Şimdi Ara

2012 Fiesta 1.4 TDCi Titanium Birkaç Soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2012 Fiesta 1.4 TDCi Titanium lerde ESP var mı, varsa standart mı, opsiyon mu?

ESP varsa olup olmadığını nasıl anlarız?

Titanium ve Titanium x diye iki paket seçeneği mi var? Varsa farkları nedir?

Birde bazı ilanlarda arka park sensörü gözükmüyor. Arka park sensörü de mi opsiyon?

Araştırmalarımda net bilgilere ulaşamadım var diyende yok diyende var. Bilgi sahibi kişilerin yardımlarını bekliyorum. Şimdiden teşekkürler, iyi akşamlar.

Edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OtomotivTutkunu -- 20 Eylül 2017; 20:43:57 >

• ESP standart değil, opsiyondu o zaman. 2013 makyajlı kasadan sonra ICA kasada standart oldu.
    Olup olmadığını anlamak için aracı çalıştırırken bakın, ESP simgesi yanıyor mu. Bir de klima düğmelerinin altında 3'lü bir düğme grubu var, orada ESP OFF düğmesi olması lazım.

Arka park sensörü opsiyon dahi değildi. Var ise sonradan takılmadır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: powermoon

ESP standart değil, opsiyondu o zaman. 2013 makyajlı kasadan sonra ICA kasada standart oldu.
    Olup olmadığını anlamak için aracı çalıştırırken bakın, ESP simgesi yanıyor mu. Bir de klima düğmelerinin altında 3'lü bir düğme grubu var, orada ESP OFF düğmesi olması lazım.

Arka park sensörü opsiyon dahi değildi. Var ise sonradan takılmadır.

Hocam eski model araçlarda nelerin standart veya opsiyon olduğunu görebileceğimiz bir kaynak var mı? Birde Titanium ve Titanium x diye ayrı paketler mi var? Biraz fazla soru sordum ama bilen birinden netleştirmek istiyorum. Ben ve benim gibi arayanların merakını gidermek niyetindeyim, çok fazla bilgi kirliliği var internette. Çok teşekkürler yardımınız için.
  • Titanium X ayrı bir donanım seviyesi değil, Titanium'un üzerine X paket alınıyordu. Eski kasalarda karartılmış arka cam ve katlanır ayna geliyordu sanırım.

Yeni kasada ise baya bir fark oluyor:

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Titanium X ayrı bir donanım seviyesi değil, Titanium'un üzerine X paket alınıyordu. Eski kasalarda karartılmış arka cam ve katlanır ayna geliyordu sanırım.

Hocam Titanium x paketli bir aracın ruhsatında Titanium mu yazar yoksa Titanium x mi? Dediğiniz gibi özellikle yeni kasalarda baya bir fark var alacak kişiler bilinçli olsun bu konuda da. Malesef piyasada düşük paketli aracı yüksek paketli göstermeye çalışan ve ilanlarda o yönde işaretleme yapan çok kişi var. Jant vs değiştirip üst paket olarak yazıyorlar çok denk geldim

• Fiestada esp ye gerek yok dogustan esp li zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Territory

Fiestada esp ye gerek yok dogustan esp li zaten

Hocam yol tutuşu segmentine göre iyi ama hafif araç sonuçta
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2010 ford fiesta 1.4 titanium
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: OtomotivTutkunu

quote:

Orijinalden alıntı: Dark Territory

Fiestada esp ye gerek yok dogustan esp li zaten

Hocam yol tutuşu segmentine göre iyi ama hafif araç sonuçta

Hafif olduğuna bakmayın.B segmentte rakibi yok yol tutuşunda.
  • quote:

Titanium X ayrı bir donanım seviyesi değil, Titanium'un üzerine X paket alınıyordu. Eski kasalarda karartılmış arka cam ve katlanır ayna geliyordu sanırım.

Hocam o zamanlarda Titanium paket tam dolu değildi galiba.Çoğu şey opsiyondu sanırım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.