Şimdi Ara

2012 Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) Lisans Başvuruları(9-18 Nisanda) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
166
Cevap
1
Favori
13.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şu an 4.sınıftayım. elimde güz dönemine ait öğrenci belgesi var. bununla işlem yaparlar mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quard

Evet teşekkür ederim.
  • Bende bugün hallettim , mezun olanlar için diploma gerekmiyor arkadaşlar , sadece mezuniyet tarihinizi söylemeniz yeterli . Şu ana kadar diploma istediklerini kimseden duymadım , neyse zaten 1 hafta geçti %90 kayıt işlemlerini bitirmiştir sanırım .
  • quote:

Orijinalden alıntı: addall

Bende bugün hallettim , mezun olanlar için diploma gerekmiyor arkadaşlar , sadece mezuniyet tarihinizi söylemeniz yeterli . Şu ana kadar diploma istediklerini kimseden duymadım , neyse zaten 1 hafta geçti %90 kayıt işlemlerini bitirmiştir sanırım .

Bu tip bilgiler yerden yere değişiyor o yüzden genelleme yapmayalım hocam, bizzat bizden istedi diplomayı :) şöyle bi inceledi ve geri verdi.Sonuçta kılavuzda gerekli belgeler arasında yazıyor diploma form ve kimlik yanımızda olmalı diye, ordaki görevlinin insiyatifinde tamamen isteyip istememek.Belki bazı arkadaşların önceden girilmiş bilgileri varsa onlara sormamış olabilir ama bizde daha giriş yaparken diploma ve formu biarada bakıp kontrol etti.

Buarada bende bugün hallettim arkadaşla, benimki daha kısa sürdü enson 2009 da bi girişim vardı kpssye çünkü ve tüm bilgilerim aynıydı sadece kontrol etti, tek yaptığı resim çekmek oldu :) yanlız sistemler yavaş galiba baya bekliyordu ekran gelsin diye.

Olan 3 tl ye oldu :) eğer 2013 veya 2014 te girmem gerekirse bu çileden kurtuldum enazından parayı da başvuruyu da internetten halledip başvurabilirim ama sırf kpss için geçerli herhalde başka sınava girmeye kalksam yine gitmem gerekecek o saçmalık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeSiN -- 16 Nisan 2012; 14:46:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Selcuk60

slmalar aöf işletme 4. sınıfdayım bu sene mezun olacağım daha önce hiç kpssye girmedin sizce temmuzdaki sınava girmekmi yoksa eylüldeki sınava girmekmi (ön lisans elektrik bitirdim) mantıklı tşkler.

ewet ark. yokmu bir yorum yapacak
  • EDİT

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jaguar19 -- 17 Nisan 2012; 13:24:55 >
  • aöf 4.sınıftayım başvuru işlemi için diploma olmadığı için ne götürmem ve nerden almam gerektiğini yazabilirmisiniz
  • ben şifre başvurusuda yaptım. şifreyi nasıl alacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Coder85

ben şifre başvurusuda yaptım. şifreyi nasıl alacağım

başvuru merkezi bi kağıt vermedi mi? o kağıtta geçiçi şifre yazması lazım, onu girip değiştiriyosun. burdan:
    http://ais.osym.gov.tr/
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZEUS__

quote:

Orijinalden alıntı: Coder85

ben şifre başvurusuda yaptım. şifreyi nasıl alacağım

başvuru merkezi bi kağıt vermedi mi? o kağıtta geçiçi şifre yazması lazım, onu girip değiştiriyosun. burdan:
    http://ais.osym.gov.tr/

teşekkürler şimdi gördüm şifreyi hemen değiştiriyorum. Şifreyi hemen vereceklerini düşünmediğim için kağıdı yeterince incelememiştim

• şu anda tc no ve şifreyi girince "Yetki servisine erişilemiyor!" yazısı çıkıyor, birisi deneyebilir mi giriş yapınca sizdede bu mu yazıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: huseyin3944

aöf 4.sınıftayım başvuru işlemi için diploma olmadığı için ne götürmem ve nerden almam gerektiğini yazabilirmisiniz

herhangi bir aöf bürosundan öğrenci belgesi alman gerekiyor...
  • Bir Allahın kuluda cevap vermemiş. Arkadaşlar 3. sınıfım lisans dan sınava girersem, yüksek okul düzeyinde yani myo için olana giremiyor muyum? biri cevaplaarsa çok memnu olucam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hyuga84

Bir Allahın kuluda cevap vermemiş. Arkadaşlar 3. sınıfım lisans dan sınava girersem, yüksek okul düzeyinde yani myo için olana giremiyor muyum? biri cevaplaarsa çok memnu olucam.

3. sınıflar lisansa giremiyorki
  • quote:

quote:

Bir Allahın kuluda cevap vermemiş. Arkadaşlar 3. sınıfım lisans dan sınava girersem, yüksek okul düzeyinde yani myo için olana giremiyor muyum? biri cevaplaarsa çok memnu olucam.

Giriyor hocam niye giremesin?
  • quote:

quote:

quote:

Giriyor hocam niye giremesin?

ben komple okudum kitapçığı orda yazdığına göre sınav tarihi itabariyle mezun olabilecek durumdakiler (4.sınıf) ve mezunlar başvurabilir diyor (belkide ben yanlış biliyorumdur)
  • quote:

Bilen biri yok mu?
  • arkadaşım bilen biri yok mu demişsin arkadaş yanıtlamış sen de tutmuş yok öyle bir şey demişsin cevap vereceksin neden soruyorsun o zaman bu sınav lisans hakkı olan ve olmak için son senesi gelenler için sen 3.sınıftasın bir düşün bakalım girebilir misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aberke55

arkadaşım bilen biri yok mu demişsin arkadaş yanıtlamış sen de tutmuş yok öyle bir şey demişsin cevap vereceksin neden soruyorsun o zaman bu sınav lisans hakkı olan ve olmak için son senesi gelenler için sen 3.sınıftasın bir düşün bakalım girebilir misin?

Sen okuduğunu anlamıyorsun galiba. Ben ne sormuşum o neye cevap vermiş. Arkadaşım daha bugün başvurdu kendisi 3.sınıf. Ben onu mu sormuşum hem. Bilip bilmeden konuşma, bir konuda bilgin yoksa sus .

İyi o zaman şöyle sormul olayım. 4. sınıfım lisans sınavına girersem önlisans için olan sınava girebilit miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Menanty -- 17 Nisan 2012; 18:03:47 >
  • :) tamam bu oldu işte normalde ben de onu diyorum işte lisans olan sınava yani temmuzda ki sınava giremezsin son sınıf şartı arıyorlar.Bu mümkün olsa bile 2 sınava birden giremiyorsun.Yani Haziran gibi yapılacak başvurulara katılman eylülde ki sınava girmen gerek
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.