Şimdi Ara

2012 - KYK-Sonuçlar Açıklandı! Ana konu. Burada buluşuyoruz. (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.705
Cevap
30
Favori
140.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • biz bu parayı öderken ne kadar faiz olacak? beyaz eşya endeksli diyor, beyaz eşya fiyatları çok oynar mı 4-5 yılda
  • quote:

Orijinalden alıntı: sefalonely

ARKADAŞLAR ÖĞRENİM KREDİSİNİ KAZANDIĞIMIZ HALDE ALMAYABİLİYORUZ DOĞRUMUDUR ?

Evet, almak zorunda değilsin. Hiçbir işlem yapmazsın. Gelecek yılki başvuru dönemini bekleyebilirsin.
  • Arkadaslar mesela bu sene kredi aldim diyelim. onu gelecek sene iptal ettirebiliyor muyum?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quidditch06

Arkadaslar mesela bu sene kredi aldim diyelim. onu gelecek sene iptal ettirebiliyor muyum?

Evet.
  • bilgileri yalan yanlış girersek ne olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: :AlacaKaranlık:

quote:

Arkadaslar mesela bu sene kredi aldim diyelim. onu gelecek sene iptal ettirebiliyor muyum?

Evet.

hocam bide sicil no ile ilgili bi sorum var. cevabini bulamadim. bnm babamin sicil no su xx.xxx.xxx.x seklinde tam olarak. buradaki noktalari yazacak miyim?

• babamın üstüne 2 dükkan var , bağkurlu , maaşı az gözüküyor sanırım , bana çıkma ihtimali nedir ? Burs ve Kyk ya da y. Ücretli

• quote:

quote:

quote:

Evet.

hocam bide sicil no ile ilgili bi sorum var. cevabini bulamadim. bnm babamin sicil no su xx.xxx.xxx.x seklinde tam olarak. buradaki noktalari yazacak miyim?

Hatırladığım kadarıyla noktalar yazılmıyor, sadece sayılardan oluşuyor.

quote:

Orijinalden alıntı: mechanic45

babamın üstüne 2 dükkan var , bağkurlu , maaşı az gözüküyor sanırım , bana çıkma ihtimali nedir ? Burs ve Kyk ya da y. Ücretli

Dükkanlar eksi puan oluşturuyor; fakat Bağ-Kurlu olması ve maaşının az gözükmesi artı puan. Diğer maddi durumlar da önemli. "Kesin çıkar" diyerek umutlandırmak istemem seni, belli olmuyor; ama düşük bir olasılık olmadığını söyleyeyim. Sadece başvurup sonucunu beklemeni öneririm artık. :)

quote:

Orijinalden alıntı: hasagiç2700

bilgileri yalan yanlış girersek ne olur

SGK'da gözüken bilgilerde (sigortalı çalışan maaşı, emeklilik maaşı, mal varlığı vb.) mümkün olduğu kadar gerçeklerden çok uzaklaşmayın. Çünkü KYK'nın bunları araştırıp bulması çok zor değil. Ha, yine de yalan yanlış girersen ne olacağını bilmiyorum; ama Burs almaya müsait olsan da vermeyeceklerini düşünüyorum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Evet.

Hatırladığım kadarıyla noktalar yazılmıyor, sadece sayılardan oluşuyor.

quote:

Orijinalden alıntı: mechanic45

babamın üstüne 2 dükkan var , bağkurlu , maaşı az gözüküyor sanırım , bana çıkma ihtimali nedir ? Burs ve Kyk ya da y. Ücretli

Dükkanlar eksi puan oluşturuyor; fakat Bağ-Kurlu olması ve maaşının az gözükmesi artı puan. Diğer maddi durumlar da önemli. "Kesin çıkar" diyerek umutlandırmak istemem seni, belli olmuyor; ama düşük bir olasılık olmadığını söyleyeyim. Sadece başvurup sonucunu beklemeni öneririm artık. :)

quote:

Orijinalden alıntı: hasagiç2700

bilgileri yalan yanlış girersek ne olur

SGK'da gözüken bilgilerde (sigortalı çalışan maaşı, emeklilik maaşı, mal varlığı vb.) mümkün olduğu kadar gerçeklerden çok uzaklaşmayın. Çünkü KYK'nın bunları araştırıp bulması çok zor değil. Ha, yine de yalan yanlış girersen ne olacağını bilmiyorum; ama Burs almaya müsait olsan da vermeyeceklerini düşünüyorum.

Cevap icin cok tesekkurler. Son bir sorum daha olacakti cevaplarsaniz sevinirim. Simdi babamin uzerine 2 ev gorunuyor sgk da. Fakat bunlardan birisi 5 hisseli ve mahkemelik olan bir daire. Yani kullanimda degil. Dava suruyor. Fakat 1/5 hisse gorunuyor tapu olarak. Simdi ben burayi dahil edecek miyim?

• quote:

Cevap icin cok tesekkurler. Son bir sorum daha olacakti cevaplarsaniz sevinirim. Simdi babamin uzerine 2 ev gorunuyor sgk da. Fakat bunlardan birisi 5 hisseli ve mahkemelik olan bir daire. Yani kullanimda degil. Dava suruyor. Fakat 1/5 hisse gorunuyor tapu olarak. Simdi ben burayi dahil edecek miyim?

Benim için zor bir soru. :) KYK'ya sormanı öneririm. Ama dahil etmemenin sorun olmayacağını düşünüyorum. (Yine de kesin bilgim yok, emin değilim.)
  • Öncelik sırasında bölümün önemi yok ama bu tıp öğrencileri her tarafta önde acaba yurtlarda onlara çıkma olsılığı dahamı çok ?
  • kyk başvururken tc ve baba adını yazıp ara dediğimde aynı sayfa boş bir şekilde tekrardan geliyor başına gelen var mı neden olabilir??
  • quote:

Orijinalden alıntı: braveheart4141

kyk başvururken tc ve baba adını yazıp ara dediğimde aynı sayfa boş bir şekilde tekrardan geliyor başına gelen var mı neden olabilir??

O boş bir şekilde tekrar açılan sayfa, ayrı bir sekmede/Pop-Up'ta açılıyor. Form ise ilk kullandığın sayfada açılıyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: braveheart4141

kyk başvururken tc ve baba adını yazıp ara dediğimde aynı sayfa boş bir şekilde tekrardan geliyor başına gelen var mı neden olabilir??

O boş bir şekilde tekrar açılan sayfa, ayrı bir sekmede/Pop-Up'ta açılıyor. Form ise ilk kullandığın sayfada açılıyor.

tamam şimdi farkettim teşekkürler
  • Arkadaşlar babam bu yıl kredi çekti ve maaşının bir kısmı her ay krediye gidiyor,aylık gelir kısmına gerçekten aldığı maaşımı yazıcam yoksa krediden kesilen paradan elimize geçeni mi yazmalıyım.2 yıl maaşının çoğu krediye kesilicek bankadan ve bize gerçekten pek bi para kalmıyor bu bursa ihtiyacım var hangisini yazmalıyım acaba?
  • Gercek maasini yazacaksin. Biz 10 senedir kredi oduyoruz. Bi bitmediler

• kyk yurt başvuru sonuçları ne zaman açıklanır ? Yani üniversite kayıtlarından önce açıklanır mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkankbjk

kyk yurt başvuru sonuçları ne zaman açıklanır ? Yani üniversite kayıtlarından önce açıklanır mı ?

• Yurt sonuçları eylül ayında açıklanır. Daha fazla bilgi şu dosyada mevcut:www.kyk.gov.tr/kyk/html/Haber/2012BasvuruAciklama.pdf

• Burs/kredi sonuçları aralık ayında açıklanır. İlk parayı ocak ayında alırsınız. (Bu da maalesef önceki ayları da içeren bir toplu ödeme değil, sadece ocak ayınınki.)

• Kazandığım unıversıtenın (Anadolu) yurdunun çıkma ıhtımalı varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prens Andrey

Kazandığım unıversıtenın (Anadolu) yurdunun çıkma ıhtımalı varmı?

O yurt, Anadolu Üniversitesi Rektörlüğüne ya da üniversiteyle ilişkili bir kuruma mı bağlıysa, çıkıp çıkmaması üniversitene bağlı, KYK'yla ilgili bir şey değil.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.