Şimdi Ara

2012 LYS HEDEF ILK 10.000 (2.GIRISIM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Forumda böyle konuların açıldığını gördüm, yardımcı olur diye ben de açmaya karar verdim. Sene sonunda nerden nereye gelmişim görmüş oluruz Geçen senenin başlarında çalışmaya başlamıştım ama sonradan arkadaşlar nedeniyle saldım, ygs düşük gelince de lys'ye hiç çalışmadım.

Sonucumda böyle geldi:

Okul puanım 60 geldi. Dandik bi anadolu lisesinden 150 kişiden 45. olarak mezun oldum. Okul puanı da kötü olduğu için, boğaziçini yazmadım. Odtü bile pek gerçekçi değil zaten sonuçtaki netlere bakarsanız. Elimden geldiğince zorlayıp odtü-itü'ye girmeye çalışıcam ama her ihtimale karşı aralığı geniş tutucam. Bu okullardan herhangi birini kazansam seneye seve seve giderim. Bunlar da hedefler:

Dersane olarak FEM'e yazıldım. Geçen sene de ordaydım gerçi ama 3. sınıftaydım. Bu sene haftaiçinin 1. sınıfından başlayabilirsem çok güzel olucak. Galiba Eylül'ün sonunda sınav var. Ozamana kadar program yapıp uylamayı düşünüyorum. İlk olarak dil anlatımı halledicem, ygs denemelerinde hep boş bırakıyorum. 4-5 gün süreyle dil anlatım çalışıcam, sonraki 15-20 gün biyoloji, sınıf belirmede sınavından 4-5 gün önce de ygs kimya çalışıcam. kimya da eksiğim çok çünkü. paralel olarak ta fizik ve matematik/geometri çalışıcam.

(29.08.2011) Bugün başlıyorum, haftaya pazartesi güncellerim başlığı. şimdiden hayırlı bayramlar size

(05.09.2011) İlk hafta geçti, günde ortalama 1 saat çalışabildim. Hiç memnun değilim tabi bu süreden ama bilgisayar çok engel oluyo. Bikaç günen kaldırıcam bilgisayarı tamamen sınav psikolojisine giricem. Hergüne yayamadım çalışmayı bazı günler çalışmadım, oyüzden bukadar az oldu. Fizikten bikaç konu, türkçeden bikaç konu bitirdim. Azıcıkta keyfine geometri çözdüm. Bu hafta 2 saate çıkarıcam ortalamayı. Ygs Mat1 1. kitabı bitirmiştim simetriden, ondan çözemediğim soruları çözdürücem. Türkçe'de kaldı öyle. Bu hafta içinde türkçeyide bitirip biraz deneme çözmem lazım.

(12.09.2011) Bu hafta hiç çalışmadım. Dersane açılmadan biraz uzaklaşma imkanım vardı istanbuldan. Arkadaşımda kaldım. Boğaziçi üniversitesini gezdim arkadaşla. Bu haftada böyle geçti.

(27.09.2011) Aradan iki hafta daha geçti. Pek düzenli çalışmadım özellikle ikinci hafta. Bugün dershanede sınav olduk. Netler Ygs'den bile kötü geldi. Özellikle Fende bilmediklerimi sallamıycam. Gece de uykusuzdum ondan da biraz düşük gelmiş olabilir.
    Netler: Tr-31 Sos-23 Mat-31 Fen-8 (yazıyla sekiz)
    Program yaptım. Bugünden itibaren uygulamaya başladım. Haftalık yazmıycam artık heralde, kafama esince yazıcam. Millet baya iyi yapmış bide bu sınavda. Dandik bi sınıftan başlıycam şimdi, zor olucak...

(31.10.2011) Önceden girdiğimiz bi sınav daha vardı ortalamalarını almışlar heralde, F1'e girdim. Takılıyoruz, bi ay oldu nerdeyse dandik sınınfta başlıycam yavaş gidicez diye üzülüyodum şimdide adamlar benden iyi yetişemiyorum. Yapamadığım soruların cevaplarını dvd'den bakıyım diye bilgisayarımı geri kurmuştum. Bi baktım Fifa 12'de dersten 2 kat daha fazla zaman harcıyorum. Sildim bugün ne var ne yok. Yarında bilgisayarı tekrar kaldırıcam. Artık dökümanların sonuna doğru kurup bakarım çözemediğim sorulara. O değilde ne zaman yükledim o oyunu ne zamandır oynuyorum hiç bi fikrim yok Geçen hafta ygs denemesi olmuştuk 370 yapmıştım, bu hafta daha kolay geldi, bilmiyorum ben mi rahattım sınavda 405 yaptım. Çok işlem hatası yapıyorum özellikle, matematikten, onu nası düzelticez hiç bilmiyorum. Kötü gitmiyorum ama yeteri kadar iyi de değil. Ygs'ye kadarda 450lere çıkarabilirsem çok güzel olur.

(21.12.2011) Valla gds'ler pek iyi gelmiyo, ygs de 400 +- 10 puan geliyo şu aralar. dikkatsizlikten çok kaçırıyorum ama itü falan yalan olucak galiba. konularda da geri kaldım, pek iyi öğrenemedim bazı konuları. özetle yeteri kadar çalışamıyorum. günde 100-120 soru çözüyorum ortalama. bundan sonra lys ağırlıklı çalışıcam galiba, mart ayı boyunca da ygs kasarım artık. ygs 400 civarı bişey gelicek sanırsam.

(04.12.2012) Ygs'ler 400puan yaklaşık 120 net civarı geliyo. lys'ye girdim mat 25, geo yaklaşık 20. feni doğru düzgün çözmedim, kitapçıkları almak için gitmiştim, azıcık göz gezdirdim fizik 7 kimya 2.5 biyoloji 6 net geldi. ya insanın fıtratında olucak bazı şeyler biraz. irade yok, düzenli çalışamıyorum. günde 1-2 saat anca. bilgisayara da vakit çok gidiyo, internete özellikle. kaldırınca bilgisayarı lan konu anlatımlarıyla yarı zamanda öğrenirim diye tekrar kuruyorum zamanla konu anlatımı falan kalmıyo, full bilgisayara gidiyo vakit. valla hayatımda son defa deniycem düzenli-doğru düzgün ders çalışmayı bu seferde olmazsa böyle kabul edicem kendimi yapıcak bişey yok. bugün bi milyonuncu kez tekrar kaldırıyorum bilgisayarımı, program yapıp çalışmaya başlıyorum. bu sefer 3-4 gün sürmeyecek ygs'ye kadar kasıcam demek istiyorum ama, kendime pekte inancım kalmadı. basar gideriz sakarayaya, yapıcak bişey yok

(01.02.2012) Son mesajdan bu yana günlük ortalama 50 soru falan çözmüşümdür. ygs ort 400 lys'yle birlikte yaklaşık 300'e düşüyo puanım denemelerde. bugün boşum diye 6 saatlik program yapmıştım dün. yarım saat çalıştım sabahtan. sonra yatıncaya kadar, gece 00.30 a kadar bilgisayar oynadım. yatağa yattım ama vicdan azabından uyuyamadım. sinirlendim kendime, hırslandım şuan, daha önce hiç hissetmediğim şeyler hissediyorum. armut gelip armut gitmiycem bu dünyadan. böyle kendi kendime eziyet ettiğim yeter. sınava kadar günde ortalama 8 saat çalışıcam artık. şimdi başlıyorum, ne kadar uykum gelse de uyumayacağım, masa da uyurum ama yatmam bu gece. çektiğim vicdan azabının yanında uykusuzluk çok hafif kalır. insana en büyük acıyı yaptıklarıyla yapabilecekleri arasındaki fark verir diye duymuştum, doğruymuş...
    10 tane hedefim yok artık. itü bilgisayar olmazsa ytü. bu kadar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozit -- 1 Şubat 2012; 1:40:09 >

• hayırlı olsun kardeşim umarım başarırız bu da benim konum yanındayım

http://forum.donanimhaber.com/m_51893946/mpage_1//tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramiskalkan

hayırlı olsun kardeşim umarım başarırız bu da benim konum yanındayım

teşekkür ederim. iletişim halinde olursak güzel olur. yorulup-sıkılıp çalışmayı bırakmayız takip edicem konunu.

• Hayırlı olsun inşallah senide cwr kardeşimiz gibi iyi bir yerde görürüz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozit

quote:

Orijinalden alıntı: ramiskalkan

hayırlı olsun kardeşim umarım başarırız bu da benim konum yanındayım

teşekkür ederim. iletişim halinde olursak güzel olur. yorulup-sıkılıp çalışmayı bırakmayız takip edicem konunu.

aynen dostum kesinlikle çok iyi olur

• abiler başka bilgisayarlardan da yazabiliyim diye internetten yaptım günlüğü ama uzun süre bişeyler yazılmayınca başlık silinir mi ? Sadece edit yapıyorum yani, başlık uplanmasın, sene sonu nerden nereye görebileyim diye...

bu arada eyvallah blacktox55, inşallah sen de kazanırsın istediğin yeri.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AYT 3-4 ay
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.