Şimdi Ara

2012 Ek Yerleştirme Bilgi Başlığı (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
880
Cevap
15
Favori
33.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BatuhanHocaoglu

Arkadaşlar lütfen şu soruma cevap verırmısınız benım puanım 330 ama istedgm yer 340la kapatmş 10kısılıkte boşyer var.Dyelim 5 kisı terch etti geriye 5 kaldi sorum şu ben o 5 ksılık yere greblyorum mu yoksa universite boş kalma pahasna beni almyor mu (bu arada vakıf unıversıtesı) şimdiden sagolun cevaplarnızı bekliyorum

puanın 330 331 ile kapatan bi yeri tercih etsen bile olmuyor malesef

Orijinalden alıntı: haruss

quote:

Orijinalden alıntı: arbuzik

-Ben normal anadolu lisesi mezunuyum bizi hangi tablo ilgilendiriyor.
    -Bi de ek tercihi yaptık tuttu bi yer kaydolmadık noluyor.

4 yıllık yazcaksan tablo 4a ilgilendirir
    tercih yaptın ama gitmessen bi daha ki sene 15-20 puan eksilir puanın

Çok saol valla
    Sadece başka bir cenaze töreni..
  • 9 kişilik açık var vakıf üniversitesinde taban puanı puanımdan yksek kimse yazmazsa orayı yinede glmez mi orası bana bi bilgi verirseniz acil olarak

Edit: Baktım ki ek yerleştirme diyor. Ben 2. tercih yapacağım bu ek yerleştirme mi demek ? Değilse 2. tercihlerin klavuzu ne zaman açıklanacak ? [Alıntıyla cevaplarsanız minnettar kalırım]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanthiN -- 22 Eylül 2012; 21:59:59 >

CPU: AMD Ryzen 5 2600 | GPU: MSI RX 5700 MECH GP OC | RAM: 2x16GB Kingston Beast 3200MHz | Anakart: MSI B450-A PRO | SSD: Samsung 860 EVO 250GB | M.2 SSD: James Donkey JD1024 1TB | HDD: Seagate Barracuda 2TB | Kasa: Cooler Master MB520 | Monitör: Samsung C27HG70 | Fare: Logitech G102 | Klavye: Aula F75 | Kulaklık: SteelSeries Arctis 3 | Pad: GamePower GP700 RGB | Gamepad: Dualsense Controller | Ses Sistemi: Logitech Z506 | Telefon: Poco X3 Pro 8/256GB
  • quote:

Orijinalden alıntı: XanthiN

Konuyu Güncel Tutan arkadaşa teşekkürler !

Edit: Baktım ki ek yerleştirme diyor. Ben 2. tercih yapacağım bu ek yerleştirme mi demek ? Değilse 2. tercihlerin klavuzu ne zaman açıklanacak ? [Alıntıyla cevaplarsanız minnettar kalırım]

Evet ikisi aynı şey.

Orijinalden alıntı: umut321umut

quote:

Orijinalden alıntı: XanthiN

Konuyu Güncel Tutan arkadaşa teşekkürler !

Evet ikisi aynı şey.

Teşekkürler

CPU: AMD Ryzen 5 2600 | GPU: MSI RX 5700 MECH GP OC | RAM: 2x16GB Kingston Beast 3200MHz | Anakart: MSI B450-A PRO | SSD: Samsung 860 EVO 250GB | M.2 SSD: James Donkey JD1024 1TB | HDD: Seagate Barracuda 2TB | Kasa: Cooler Master MB520 | Monitör: Samsung C27HG70 | Fare: Logitech G102 | Klavye: Aula F75 | Kulaklık: SteelSeries Arctis 3 | Pad: GamePower GP700 RGB | Gamepad: Dualsense Controller | Ses Sistemi: Logitech Z506 | Telefon: Poco X3 Pro 8/256GB

• konu acan arkadasa cok tesekkurler cok faydali oluyor bilgilendirmeler takip ediyorum
  • mrb arkadaslar ek yerlestirmede birincide tercih yapmayan biri ikincide tercih yapabilirmi? ayrica ilk yerlestirmede 200 puanla alan yerler olmus buraya lys barajinin altinda kalan nasil tercih etmis acaba cevaplayan herkese tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: DeepEnergy

konu acan arkadasa cok tesekkurler cok faydali oluyor bilgilendirmeler takip ediyorum

yararlı olabildiysem ne mutlu bana

>> UŞAK ÜNİVERSİTESİ <<
  • quote:

Orijinalden alıntı: >>StoRm<<

quote:

Orijinalden alıntı: DeepEnergy

konu acan arkadasa cok tesekkurler cok faydali oluyor bilgilendirmeler takip ediyorum

yararlı olabildiysem ne mutlu bana

kardesim ikinci yerlestirmede lys 180 alti olanlar 4 yillik fakultelere yerlesebilirmi? yerlesemezse eger mf4 den bazi bolumler ekli 190 puanla yerlesrn var nasil yerlesmis bilginiz varmi?

Şerefsizce yaşamaktansa şerefimle ölürüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: haruss

quote:

Orijinalden alıntı: klavyearasındakicips

merhaba. tecrübeli arkadaşlara soruyorum:ek yerleştirme ile yerleştiğiniz bölümle aranızda kaç puan fark vardı. kaç kişilik kontejandan yerleştiniz.
    işletme iktisat yazcam marmarada istanbul üni. felan..
    şans nedir bi bilginiz var mı??

oralarda boş yer var mı ?

Geçen yıl marmara işletme gece gündüz 15 kişi. istnbulk üniversitesi ise 8 kişi boşmuş. ıktısat ise yine 8 9 . boş yer kalıyor yani. ama gweçen yıldı bu tabi. bu yılı bilemiycem. herkes gibi klavuzu bekliyorum.

• her şeyi devletten bekleyin azcık uplayın beyler

>> UŞAK ÜNİVERSİTESİ <<
  • her şeyi devletten beklemeyin azcık uplayın beyler

>> UŞAK ÜNİVERSİTESİ <<
  • _____________________________
  • ben şunu merak ediyorum kaç bin kişi başvuracak ve geçen sene kaç bin kişi başvurmuştu bilenler varsa paylaşsın

ytü mimar sinan gibi okullarda.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.