Şimdi Ara

2012 Civic9 fabrika çıkışı LPG'li olacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
2.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • insider trading ;)

    yine ilk benden duyun...



  • Hozturan hocam peki ne zaman çıkacak 2012 civic9 piyasaya?
  • Kasım sonuna doğru showroomlara gelecek.

    Tahminim Aralık'ta satışlar başlar..
  • yeni kasalar lpg li mi olacak
    mevcut kasalar değil zannedersem öyle mi
    duyumlarınız sağlam mı
  • Fabrika cikisinda takacaklarmis lpgyi
    Garantili olur o durumda
  • yani heralde tercihe göre taktırılcak dimi. yoksa direk öyle seri üretim lpg li yapmazlar galiba
  • sanmıyorum.
    belli oranda LPG kitli araç fabrikadan seri halde çıkar.
  • Yok artık!
  • Bence Honda kendi imajını zedeleyecek. Bildiğim kadarıyla fabrika çıkışlı lpg sadece Hyundai ve Chevrolet'te var. Honda da artık bu araçlarla beraber anılacak.
  • Olayın onunla alakası yok arkadaşlar. Devir emisyon devri.. Benzinli motorla o kadar düşük emisyon değerlerini yakalamanın yegane yolu alternatif yakıtlardan, en başta da LPG'den geçiyor.. Yoksa dizel veya aşırı besleme (Turbo vs) şart oluyor. Siz Honda'nın yerinde olsanız ne yaparsınız? Dizel ve Turbo deryasına mı dalarsınız, atmosferikteki şanınızı LPG ile sürdürmeyi mi tercih edersiniz?

    Bekleyip göreceğiz artık..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nrglife

    Olayın onunla alakası yok arkadaşlar. Devir emisyon devri.. Benzinli motorla o kadar düşük emisyon değerlerini yakalamanın yegane yolu alternatif yakıtlardan, en başta da LPG'den geçiyor.. Yoksa dizel veya aşırı besleme (Turbo vs) şart oluyor. Siz Honda'nın yerinde olsanız ne yaparsınız? Dizel ve Turbo deryasına mı dalarsınız, atmosferikteki şanınızı LPG ile sürdürmeyi mi tercih edersiniz?

    Bekleyip göreceğiz artık..

    Bence işin kolayına kaçmaktan başka birşey değil, durum dediğin gibiyse. Honda atmosferik motorun uzmanı, bunu herkes kabul ediyor zaten ama, yapsın düşük hacimli turbo beslemeli ve evladiyelik bir motor, saygımız bir kat daha artsın...
  • Yanılmıyorsam LPG düşünen civic sahipleri garanti bitiminde LPG taktırıyorladı. Garantiye dahil değildi sonradan takılan LPG sistemi.
    Şimdi LPG'de orjinal ve garantili olacak ve sıkıntı olmayacak. Bir arkadaşımda civic alacak 6 yıl garantili (imiş) LPG'li civic onun için baya iyi olacaktır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: h_öztuna06

    Yanılmıyorsam LPG düşünen civic sahipleri garanti bitiminde LPG taktırıyorladı. Garantiye dahil değildi sonradan takılan LPG sistemi.
    Şimdi LPG'de orjinal ve garantili olacak ve sıkıntı olmayacak. Bir arkadaşımda civic alacak 6 yıl garantili (imiş) LPG'li civic onun için baya iyi olacaktır.

    Ben ve benim gibi birçok arkadaş araç daha 1 yaşını bile doldurmadan LPG taktırdı Bunda bence araca güven ön planda. Yani arıza istatistikleri yoğun olan bir araca daha garantisi bitmeden LPG taktırmaya ben çekinirdim şahsen. Ama Honda'nın pek sıkıntısı olmadığı bilindiği için, ben garantiyi delip lpg'yi taktırdım.




  • evet zannedersem 2750 tl civarında lpg fiyatı olacakmış ve bunun için özel aparat gelecekmiş
    ve sadece servis takacakmış
  • Chevrolette vardı bır zamanlar, ama lpg lı cıvıc bılemıyorum
  • Fabrikasyon olarak silindir kapağı, subap ve buji alaşımlarının LPG için modifiye edilmesi söz konusu olabilir.
  • Bence güzel olur değilse dizel veya lpg garantisi olmayan civic çok can yakıyor...
  • 2750 fiyat çok tuzlu
  • Anadolu’da Haber Ajansı (an-ha) muhabirinin edindiği bilgiye gore Honda, kurduğu iş ortaklıkları ile müşterilerine yeni ve yaratıcı alternatifler geliştirmeye devam ediyor. Honda, İtalyan yakıt dönüşüm sistemleri firması BRC ile imzaladığı anlaşma çerçevesinde, müşterilerine yeni bir Honda Civic Sedan satın aldıklarında LPG dönüşüm opsiyonu da sunmaya başlıyor. Honda’nın LPG dönüşümlü araç projesi çerçevesinde LPG dönüşüm kitleri üreten BRC Türkiye Distribütörü 2A Mühendislik ile Honda Türkiye, iki markanın ortak projesini başlatan anlaşmayı 14 Ekim 2011, Cuma günü İstanbul’da imzaladı. Honda bayilerinin BRC bayilik sistemine dahil edilmesiyle başlayacak olan bu uygulamada, sıfır kilometre araç satın alan müşteriler, LPG kitli araç satın alma opsiyonuna da sahip olacaklar.

    Müşteri memnuniyeti artacak

    Toplantıya katılan Honda Türkiye Genel Müdürü Hideto Yamasaki, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Türkiye’de yaklaşık her 3 otomobilden birine LPG dönüşümü uygulanmaktadır. Honda olarak bu talebi karşılamak üzere müşterilerimize Honda garantili LPG dönüşüm opsiyonu sunmaya başlıyoruz. LPG dönüşümü yapılan araçlarda da sunulacak 6 yıl 150.000km garanti imkânı ile müşterilerimizin memnuniyetini arttırmayı hedefliyoruz.”

    LPG dönüşümünde Honda garantisi

    Honda’nın tüm modellerinde sunduğu 6 yıl 150.000 km. garanti, Honda bayileri tarafından LPG kiti uygulanmış 0 kilometre Civic Sedan’lar için de geçerliliğini devam ettirecek. Bu sayede sıfır kilometre bir Honda satın alan müşteri, aracına isterse LPG opsiyonu ekletebilecek ve 6 yıl 150.000 km. garanti hakkından herhangi bir değişiklik olmadan yararlanmaya devam edecek. Honda ve BRC’nin yürüttüğü çalışmalar çerçevesinde tüm Honda modellerinde LPG dönüşüm opsiyonunun sunulmaya başlaması hedefleniyor.

    ALINTIDIR




  • quote:

    Orijinalden alıntı: çekomastik

    Yok artık!

    "yok artık!" diyenler BRC ile yapılan anlaşmayı duydu herhalde.

    yine ilk benden duydunuz, bu kıyağımı unutmayın.

    merak edenler 1,6 dizel konusunu da takip etsin.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.