Şimdi Ara

2012 Felaketine Yaklaştığımızın Alametleri Belirmeye Başladı (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
0
Favori
5.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: kalsiyum

elektromanyetik dalgalar beyninizi haşladığında bakalım böyle dalga geçebilecek misiniz? insanoğlu çok nankör

bir an önce yeraltına manyetik dalgalardan korunmak için sığınaklar konulmalı. yaklaşık yerin 500 metre kadar altına. buralara ilk önce kadınlar, çocuklar yerleştirilmeli. sonra biliminsanları, öğretmenler, doktorlar ve üniversite öğrencileri sırayla yerleştirilmeli. bu sığınaklara dünyanın tüm lojistik malzemeleri yığılmalı. bu sığınağın yapılabileceği en uygun yer kutuplardır. orası manyetik dalgalardan en az etkilenebilecek nokta. ekvatordakilerin yaşama şansı yüzde sıfırdan daha az. buralar insanoğlunun 300 yıl barınabileceği şekilde inşaa edilmeli. çünkü süreç bu kadar uzun sürecek. ve insanoğlu birgün tekrar yeraltından uyandığında onun için yaşam mücadelesi yeniden doğmuş olacak ve o medeniyetini yeniden kuracak...

Adamın amacı liselileri öldürmek beyler

• Off be birader böyle saçmasabuk efsanelere kafa yoracağına parana kıyda git voltaj korumalı priz al, sende kurtul evrende kurtulsun.
  • Dünyanın elektromanyetik alanın gücü ancak bir pusulanın iğnesini çevirmeye yeter.Asıl sorunda zaten yer değiştirmesi değil yer değiştirirken bir süre tamamen etkisiz kalması o süre içindede dünya güneşten gelen radyoaktif yağmurlarla yıkanıyor.Bu öyle 1-2 yılda değil çok uzun yıllar içinde olup biten bir olay.Her neyse konu zaten geyik ama konuyu açanı gerçekten ciddiye alıp cevap verenler olmuş adam amacına ulaşmış.
  • ya konuyla ilgim yok ama bizimde eşyalar bozulmaya başladı
  • quote:

Orijinalden alıntı: George Jetson

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KamPuska

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 1881

Regal, Premier kullanırsan patlar tabii

biri bosch, öteki siemens ikiside kalitesini dünyaya kanıtlamış markalar. en yakın bir herangi bir elektronik eşya teknik servisine git iki dakika sohbet et o sana anlatır herşeyi

Arkadaşım bilinçsiz alış veriş yapmışsın, (servisde kekmiş) siemens tv diye şu an bir şey yok çakma olarak oeaya - buraya yaptırıyor, çamaşır makinen ise %100 yerli montajdır, eğer araştırarak alsaydın başına bunların gelme ihtimali %1

tv 6 yıllık o zamanlar siemens tv üretiyordu. ikisinide kendi bayilerinden aldım. tamamen manyetik alan kayması yaşıyoruz. bence şimdiden önlem almaya başlayın. yarın hepimiz için çok geç olabilir. unutmayın çok az zamanımız kaldı..

-bana deli derler halbuki kendileri deli hiheayaha bah bahiyim bana benziyurmu bah bah
    -aaa aynı sen ha

• arkadaşlar son 3 günde 3 elektronik eşyam bozuldu. biri cep telefonumdu. şarjdayken oldu. teknik servisi aradım. getirin dediler getirdim. telefonum vazgeçilmezimdir benim bu yüzden hemen yapılmasını istedim. 1 haftadan aşağı yapamayacaklarını, sırada birçok kişi olduğunu söylediler. daha öncede çok bozuldu telefonum ama ilk defa bir hafta sonraya attılar işi ilginç
  • Casper PC

Trident cep telefonu

• Elektromanyetik dalgalar mı ?!?!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teslaman -- 2 Ocak 2011; 4:20:42 >
  • 2012 de kıyamet kopacak denmiyor. 2012 de felaket olacak deniyor. ikisi ayrı şeyler. o yüzden yaşanılabilir bir olay olarak bakılmalı.
  • Bu arkadaş niye banlandı?En ufak bir fikri olan var mı?
  • benim son bir ayda hiçbir elektronik eşyam bozulmadı ancak arkadaşlarımdan farkettiğim kadarıyla gerçekten bu aralar bir artış var gibi. daha dün elimdeyken arkadaşın mp4 ünden garip garip kokular gelmeye başladı dahada açılmadı abim bekonun teknik servisinde çalışıyor. o da bu aralar çok yoğun olduğundan şikayetçi mesaiye filan çok kalıyor. Allah sonumuzu hayır etsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScreaMOuT

ilk okudugumda dalga amaclı bisey yazacaktım ama,bizim televizyonunda sol ust kosesinin yesillenmesi aklıma geldi

3 gün önce aynı sorun bizdede oldu üst tarafı kızıl ve yeşilimsi bir hal aldı marka vestel
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1453 ten 1923 e

quote:

unutmayın ben sadece bir uyarıcıyım.

Dünyanın manyetik çekiminin bozulmaya başladığı vs vs vs doğru.Ama 2012 hristiyanların takvimine göre saçmasapan bir safsata bizim ülkemizdede hep bir şeyler olacak beklentisi olduğu için böyle oluyor.Oldu bende zaten mehdiyim

Fail

• ŞERİATIN KILICI MANYETİK DALGALARI KESECEK MERAK ETMEYİN
  • iksde iskde xDééééééé

Ya bi gidin beyler saçmalamayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: WarriorAngel

Casper PC

Trident cep telefonu

elektronik eşya alırken seçici ol ne onlar lan
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeTaXs

ŞERİATIN KILICI MANYETİK DALGALARI KESECEK MERAK ETMEYİN

sessiz güldüm
    titreşime almıştımda
  • bu 2012 ile ilgili çok şeyler söylüyorlar ama ben pek bunlara inanmıyorum
  • 2012 teğet geçer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legend_Warrior

quote:

elektromanyetik dalgalar beyninizi haşladığında bakalım böyle dalga geçebilecek misiniz? insanoğlu çok nankör

bir an önce yeraltına manyetik dalgalardan korunmak için sığınaklar konulmalı. yaklaşık yerin 500 metre kadar altına. buralara ilk önce kadınlar, çocuklar yerleştirilmeli. sonra biliminsanları, öğretmenler, doktorlar ve üniversite öğrencileri sırayla yerleştirilmeli. bu sığınaklara dünyanın tüm lojistik malzemeleri yığılmalı. bu sığınağın yapılabileceği en uygun yer kutuplardır. orası manyetik dalgalardan en az etkilenebilecek nokta. ekvatordakilerin yaşama şansı yüzde sıfırdan daha az. buralar insanoğlunun 300 yıl barınabileceği şekilde inşaa edilmeli. çünkü süreç bu kadar uzun sürecek. ve insanoğlu birgün tekrar yeraltından uyandığında onun için yaşam mücadelesi yeniden doğmuş olacak ve o medeniyetini yeniden kuracak...

Adamın amacı liselileri öldürmek beyler

Güzeldi

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.