Şimdi Ara

2012 Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) Lisans Başvuruları(9-18 Nisanda) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
166
Cevap
1
Favori
13.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • internetten hesaplarına yatırdım, 2 dekont bastırdım ne olur ne olmaz diye. bizim burda bi liseye uğradım yolumun üzeri şansımı deneyim dedim. başvuru formu doldurmadım, okuldan mezun olduğum tarihi ve tc noyu söylemem yetti. dekontu bile almadı. gayet kolaymış. kardeşim farklı bi lisede sıra bekliyorum 1 saattir ve diploma istiyolarmış dedi. şansa tutarsa diye gittim olmazsa pazartesiye kalacaktı. iyi oldu internet şifremi de aldım hadi hayırlısı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZEUS__

yazdıktan sonra deneme amaçlı bakmıştım, dediğin gibi menüsünü de görmüştüm. vadesiz hesap var halkbankta benimde aynen. onaylamaya kadar geldim ama dekont lazım olursası beni de düşündürdü. dekontu yazdırma diye menü de göremedim tekrar baktım.

ek: solda en üstte hesap bilgileri menüsünde en alttan ikinci sırada dekont linki var, geçmiş dekontlarımdan hesaba eft yaptığım birini buldum, maile gönderme şeysi falan var. buda öyle olacak herhal. yazdırılabilir kolayca.

evet bizde maile gönderip ordan çıktı aldık, arkadaş sağolsun beraber hallettik iyi oldu birde bankalarda uğraşmadık :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeSiN -- 13 Nisan 2012; 19:28:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 35_burak

merhaba sizin başvuru yaptınız gün sistemde sorun vardı galiba o yüzden internetten yapamadınız. Ben çarşamba günü internetten kaydımı yaptım.

baktım hala aynı
  • quote:

Orijinalden alıntı: berrakk

bu kopya olayları çıktıkta sonra sınav tekrar yapıldı o zaman kalem silgi vs bunları verdiler ama artık vermiyorlar kalem silgiyi sadece ygs lys de veriyorlar

ÜDS de verdiler. Bundan sonra hepsinde vereceklerdir. O kadar para veriyoruz. Bari kaliteli kalem, silgi vs verin be kardeşim.
  • Arkadaslar merhaba , ben lisans mezunumun ve uzun zamandır da çalışıyor olmamdan dolayı KPSS ye girme şansım olmadı , şimdi lisans mezunları hangi oturumda sınava giriyorlar , düz memur olmak icin ??İnternetten başvuru yapabiliyor muyum yoksa sinav merkezlerine mı başvuru yapmam gerekiyor , yardımlarınızı bekliyorum ,herkese basarılar.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berk190-01 -- 14 Nisan 2012; 9:55:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berk190-01

Arkadaslar merhaba , ben lisans mezunumun ve uzun zamandır da çalışıyor olmamdan dolayı KPSS ye girme şansım olmadı , şimdi lisans mezunları hangi oturumda sınava giriyorlar , düz memur olmak icin ??İnternetten başvuru yapabiliyor muyum yoksa sinav merkezlerine mı başvuru yapmam gerekiyor , yardımlarınızı bekliyorum ,herkese basarılar.....

Düz memurluk yani Ösym tarafından yerleştirlen memurluk için cumartesi oturumuna girmeniz gerekiyor.

2010 veya 2011 yılında sınava girmemişseniz
    ayrıca 2010 veya 2011 yılında başvuru merkezi aracılığıyla başvuru yapmamışsanız,

İnternetten başvuru yapamazsınız, o zaman nereden başvuru yapacaksınız: ya Ösym sınav yöneticiliğinden ya da Ösym'ce belrilenen liselerden..

Şimdi Aday başvuru Formunu şu adresten indirip, çıkıtısını alıp

http://www.osym.gov.tr/dosya/1-59842/h/adaybasvuruformukpsslisans.pdf

tükenmez kalemle büyük harflerle doldurduktan(yazdıktan) sonra yanınıza diplomanızı, nufus cüzdanınızı ve banka dekontunuz alarak
    yaşadığınız yerdeki ösym ce belirlenen (aşağıdaki linke tıklayarak bunu öğrenebilirsiniz) başvuru

http://www.osym.gov.tr/dosya/1-59843/h/sinavbasvurumerkezlerikpsslisans.pdf

merkezlerine gideceksiniz ve orada sizin Aday başvuru formunuzdaki bilgiler ile web cam tarafından çekilecek fotoğrafınız da onilne olarak Ösym nin sisitemine aktarılacak.

İlgili memur size Ösym ye aktarılan bilgilerin yer aldığı belgeyi size verecek sizde kontrol edeceksiniz yanlışsa düzelttireceksiniz, doğruysa imzalayıp ve memuraa verceksinzi o da imzayayıp aynı belgeyi size verecek.
    Ayrıca Aday başvuru formunu istemeyi de unutmayın.

Unutmadan Aday başvuru formunda Şifre isteği var onu da işaretleyin ve size bir tane geçici şifre verecekler, şifresiz ÖSYM de hiçbir işlem yapamazsınız.
    Geçici şifreyi aşağıdaki adreten

http://ais.osym.gov.tr/

güvenirli bir şifre ile değiştirmeniz sizin için yararlı olur.

18 Nisan 2012 günü başvuru son günüdür.

2012-KPSS Lisans: Başvuru Bilgilerine(KILAVUZUNA) aşağıdaki adresten ulaşabilrsiniz.

http://www.osym.gov.tr/belge/1-13388/2012-kpss-lisans-basvuru-bilgileri-09042012.html

Daha detaylı ve gerekli bilgi için KILAVUZU indirip, inceleyip Aday Başvuru Formunu KILAVUZA göre doldurmanız gerekiyor.

• Yüzbaşı Quard arkadasım , değerli yorumun icin çok teşekkür ederim.
  • Öğretmenlik için Cumartesi 2 oturuma gireceğim ve bunlar için 55 tl yatıracağım. Sayfayı okudum ve bu sonucu çıkardım doğru anlamışım değil mi dostlar?
    2. adım olarak da ösym sitesinden başvuru yapacağım. Geçen sene sınava girmiştim tekrar liseye falan gidip işlem yapmam gerek yok sanırım.. Bu da doğrumu doğru anlamışmıyım ?
  • quote:

Yüzbaşı Quard arkadasım , değerli yorumun icin çok teşekkür ederim.

@ Berk190-01 , bir şey değil

quote:

Orijinalden alıntı: Brooklyn

Öğretmenlik için Cumartesi 2 oturuma gireceğim ve bunlar için 55 tl yatıracağım. Sayfayı okudum ve bu sonucu çıkardım doğru anlamışım değil mi dostlar?
    2. adım olarak da ösym sitesinden başvuru yapacağım. Geçen sene sınava girmiştim tekrar liseye falan gidip işlem yapmam gerek yok sanırım.. Bu da doğrumu doğru anlamışmıyım ?

@ Brooklyn, ilk sorunuz cumartesi iki oturum ve 55 TL doğru yani evet.

ikinci sorunuzsa: 2011 de sınava girmişseniz ve 2010 veya 2011 yılında Kpss başvurusunu "bir BAŞVURU MERKEZİ" aracılığıyla yapmışsanız internet üzerinden işlem yapablirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quard -- 15 Nisan 2012; 0:34:59 >

• arkadaslar , ingilizce sinavina girmenin nasil bir artisi oluyor , avantajlari nelerdir??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berk190-01 -- 15 Nisan 2012; 12:46:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quard

quote:

Yüzbaşı Quard arkadasım , değerli yorumun icin çok teşekkür ederim.

@ Berk190-01 , bir şey değil

quote:

Orijinalden alıntı: Brooklyn

Öğretmenlik için Cumartesi 2 oturuma gireceğim ve bunlar için 55 tl yatıracağım. Sayfayı okudum ve bu sonucu çıkardım doğru anlamışım değil mi dostlar?

@ Brooklyn, ilk sorunuz cumartesi iki oturum ve 55 TL doğru yani evet.

ikinci sorunuzsa: 2011 de sınava girmişseniz ve 2010 veya 2011 yılında Kpss başvurusunu "bir BAŞVURU MERKEZİ" aracılığıyla yapmışsanız internet üzerinden işlem yapablirsiniz.

Teşekkür ettim.

• Şuanda 2 yıllıkta 1.sınıftayım. Ben sınava Temmuzda mı giricem yoksa Eylülde mi ve başvuru ne zaman yapıcam bu ayın 19una kadar mı yoksa başvuru tarihi daha sonra mı açıklanacak? Teşekkürler şimdiden
  • mühendislik 3.siniftayim. Cumartesi sabah oturumuna girmem gerek sanirim.sadece 35tl yatiriyorum degil mi?
  • Millet lisansa başvurrumsam önlisans sınavına başvuru yapamıyor muyum?
  • netten nasıl yatırabiliyoruz ücreti ?
  • arkadaşlar ziraata parayı yatrdım okula gidip başvuruda bulundum resimli bir belge aldım.bunun dışında yapmam gereken birşey kaldı mı
  • Güzel Sanatlar Fakültesinden mezun olup KPSS ye başvuran / başvurmayı düşünen var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:KeFReN:.

arkadaşlar ziraata parayı yatrdım okula gidip başvuruda bulundum resimli bir belge aldım.Bunun dışında yapmam gereken birşey kaldı mı

Şifre aldınız mı veya şifreniz var mıydı, eğer geçici bir şifre almışsanız onu normal bir şifreye çevirirseniz iyi olur. eğer böyle bir durumunuz da yoksa ve almış olduğunuz resmi belgede hata yoksa ve fazlaca sınava da girmek istemiyorsanız işlem tamam gözüküyor.

quote:

Orijinalden alıntı: SoldaTr

Şuanda 2 yıllıkta 1.sınıftayım. Ben sınava Temmuzda mı giricem yoksa Eylülde mi ve başvuru ne zaman yapıcam bu ayın 19una kadar mı yoksa başvuru tarihi daha sonra mı açıklanacak? Teşekkürler şimdiden

Anladığım kadarıyla Önlisans birinci sınıfsınız bu yüzden Temmuz değil 23 Eylül 2012 deki sınava gireceksiniz ama Eylüldeki sınava başvurusu: 18 Haziran ile 4 Temmuz arasında olacak ve 35 TL.

Bu linkten de bakabilirsiniz:

http://www.osym.gov.tr/belge/1-12592/2012-sinav-takvimi.html

quote:

Orijinalden alıntı: serhatcn

mühendislik 3.siniftayim. Cumartesi sabah oturumuna girmem gerek sanirim.sadece 35tl yatiriyorum degil mi?

3. sınıfların girip girmediğini bilmiyorum, bunu bizzat ÖSYM/ÖSYM bürosuna sorsanız iyi olur.Eğer sınava girerseniz Cumartesi sabah oturumuna gireceksiniz ve 35 TL ödeyeceksiniz.

quote:

Orijinalden alıntı: hyuga84

Millet lisansa başvurrumsam önlisans sınavına başvuru yapamıyor muyum?

Kpss-Lisansa girme durumunuz varsa, Kpss -Ölisana başvuru hakkınız yok.

quote:

Orijinalden alıntı: Coder85

netten nasıl yatırabiliyoruz ücreti ?

Ne yazık ki bildiğim bir şey değil ama buraya bir bakın:

http://forum.memurlar.net/topic.aspx?id=464819

Olmazsa buraya ya da Ygs bölümüne veya memurlar.net(forumu) bir başlık açın.

[Yazım ve bilgi yanlışım varsa affola]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quard -- 16 Nisan 2012; 2:53:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Quard

evet şifre aldım onu değiştireyim o zaman.saolasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .:KeFReN:. -- 16 Nisan 2012; 3:22:16 >
  • slmalar aöf işletme 4. sınıfdayım bu sene mezun olacağım daha önce hiç kpssye girmedin sizce temmuzdaki sınava girmekmi yoksa eylüldeki sınava girmekmi (ön lisans elektrik bitirdim) mantıklı tşkler.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.