığını da göz önüne alırsak. bir de işin komik olanı avensis bizim eski corolladan daha az yakıyor (corollanın fabrika verisi 10.6) yani yakıt olarak da karda olacağız

araç alma konusunda acelemiz yok, ama yakından takip ediyoruz, fikir sahibi oluyoruz ne de olsa acelemiz yok avensis çok sırıtıyor bizim için, çünkü biz sorunsuzluk da arıyoruz, ve nedense d sınıfı benzinli araçlarda aşırı besleme modası var, 1.4 motorlu yüksek beygirli araçlara pek güvenmiyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: cinman

quote:

tasarımına da bayıldım.

2011 elegant extra sıfır araç bulan,bilen var mı 50000tl altına

• quote:

Yenilenen ön farlar daha şık olmuş ve eklenen Led gündüz farları aracı çok hoş göstermiş. elegant ve Elegant Extra donanımında Xenon far standart değil ancak bütün donanımlarda Led far olmakla beraber Elegant ve Elegant Extra olan araçlara opsiyon olarak orjinal Toyota Xenon takılabilitor..

Avensis düşünenler/araştıranlar için çok faydalı bir konu oldu, tecrübelerinizi paylaştınız, emeğiniz için tşk ederiz, sağolun.

Üstad affınıza sığınarak dikkatimi çeken bir mevzu var. Led farla ilgili yorumunuzda bir yanlışlık olabilirmi acaba?

Led gündüz farı sadece Premium donanımda mevcut görünüyor donanım listesinde. Led arka far tüm donanım seviyelerinde mevcut.

Gündüz farı; Elegant ve Elegant Extra donanımda,
    Led gündüz farı ise Premium donanımda varmış.

Moda haline gelen Led ön far olayına Toyotanın kattığı renk (kartal kanadı gibi maşallah.)

2012 Makyajlı Toyota Avensis İncelemesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hasan 06 -- 4 Mayıs 2012; 11:12:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: h_öztuna06

quote:

Yenilenen ön farlar daha şık olmuş ve eklenen Led gündüz farları aracı çok hoş göstermiş. elegant ve Elegant Extra donanımında Xenon far standart değil ancak bütün donanımlarda Led far olmakla beraber Elegant ve Elegant Extra olan araçlara opsiyon olarak orjinal Toyota Xenon takılabilitor..

Avensis düşünenler/araştıranlar için çok faydalı bir konu oldu, tecrübelerinizi paylaştınız, emeğiniz için tşk ederiz, sağolun.

Üstad affınıza sığınarak dikkatimi çeken bir mevzu var. Led farla ilgili yorumunuzda bir yanlışlık olabilirmi acaba?

Led gündüz farı sadece Premium donanımda mevcut görünüyor donanım listesinde. Led arka far tüm donanım seviyelerinde mevcut.

Moda haline gelen Led ön far olayına Toyotanın kattığı renk (kartal kanadı gibi maşallah.)

incelemedeki bir fotoğrafta zaten kediler sarı ancak genede zincir led var...

• quote:

quote:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 161907 -- 4 Mayıs 2012; 14:58:56 >

• İnşallah yanlış anlamadınız beni. Amacım hata bulmak falan değil kesinlikle. Çektiğiniz fotolarda gördüğümüze göre elegant extra donanımda led ön far var diyebiliriz; ancak web sitesindeki bilgiyle tezat oluşuyor. Bir yerde yanlışlık var ama nerde anlamadım gitti :)

Bir soru daha sorayım müsadenizle

Siz 29.500 km yol katetmişsiniz. Galiba 2 kez 10 bin km. bakımı yaptırdınız yetkili serviste. Toyota servisleri gayet makul ücretler alıyor diye duyduk. Ne derece doğrudur acaba? Size kaça patladı bakımlar?

Bırakın D segmenti, B segmentte bile 10 bin bakımına 250-300 TL istediklerini okuduk yine bu forumda. Çoğu markanın yetkili servisi kazık malesef

• quote:

İnşallah yanlış anlamadınız beni. Amacım hata bulmak falan değil kesinlikle. Çektiğiniz fotolarda gördüğümüze göre elegant extra donanımda led ön far var diyebiliriz; ancak web sitesindeki bilgiyle tezat oluşuyor. Bir yerde yanlışlık var ama nerde anlamadım gitti :)

Bir soru daha sorayım müsadenizle

Siz 29.500 km yol katetmişsiniz. Galiba 2 kez 10 bin km. bakımı yaptırdınız yetkili serviste. Toyota servisleri gayet makul ücretler alıyor diye duyduk. Ne derece doğrudur acaba? Size kaça patladı bakımlar?

Bırakın D segmenti, B segmentte bile 10 bin bakımına 250-300 TL istediklerini okuduk yine bu forumda. Çoğu markanın yetkili servisi kazık malesef

Toyota servislerinIn bakımı makul, ama bakım dışında kalan parçalar pek makul değil, benim corolla 2 bakımda bir balataları bitiriyor, o yüzden balatalar dahil bakım 400 ü buluyor. Bir de 80.000 bakımı pahalı diyorlar, bayağı değişen oluyor o bakımda da, şu an km 78.000 civarı, yazın istanbul-bodrum bodrum-istanbul yapacağım en azından yakındır 80.000

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.