şu anda bir bilgisayar virüsünün tüm dünyayı ele geçirdiği bi kitap okuyorum korkutmayın bu söylenenlerden daha saçma bir şey söyleyeceğim manyetikten falan anlamam öyle bilmiyorum o konuları ama astrologlar 2010 aralık ve 2011 ocak ayları arasında elektronik eşyaların çabuk bozulmasına ve bir sistem tıkanıklığına işaret ediyolardı inanıp inanmamak size kalmış valla benimde pek inanasım gelmiyor .
quote:
Orijinalden alıntı: zamancokzor
şu anda bir bilgisayar virüsünün tüm dünyayı ele geçirdiği bi kitap okuyorum korkutmayın bu söylenenlerden daha saçma bir şey söyleyeceğim manyetikten falan anlamam öyle bilmiyorum o konuları ama astrologlar 2010 aralık ve 2011 ocak ayları arasında elektronik eşyaların çabuk bozulmasına ve bir sistem tıkanıklığına işaret ediyolardı inanıp inanmamak size kalmış valla benimde pek inanasım gelmiyor .
iyi güzel 1 aay kalmış youtube de açılır ozaman
arkadaşın durumu biraz doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlara döndü iyiki manyetik alan değişiyo dedi adam sınırsız banlanmış birde
quote:
Orijinalden alıntı: kalsiyum
insanoğlu bundan 2 milyon yıl önce galaksimize çok uzak başka bir galakside yaşayan akıllı organizmalar tarafından bırakıldı. amaçları ürettikleri yeni türü test edip kendilerine uygun hale getirerek evrenin savaşçılarını meydana getirmekti.ilk insanı galaksimizde ilk olarak dünyadan 10 milyon ışık yılı uzaklıktaki ve dünyadan 12 kat büyüklükteki bir gezegene bıraktılar. on bin yılda burada büyük medeniyet kuran insan bu gezegeni tüketti ve galaksisindeki yaşayabileceği yerlere göç etti. çoğu öldü çok azı hayatta kalabildi. hayatta kalanlar dünya benzeri 1200 gezegende yaşamlarını sürdürmekteler. dünya başlarda insanın yaşayabileceği ortama sahip değildi ancak ilk gelen insan topluluğu dünyanın parçası olabilmek için genetiğini bozdu ve dünyaya ait oldu. ve gene tüketip yoketme faaliyetini başlattı. ancak dünya çok dengesiz bir yapıya sahipti. her 3-4 bin yılda bir kendini yenilemek için manyetik alanını değiştiriyordu. bu yüzden insanoğlu hep medeniyetini kaybediyor yeniden başlıyordu herşeye. işte insanın hayat öyküsüdür arkadaşlar bu.. benim bunları nerden bildiğime gelince, boşverin o da bende kalsın
Battlestar Galactica terk.
hay allahım ya ss lere bakmaktan yerlere düştüm gülmekten çatlayacam bende inanıyorum 2012de bişeyler olacağıdnan ama arkadaşın sorunu elektronikte hiç şansı yok olay bundan ibaret
quote:
arkadaşlar son zamanlarda dünyanın manyetik alanında değişimler olmaya başladı. bunu sizlerde farketmişsinizdir. elektronik eşyalar son zamanlarda sıklıkla arıza çıkarmaya başladı. son bir haftada 2 elektronik eşyam bozuldu(tv, ç. makinesi) elektrik devresinden kaynaklanan ikisinide tamire verdim toplam 200 tl param gitti. zaten bir teknik servise sorarsanız son bir ayda arızaların patladığını ve hepsinin aynı nedenlerden çıktığını anlarsınız. bu dünyanın manyetik alanının değişime uğramaya başladığının kanıtıdır. önümüzdeki aylarda belki tüm internet, telefon, elektirk hatlarını kaybedebilir ve karanlığa gömülebiliriz. unutmayın ben sadece bir uyarıcıyım.
quote:
Orijinalden alıntı: Blast_One
quote:
arkadaşlar son zamanlarda dünyanın manyetik alanında değişimler olmaya başladı. bunu sizlerde farketmişsinizdir. elektronik eşyalar son zamanlarda sıklıkla arıza çıkarmaya başladı. son bir haftada 2 elektronik eşyam bozuldu(tv, ç. makinesi) elektrik devresinden kaynaklanan ikisinide tamire verdim toplam 200 tl param gitti. zaten bir teknik servise sorarsanız son bir ayda arızaların patladığını ve hepsinin aynı nedenlerden çıktığını anlarsınız. bu dünyanın manyetik alanının değişime uğramaya başladığının kanıtıdır. önümüzdeki aylarda belki tüm internet, telefon, elektirk hatlarını kaybedebilir ve karanlığa gömülebiliriz. unutmayın ben sadece bir uyarıcıyım.
UYARILDIM
Önce televizyonlardan başladı vurmaya herhalde O değil de bizim de yakın zamanda televizyon bozuldu
quote:
Ps3üme bişey olmasında
Cenabet olanlar yıkansın beyler sakata gelmeyelim
Arkadaş niye uzaklaştırıldı ya bu konu uçar giderdi. Özgür bir ortam değil mi bırakın söylesin düşüncelerini. Yazdıklarını okudum arada dozu fazla kaçırmış ama okuması zevkliydi be
tmm buldum onu
bu kadar çook idalı konuştuğuna göre
Dh ya rekorlar kırdıran bay frodo nickli şahıs olsa gerek bu arkadaş.
oda 2012 nin aydınlanma yılı falan olacağının söylüyordu..
ama bu eleman biraz daha kötümser
doğrusu frodoyu tercih ederim.
arada bi olsa
kuran ayetlerine dayandırdığı olurdu..
bu arkadaş temelli modernize edilmiş pagan anlayışın örneklerini veriyor.
ha kıyamet koparmı
elbette
her kişiniin ölümü onun kıyametidir.
bu kıyamet kişiye yeterde arar bile
ancak asıl büyük kıyamet ise farklı
olur ya (inşallah bizler o nesil değilizdir)
kıyametin üzerlerine koptuğu nesil, kıyameti hak etmiş
insanların en şerli nesli olacaktır.
Allah korusun.
beyler benimde tv karıncalaştı 1-2 haftadır öyle baktım kablosu yanmış
quote:
200tl'yı verdıkten sonra böyle oldu sanırsam simdi rahatlayın ve bi koltuga uzanın ve ardında 10 a kadar sayın hersey gececek
Hadi beyler toplanın 2012 filmindeki gibi gemiler yapalım
Anladım Sen Işığı Gördün
Sadece bir tesadüf
adama yazık oldu yav manyetik alan kayıyo dedi sınırsız banlandı ne iş
Her sabah saçlarım elektrikleniyor, manyetik alanda bir şaşma olmalı!