Bildirim
2012 fluence
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bence güzel fiyat
hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin
_____________________________ Privilège
-
bugun tepretogullarından fiyat aldım 52bin tl sıfır edc fluence... 6bin lira için mantıklı ... -
çok makul fiyata almıssınız hayırlı olsun
_____________________________ -
hayırlı olsun, güzel fiyat, güzel araç... _____________________________ Notebook: Dell Latitude 3410
Mobil: iPhone 13 256gb | Kulaklık: JBL Live 2 Pro
Otomobil: 2025 Tesla Model Y Juniper Premium SR | 2023 Renault Megane 1.3 tCe EDC Touch | Bebek Koltuğu: Britax Römer Advansafix IV R | Britax Römer Trifix -
Dizel ,otomatik ,geniş ve rahat bir araç için son derece uygun. Hayırlı olsun. _____________________________ -
quote:
bugun tepretogullarından fiyat aldım 52bin tl sıfır
edc fluence... 6bin lira için mantıklı ...
Gercekten super bır tercıh yapmıssınız o zaman.. Hayırlı ugurlu olsun_____________________________ imza -
Teşekkürler beyler kararsızdık biraz , sevindim :) _____________________________ -
hadi DH göster kendini ve o paraya şunu alırdımcılar ya da ona o kadar para verilirmiciler gelsin artık, geç kaldılar sanki...
itina ile heves kursakta bırakılır
inşallah utandırırlar beni...
gerçekten güzel bir tercih sıfırdan farksız bir aracı uygun fiyata almışsınız
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arif -- 9 Nisan 2012; 13:33:25 >_____________________________ Notebook: Dell Latitude 3410
Otomobil: 2025 Tesla Model Y Juniper Premium SR | 2023 Renault Megane 1.3 tCe EDC Touch | Bebek Koltuğu: Britax Römer Advansafix IV R | Britax Römer Trifix -
quote:
Orijinalden alıntı: Arif
hadi DH göster kendini ve o paraya şunu alırdımcılar ya da ona o kadar para verilirmiciler gelsin artık, geç kaldılar sanki...
amacın ne senın sımdı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ imza -
Fluence Extreme Edition 1.5 dCi EDC 110 bg Euro5 57.500 TL
bayide muhtemelen 52-53 bin lira fiyat alırdınız
4000 km 0 km sayılır nerdeyse
6 bin TL kar etmişsiniz
100 beygir ve üzeri sedan, otomatik, fiyatı uygun
tercih edilebilecek fazla model yok zaten
kazasız belasız güzel günlerde kullanın -
Çok güzel bir tercih yapmışsınız. İşte ikinci elde böyle yakaladınmı kaçırmayacaksın arkadaş. Hayırlı olsun güle güle kullanın . . .
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: DursunBey
quote:
Orijinalden alıntı: Arif
amacın ne senın sımdı?
amacım bu tarz yorum yapacak olanlar görsün de vazgeçsinler... anladınız mı? tanımadığınız kişilerle konuşurken "sen" diye hitap edilmez, seviyenizi bilin!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arif -- 9 Nisan 2012; 14:15:08 >_____________________________ Notebook: Dell Latitude 3410
Otomobil: 2025 Tesla Model Y Juniper Premium SR | 2023 Renault Megane 1.3 tCe EDC Touch | Bebek Koltuğu: Britax Römer Advansafix IV R | Britax Römer Trifix
-
quote:
Orijinalden alıntı: sissil
bugun tepretogullarından fiyat aldım 52bin tl sıfır edc fluence... 6bin lira için mantıklı ...
Full priv. fluence için bir bilginiz var mı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozcanpht -- 9 Nisan 2012; 19:28:21 >_____________________________ 
-
Aracın hayırlı olsun güle güle kullan. '' 0 '' fiyatına göre de çok iyi almışsın...Renault iyi arabadır...
Bende aynı segmentte sedan bir araç arıyorum '' 0 '' almak istiyorum ama genel olarak tüm markalarda
fiyatlar çok abartılı geliyor bana yada benim çok param yok
....Hangi markaya giderseniz gidin eli ayağı düzgün
binilecek bir araç üstelik benzinli birazda donanımlı olunda 45,000 ve yukarısı..hele birde diezel olunca 60,000...benim fikrim
gereksiz bir pahalılık var..umarım ileriki aylarda fiyatlarda biraz olsun bir gerileme olurda millet uygun fiyata iyi araçlara biner..._____________________________ -
hayırlı olsun hocam. 4000 km de iyi denk gelmiş. 0 araç sayılır. aradaki fiyat farkı da uzun bir dönem yakıt masrafınızı karşılar. _____________________________ ... Yaşam, aldığımız soluklarla değil, soluk kesen anlarla ölçülür ...
-
Herkesin aksine fluence in tasarımı benim hoşuma gidiyor arkası sıradan olsada ön taraf hiçte fena değil.
Güzel tercih hocam Allah utandırmasın_____________________________ 2002 Alfa Romeo 156 2.0ts Selespeed
Cuore Sportivo -
İyi bir fiyata almışsınız hayırlı olsun.Fluence konfor,yalıtım,iç mekan,ekonomiklik konularında başarılı bir araç.Tek eksiği dış tasarımı biraz daha albenili olsa iyi olurdu,dış tasarımı dışında çok bir eksiği yok aracın. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: forum1122
Beyler 4000 de bir araba aldık . Fluence 2012 Extreme fiyatı 46 . 000 TL 110 bg otomatik vites 1.5 dizel .. Fiyat nasıl sizce ?
ne renk extra bişey varmı üzerinde. bu oyak indiriminden ucuza alanlar ucuza satabiliyor sanırım asker falan mı acaba.6 ay bin 6000 tl zarar tabi sizin için epey karlı olmuş._____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: yuci
Fluence Extreme Edition 1.5 dCi EDC 110 bg Euro5 57.500 TL
bayide muhtemelen 52-53 bin lira fiyat alırdınız
4000 km 0 km sayılır nerdeyse
6 bin TL kar etmişsiniz
100 beygir ve üzeri sedan, otomatik, fiyatı uygun
tercih edilebilecek fazla model yok zaten
kazasız belasız güzel günlerde kullanın
Teşekkürler :)_____________________________
Benzer içerikler
- fiat doblo 1.3 multijet yakıt tüketimi yorumları
- geely araba neden tutulmuyor
- selenia 5w30
- en az yakan 7 kişilik arabalar
- hyundai i20 1.0 t-gdi yorumlar
- elektrikli paten
- lada ıskra
- renault twingo 2025
- ford mustang mach-e
- byd atto 3 menzil
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler