Şimdi Ara

2017 Dci Nissan Kaşkayi - 2017 Megane Sedan Takası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar son zamanlarda aklımda olan bir durum konusunda sizden yardım istiyorum.

2017 model 1.5 dizel Skypack Paketli 0 km aldığım henüz 13.000 deki aracımı verip
    Yine 2017 model 1.5 dizel Edc şanzıman İcon paket Megane Sedan ile takas etmek ne kadar mantıklı olur. Kmsi yine aynı 10.000 km dolaylarında olacak

Herhangi bir memnuniyetsizliğim yok mevcut aracımdan
    Artı olarak tek hoşuma giden detay Megane da ekran olması

1.90 boyunda yaklaşık 100 kilo bir insanın megane a sığamamak rahat edememek konusunda endişeliyim
    Edc şanzımanda bir başka soru işareti.

Sizden fikir ve yardım bekliyorum Mantıksız bir hareketmi yapmış olurum ?

Şimdiden teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir tek ekranı için değişmezdim. Neticede sahip olduğunuz aracı ilk siz kullandınız ne tür bakımlarının yapıldığını siz biliyorsunuz. Ama diğer aracı bilemezsiniz. Ayrıca bozuk yollarda yüksek araç her zaman avantaj oluyor.
  • Otomatik vites ihtiyacı yoksa kesinlikle yapılacak bir takas değil. Ekrandan kastınız multimedya ise evet nisssan standart multimedyası iyi değil ama değiştirilir. Yok hız göstergeleri vs. ise evet güzel görünüyor ancak qq den inip meganea binecek bir özellik değil.

Şahsen 1.90 100kg olsam bu takasa sıcak bakmazdım. Ben 1.80 75kiloyum. Rahat oturmak için koltuğu itince arka taraf baya daralıyor. Arka koltuk kullanılmıyorsa sıkıntı yok. Yol tutuş yakıt tüketimi sessizlik açısından megane baya üstün. Zaten binenler d sınıfı araç sessizliği var diyorlar. Edcnin de her çift kavramalı şanzuman gibi ufak kararsızlıkları var. Ama dilini öğrenince hiçbi sıkıntı kalmıyor. Bu arada standart iconda cam tavan adaptif hız sabitleyici otomatik park head up display tabela okuma opsiyon aklınızda bulunsun. Takas edeceğiniz araçta hangi ek paketlerin bulunduğunu iyi öğrenin

• Bir önceki aracım QQ visia 1.5 dci 2015.Şimdiki araç 2016 megane sedan dci edc icon.Sadece ekran için takas yapmam.Ama nissan bakım fiyatı pahalı,aralığı 10.000 de bir.Otomatik büyük rahatlık bakımlar ucuz.Megane iç hacım olarak bagaj olarak daha geniş.Ama siz bu boy ve kiloyla inip binerken zorlanırsınız.Ben de zorlanıyorum.Boy 1.88 kilo 82.

Satılık 2015 Toyota auris
    10 yıl önce açıldı
    2015-2016 Kia ceed ?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tek sıkıntı ekransa serviste taktırın.

• Megane sürüş olarak gerçekten çok güzel olmuş. Yol tutuşu , kararlılığı filan çok iyi. Yüksek hızlarda hiç sıkıntı yaşatmıyor. Frenleri de oldukça güzel bana göre. Otomatik olması ve donanım olarak qqdan oldukça dolu olması kağıt üstündeki avantajları. Aracın alçak olması sürüşünü de iyileştiriyor. QQ yüksek bir araç, amacına uygun kullanıyorsanız ( gerektiğinde köy yolu vs) QQ kalsın derim ama şehir içi kullanacaksanız tereddütsüz Megane.Ben olsam bu takası yapardım. Arabaya alışana kadar iniş binişlerde zorlanıyorduk ailecek ama alıştık şu an sıkıntı yok.

Samsung S10 Plus / Apple iPad Air M2 128 GB Space Gray
    1
  • 3 ay önce 1500 tl.ye dışarda taktırdık. Araç 2016 model, android 6.0 sürüm, 10" ekran. Sadece bu ekran için araç değiştirilmez bence...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhan1461 -- 30 Mayıs 2018; 13:57:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: auto_man

Tek sıkıntı ekransa serviste taktırın.
    Servis daha basit bir ekrana 3500 tl fiyat çekti. Resimlerdeki ekranı dışarda benimde işlerimi yaptırdığım güvendiğim arkadaşıma 1500 tl.ye taktırdık.

Orijinalden alıntı: orhan1461

Servis daha basit bir ekrana 3500 tl fiyat çekti. Resimlerdeki ekranı dışarda benimde işlerimi yaptırdığım güvendiğim arkadaşıma 1500 tl.ye taktırdık.

Alıntıları Göster
    Doğrudur

• Qq'dan Megane IV'e geçmek tamamen beklentiyle alakalı, sürücüsüne göre mantıklı veya çok mantıksız bir tercih olabilir. Büyük şehirde yaşıyorsanız iyi bir otomatik şanzımana sahip megane daha avantajlı. Yol tutuş, sürüş keyfi vs. iki aracıda zorlayarak kullanmadım fakat dinamik vs. olarak megane çok daha iyidir diye düşünüyorum. Sürüş keyfi araçtan ne beklediğinizle alakalı, kimi iyi sürüş dinamikleri olan araçta mutlu olur, kimisi yerden yüksek bir araçta, kimisi iç mekan kalitesiyle.
    iç mekan da algı olarak Megane IV icon donanımla çok başarılı.
    Kilo ve boy konusunda önde sıkıntı yaşayacağınızı zannetmiyorum, fakat qq tarzı bir araçtan sonra bu tarz hangi model olursa olsun alışma sürecinde alçak sürüş ve yere yakınlık hissi klostrofobik gelecektir. Aracı bir gidin deneyin derim, rahat edip edemeyeceğinizi en iyi bu şekilde anlarsınız.

• Megane 4 joy lpgli var bende. Çok rahat araba. 130,140 zorlanmadan gidiyor. Sizin meganın motor dahil çogu parcası mercedes a serisi ile aynı. Yalıtımı bile çok benzer. Otomatik vites olmasıda iyi ama bazı dizel edclerde gaz yememe sorunu vardı ona bakıp almalısınız.

Orijinalden alıntı: Yasakpınar

Ortak işler yapsalar da Nissan satıp Renault almazdım. Hele ki bana göre çok tipsiz olan Megane'ı.
    megane 4 lere tipsiz diyen kusura bakma tasarımdan anlamayandır ayrıca renault ile nissan arasında kalite farkı yoktur ancak senin gibi ön yargılı trim kalitesi nedir bilmeyenler böyle bir kıyaslama yapar.
    Hocam esasında Otomatik Vites kesinlikle istemiyorum. Nefret ederim bile diyebilirim. Nissani alirken bütçe dahilinde olmasina rağmen almadın otomatik vitesini.

Fakat megane görsel olarak hoşuma gitti. Orta konsoldaki ekranida hoş multimedya ekranı.

Yalitim olarak lerformans yakit tüketimi olarak cokta memnunum nissandan.

Herkes olumsuz görüş belirtti nerdeyse 😬

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.