Şimdi Ara

2012 Ford Fiesta Fiyatları ve Yorumları (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
1
Favori
79.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • guncel olarak 1.4 dizel titanium x plus alan varmı arkadaşlar?


    ARKADAŞLAR BEN EKİM 23 TE ALDIM FORD FİESTA ELEKTRİK KIRMIZI TİTANİUM X PLUS PAKETLİSİNİ
  • merhabalar, ben de ocak başında fiesta 1.4 tdci 5k aldım.
    elimde peşin param olmadığı için 2000 tl verip neredeyse hepsini banka kredisi kullandım.
    şimdilik gayet memnunum bu konuda sorusu olan arkadaşlar varsa yrd olurum . araba gayet iyi
  • kirwana hocam kusura bakma bi sorum olcak, 10bin liraya kadar 0 faizli kredi demişsinya; diyelimki sıfır fiesta alcam 30bin peşin verdim kalan 10bin lirayı 60 ay 0 faiz kredi ile ödemek isteyince 10.000 tl / 60 ay = 166,6 lira mı ödüycem her ay? doğru mu anlamışım?
  • Fiyatlar uçmuş....
  • merhaba arkadaşlar;

    şu an hyundai era kullanıyorum..fiesta dizel ikinci el düşünüyorum 2011 model..genelde 30-33 arası değişiyor..dizel kullanıcı arkadaşlar ve genel olarak yorum ve fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim..tşk ederim..
  • ben fiesta yı gymkhana 3 te gördüm ama ordaki 650 hp fiesta lara çok büyük ilgi duyuyorum. birinden duydum geçen araba sollama korkuyor millet diyordu gerçekten performansı nasıl arabanın 1,6 tdci olanların bilgi verirmisiniz sadece merak ettiğim için soruyorum . yaşım 14 yani ehliyetim bile yok daha . yukarıda birisi accent era kullanıyorum demiş onlarda çok güzel gidiyor ama durmuyor :D
  • 1.25 my fiesta'yı 34.880 tl'ye anlaştık.. düşük faizli kredi kullanıyorum.. gerçekten fiyatlar tavan seviyerinde, aslında bir müddet daha bekleyebilirdim ama ikinci el konusunda güvenimi kaybedince bir anda karar verdim.. Belki fiyatlarda biraz esneme olabilirdi fakat aralık kampanyasını kaçırınca, bunu da kaçırmak istemedim.. Bayiler çok esnek değiller yine de elimden geldiğince fiyat düşürmeye çalıştım..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: emre_gs34

    eyvallah sagolasın bılgılendırmen için.bende çetaş a gittim bağcılardakini söylüyorsun dimi?gerçekten en iyi fiyatı çetaş verdi bende gezdim hepsini. plus paket beyaz renk kredılı 41 e bırakıyorlar mı o zaman?ben plus paket fiyatı konuşmadım hiç.

    bende2010 1.6tdci vardi,2012 polo tdi aldim.her seyiyle fiestadan ustun.ozellkle de yakitta.sehir ici 4,5lt yakiyorum daha ne olsun37000 tlye aldim,5000 kmde
  • Bugün direks,yon dersine gittim 3 aylık fiesta vardı fıstık yeşili renginde, baya bi bindim güzel araba alanlara hayırlı olsun baya güzel araba :)
  • ben iki ay önce mayıs ayında 1.25 myfiesta II aldım 34,500'e kredi falan çektim de onlar hikaye kısmı. alırken bir de park sensörü hediye ettiler sağolsunlar :))
    benim araçla ilgili bir sıkıntı varda acaba tüm fordlarda mı bu sorun var bilemedim. benim aracın motor koruma haznesi yok. yani alt tarafı boş. tüm araçlarda mı böyle acaba bilgisi olan varsa beni bilgilendirebilir mi.

    bir de aracın kaportasını kaskodan değiştirsem servise ücret öder miyim?
  • uçuk fiyatlar yılbaşına doğru adam akıllı fiyatlar ve ödeme koşulları oluşur işallah...
  • Merhaba, eşim için fiesta bakıyorum. Trend 1.4 benzinli otomatik vites metalik renk peşin 36000 tl fiyat teklifi aldım. Park sensörü hediye edecekler. Fiyat nasıl? Aralık ayında daha iyi bir fiyata alabilirmiyim?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yengeçf -- 5 Ağustos 2012; 15:36:03 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • FİESTANIN FİYATLARI uçmuş. ben aralık gibi fiyatların düşeceğine eminim. 2013 kasalar ocakta çıkacağı için aralık gibi büyük çaplı indirim bekliyorum...
  • arkadaşlar 03.07.2012 tarihinde sıfır titanium x paket beyaz dizel fiesta aldım. araç şuanda 2500 kilometrede yol bilgisayarında 100 km de 5,8 litre gösteriyor kullandıkça düşücek bu değer sanırım. arabanın ben gördüğüm tek kusuru var süspansiyon çok zayıf ufak bi çukura girdim sanki motor şanzıman indi sandım kütür kütür vuruyo araba cukurlarda alırken abi bu asfalt arabası taşa toprağa gelmez dediler düzgün asfalt yok ki memlekette her yer çukur araba napsın. diğer özellikler çok güzel arabanın tek kusuru dediğim gibi süspansiyon olayı başka bi kusuru yok. klima, motor, ses yalıtımı falan çok güzel şehir içinde kullanıyorum çoğunlukla yakıt şimdilik tam belli değil ama en son ölçtüğümde klima açık 200 kr yaktı kilometrede yeni evlilere yada bekar gezenlere göre bi araba 2-3 çocuklu bi aile için hiç uygun değil ve sınıfındaki araçlar içinde görüntü ve özellik olarak en iyisi diyebilirim süspansiyon hariç :)




  • TREND 1.4 5K TDCi
    fiestanın listesinde yukardaki modeli bulamadım
    2.ci el düşünüyorum yorumlarınız neler 27000 km de araç

    http://www.ford.com.tr/SBE/fiyat-listeleri/binek-arac-fiyatlari?searchid=ppc-julysales-ford-site-links-broad



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AMOR55 -- 3 Eylül 2012; 10:27:31 >
  • Aralık 2011 de aldığım aracımı nakit ihtiyacından kaynaklı satıyorum, sadece evden işe işten eve kullandım. İlgilenen arkadaşlar varsa irtibata geçebilirler. Donanımhabercilere küçük bi indirimim var


    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-2012-ilk-elden-garantili-orjinal-hatasiz-boyasiz-x-plus-pk-98771044/detay/




  • dün arabanın test sürüşünü yaptım. fiesta 1.4 tdci trend modeline karar verdik. yakıt olarak Şehir İçi Tüketim 4.8 lt,Şehir Dışı Tüketim 3.6 lt,Ortalama Tüketim 4.1 lt. bu değerleri tutturmak mümkünmü. baya iyi gözüktü gözüme. birrde sigorta bandrol park sensörü dahil 39.000tl fiyat aldım. 25.000 kredi olacak şekilde. sizce fiyat ve yakıt durumu değerlendirmeleriniz nedir?
  • 1.4 benzinli kullaniyorum. 650 km yi 180 tl ye doldurdum. boyle bir araba var mi. . asla lpg ye gerek yok . . agresif surmeyin, yumusak kullanin benim gibi. km de 27 kurus sehir ici, sehirler arasi 20krs

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Fordun Koç vs gibi çalışanlarına indirim yaptığını biliyorum. Fiestayı burada çalışan birisi ile aldırdığımızda ne kadar indirim uygulanır? Ve bu konuda yardımcı olabilecek birileri var mı :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞahEser -- 2 Aralık 2012; 17:20:42 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.