Çavuş
29 Mayıs 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 3 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Yazılım dili öğrenmek istiyorum hangi dilden başlamalıyım . Makine m. okuyorum işimede yarasın istiyorum . Yardımlarınızı bekliyorum .
Kocaeliye yatay geçiş yapmak için ygs-lys nin o sene ki taban puanı önemli mi ne derce önemli
i5 mi i7 mi almalıyım ? oyunda oynarım tabı arada
evet beyler ikisi arasinda cokta bir fark yok gibi pekte anlamiyorum ama hangisini önerirsiniz ?
is bankasindan iste universiteli kredi karti aldim ve bana 2 tane kart geldi biri normal digeri temassiz ve birinin limiti 500 digerinin 400 gozukuyor ayri hesapli 2 kart mi yollamislar yani bana eger oyleyse 2sinden de ayri yillik ucret mi odeyecegim oyle bisey varsa eger bankaya gidip birini iptal ettiricem hangisini iptal edeyim ya da iptal ettirmelimiyim , bir de itiraz ettim de bana yillik ucreti geri veriyorlar mi ? tesekkurler simdiden
Bir kaç konu gördüm ama yapamadım pc studio yuda indirdim ama bağlanamadım . Yardım edebilir misiniz benim için çok önemli bir konu
merhaba kart alıcam . visa mı maestro mu karar veremedim ama büyük ihtimalle maestro almak zorunda kalıcam . maestro kart ile gittigidiyor . sahibden , pcdepo gibi alışveriş siterinden alışveriş yapabilir miyim ben bunu merak ediyorum ?
Bu açıcağım son konu ve bu şehirleri (ünilerini) sıralamanızı istiyorum , şimdiden cevap yazacaklara teşekkürler
Ve şu olacagını şunun iö daha iyi olur dediğiniz biryer olursa söyleyin lütfen ve makine mühendisliği düşünüyorum.
Manisa(Celal Bayar)
Denizli(Pamukkale)
Balıkesir
Edirne(Trakya)
Tekirdağ(Namık Kemal)
Kütahya(Dumlupınar)
Isparta(Süleyman Demirel)
Makine Mühendisliği yazıcam sizce hangisi önde olmalı ve kendim Manisalı olduğum için orada kalacak yer vs sorunlarım olmucak ama Manisanın ilkinin tutma ihtimali çok az sizce hangisini yazmalıyım . Bu arada şimdi Balıkesirin bir ilçesindeyim .
Daha erken biliyorum ama siz olsanız ne yapardınız ?
Hakkında
Forum İmzası:
Pamukkale Üniversitesi - Makine Mühendisliği
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 11 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 11 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 192
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.945 (Bu ay: 59)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.