Şimdi Ara

2012 Erken Rezervasyon Tatil Fırsatları (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.116
Cevap
23
Favori
73.582
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tugayadıgüzel

tatil.com bu site güvenilirmidir arkadaşlar daha önce bu şirketle tatile giden arkadaşlarımız varsa deneyimlerini paylaşırlarsa sevinirim.

Bu siteden uygun oteli bulursan ,bulduğun otele telefon açarsın "tatil com" sitesi ile anlaşmanız var mı diye. Otel okeylerse güvenilirdir.Ben o şekilde başka sitelerden yer ayırtmıştım.
  • Bende temmuz 11 -15 arası balayı tatili olarak voyage türkbükünden rezervasyon yaptırdım dönemi olduğu içinmidir bilmiyorum ama ets turla 2520 tl ödedim sonra bi baktımki 1 ay öncesine almış olsam tam 1000 tl geri geliyor fiyat.düğün tarihini gerimi alsam acaba diyorum kendi kedime:) umarım verilen bu paraya değer bir hizmet ve kalite görürüz
  • Arkadaşlar ben bu erken rezervasyon olayından hiç birşey anlamadım. Temmuz 13- 19 arasında tatil yapmak istiyoruz fiyatların çoğu 100 tl nin üzerinde e ne anladık erken rezervasyondan ben mi bulamıyorum yoksa yalan dolan mı bu erken rezervasyon olayı? Bodrum , marmaris , veya önerebileceğiniz başka yerden uygun fiyatlı (kişi başı maks 100 tl ) bir tatil fırsatı bulursa link atabilir mi buraya..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tilgarimo58 -- 16 Mart 2012; 2:48:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: komik41

Arkadaşlar ben bu erken rezervasyon olayından hiç birşey anlamadım. Temmuz 13- 19 arasında tatil yapmak istiyoruz fiyatların çoğu 100 tl nin üzerinde e ne anladık erken rezervasyondan ben mi bulamıyorum yoksa yalan dolan mı bu erken rezervasyon olayı? Bodrum , marmaris , veya önerebileceğiniz başka yerden uygun fiyatlı (kişi başı maks 100 tl ) bir tatil fırsatı bulursa link atabilir mi buraya..

Bu yıl erken rezervasyon işi yalan.. geçen sene sezon fiyatına haziranı zor aldık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yirthan -- 16 Mart 2012; 6:58:02 >
  • Arkadaşlar klasik herşey dahil otel muhabbetinden artık sıkıldık.2 yaşımda çocuğumla birlikte bu yıl biraz doğa ve denizle başbaşa bir tatil planlıyoruz.Özellikle olympus çıralı gibi bir yer düşünüyoruz.Ama biraz da tabiki hijyen önemli.Çok fazla zamanımız kalmadı.Bir an önce ayarlama yapmamız lazım.Sizlerin tavsiyelerini bekliyorum.
  • balayı için şöyle güzel bir yer önerebilecek yokmu arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: bf

balayı için şöyle güzel bir yer önerebilecek yokmu arkadaşlar

adam&eve paranız varsa bu otele bakmanızı tavsiye ederim.
  • quote:

quote:

öneri için teşekkürler o otel gözüme çarpmıştı :) biraz tuzlu gibiydi ama ömürde bir kere olacak bir şey için neden olmasın tabiki başka öneride bulunabilecek arkadaşlar varmı acaba
  • quote:

Arkadaşlar ben bu erken rezervasyon olayından hiç birşey anlamadım. Temmuz 13- 19 arasında tatil yapmak istiyoruz fiyatların çoğu 100 tl nin üzerinde e ne anladık erken rezervasyondan ben mi bulamıyorum yoksa yalan dolan mı bu erken rezervasyon olayı? Bodrum , marmaris , veya önerebileceğiniz başka yerden uygun fiyatlı (kişi başı maks 100 tl ) bir tatil fırsatı bulursa link atabilir mi buraya..

Arkadaşlar erken rezervasyon kampanyaları tüketiciye, tesislerin tüm sezon için belirlemiş oldukları tarife fiyatları üzerinden ciddi bir avantaj sağlamaktadır. Bir kaç yıl öncesine kadar pek çok insanın kapısının önünden geçemeyeceği otellere sezondaki kapı fiyatlarının yarısına üstelik 12 ay taksitle gidebilme imkanı yaratmıştır.

Tesis fiyatlarının bizim belirlediğimiz bütçeye uymaması erken rezervasyon yalan dolan algısı yaratıyorsa vay halimize...

• K.Kıbrısta bildiginiz guzel otel var mi arkadaslar,
    Rocks otel var puani iyi ama yarim pansiyon gidilr mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: frtkpt

quote:

Arkadaşlar erken rezervasyon kampanyaları tüketiciye, tesislerin tüm sezon için belirlemiş oldukları tarife fiyatları üzerinden ciddi bir avantaj sağlamaktadır. Bir kaç yıl öncesine kadar pek çok insanın kapısının önünden geçemeyeceği otellere sezondaki kapı fiyatlarının yarısına üstelik 12 ay taksitle gidebilme imkanı yaratmıştır.

Tesis fiyatlarının bizim belirlediğimiz bütçeye uymaması erken rezervasyon yalan dolan algısı yaratıyorsa vay halimize...

Hayır algı sadece söylediğiniz durum değildir!
    Bu sene otel fiyatları geçen seneye göre yaklaşık %30 daha fazla. Sorun bundan kaynaklanıyor. Örneğin geçen sene toplamda indirimli 2500 liraya aldığım tatil, bu sene indirimli 3300-3400 civarı. Yani geçen senenin sezon fiyatına bu sene indirimli diye satıyorlar. Enflasyonun %10 olduğunu varsayarsak %30 aşırı çok!

• Yalnız bir gerçek daha var ki çok üzücü...
    Avrupanın herhangi bir yerinden gelen birisi uçakla gidiş dönüş,havaalanı transferleri de dahil olmak üzere bir para ödüyor...Neredeyse tatil bedavaya geliyor uçak parasını düşünce...
    Aynı tesise aynı zamana ben buradan erken rezervasyon yaptırsam dahi aynı fiyatı ödüyorum ama ulaşım bana ait...Yani ne uçak,ne otobüs ne de transfer var...

Yani hiçbir zaman bir Avrupalı veya bir Rus'un tatil yaptığı paraya biz kendi ülkemizde tatil yapamıyoruz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: D@rbeli M@tk@p

Yalnız bir gerçek daha var ki çok üzücü...
    Avrupanın herhangi bir yerinden gelen birisi uçakla gidiş dönüş,havaalanı transferleri de dahil olmak üzere bir para ödüyor...Neredeyse tatil bedavaya geliyor uçak parasını düşünce...
    Aynı tesise aynı zamana ben buradan erken rezervasyon yaptırsam dahi aynı fiyatı ödüyorum ama ulaşım bana ait...Yani ne uçak,ne otobüs ne de transfer var...

Yani hiçbir zaman bir Avrupalı veya bir Rus'un tatil yaptığı paraya biz kendi ülkemizde tatil yapamıyoruz...

+1905
  • quote:

Orijinalden alıntı: arustamov71

quote:

Orijinalden alıntı: frtkpt

quote:

Hayır algı sadece söylediğiniz durum değildir!
    Bu sene otel fiyatları geçen seneye göre yaklaşık %30 daha fazla. Sorun bundan kaynaklanıyor. Örneğin geçen sene toplamda indirimli 2500 liraya aldığım tatil, bu sene indirimli 3300-3400 civarı. Yani geçen senenin sezon fiyatına bu sene indirimli diye satıyorlar. Enflasyonun %10 olduğunu varsayarsak %30 aşırı çok!

Enflasyon %10 diye kandırıldığımızın kanıtı da bu ya. Piyasada %10'dan az zam alan benim bildiğim hiçbir şey yok ama enflasyon %10 ne hikmetse

Emin ol otel zamları enflasyon hesaplarına dahil edilmemiştir.

• konuyu takip etmek iyi olur kanımca
  • Temmuz 15 den itibaren Antalya bölgesinde 6-7 gece tatil yapmak istiyoruz 2 genç bütçemiz kişi başı gecelik 170-180tl civarı önerisi olan var mıdır ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadoes

Temmuz 15 den itibaren Antalya bölgesinde 6-7 gece tatil yapmak istiyoruz 2 genç bütçemiz kişi başı gecelik 170-180tl civarı önerisi olan var mıdır ?

eğer 2 erkek kalacaksanız biraz zor. çünkü çoğu otel tek/ikili/üçlü bay kabul etmiyor.

edit: gezisitesi şöyle bir kategori oluşturmuş hattahttp://www.gezisitesi.com/otel/tek-bay-kabul-eden-tesisler/default.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Last Troll Bender -- 16 Mart 2012; 17:54:53 >

• quote:

quote:

quote:

öneri için teşekkürler o otel gözüme çarpmıştı :) biraz tuzlu gibiydi ama ömürde bir kere olacak bir şey için neden olmasın tabiki başka öneride bulunabilecek arkadaşlar varmı acaba

Merak ettiğim için fiyatlarına baktım , temmuzda 7 gece 6 kişi için özel odasında 109 bin lira fiyat çıktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mokotow -- 4 Nisan 2012; 23:00:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: T_Gzgnr

quote:

quote:

quote:

Merak ettiğim için fiyatlarına baktım , temmuzda 7 gece 2 kişi için özel odasında 109 bin lira fiyat çıktı

bakırköy'de carousel ve capacity'de iki jolly tur acentesine gitmiştim. ikisine de balayı oteli der demez adam&eve dediler. bütçemi sordun mu bre denyo diyip ağız burun dalacaktım ordaki elemanlara

• quote:

Orijinalden alıntı:

Aquarius Hotel (kaş) giden var mı ? ne dersiniz arkadaşlar

amaç HD veya UHD ile kilo alıp gelmek değil bölgeyi gezmek bu nedenle,

kalkan-kaş tarafı yarım pansiyon olan butik veya normal oteller?

otel çok da tecrübe edenlerden duymak iyi olur...
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.