Şimdi Ara

2012 CHEVROLET AVEO (30. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
1.283
Cevap
14
Favori
163.576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni Aveo Hatchback LTZ 1.4 AT için telefonda fiyat aldım. sizce nasıl daha da iner sanırım. internet fiyatı 35.577 TL
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgiturk

Yeni Aveo Hatchback LTZ 1.4 AT için telefonda fiyat aldım. sizce nasıl daha da iner sanırım. internet fiyatı 35.577 TL

Bizde eşim için düşünüyoruz fakat henuz bayiye gitmedik. Internet fiyatı 34.877TL gözüküyor. Bunun üzerine ek masraflar mı geliyor?

Birde genellikle test videolarında gördüğüm 5 kollu bir jant var ama onu alamıyoruz sanırım, halbuki cok daha guzel duruyor. Resmi asagida
     2012 CHEVROLET AVEO

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkelleci -- 24 Haziran 2012; 17:34:35 >

• söylediğim fiyata kırmızı renk dahil. +700 tl ekleniyor fiyata.
  • beyaz hariç her renge +700 ekleniyor zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saydam

Her zaman kötüleyici meymenetsiz insanlar vardır dünyada. O insanlar ya bu kadar çok beğenilip güzel yorumlar alan aracı almaktan son anda vaz geçip başka bir araç alıp pişman olanlardır yada ellerindeki aracın herzaman herkezin arabasından iyi olduğunu sanan zavallılardır. Chevrolet araba yaparken bazı araba üreticileri henüz bisiklet ile tanışmamışlardı.

• sedan 1.3 95 hp için test videosu ilgilenen arkadaşlar bakabilir.

http://shiftdelete.net/yeni-chevrolet-aveo-sedani-test-ettik-35920.html
  • merhaba arkadaşlar ben sedan aveo almayı düşünüyorum senelik 10000 km civarında yol yapıyorum ve genelde ş.içi kullanıyorum bu şartlarda en uygun motor seçeneği hangisi olur yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: yerli79

merhaba arkadaşlar ben sedan aveo almayı düşünüyorum senelik 10000 km civarında yol yapıyorum ve genelde ş.içi kullanıyorum bu şartlarda en uygun motor seçeneği hangisi olur yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler

Bütçenizi bilmiyorum ama alınabiliyorsa 1.3 75 BG dizel LT, bütçe kısıtlıysa 1.2 benzili LS olabilir. Beklenti ve ihtiyaçlarınızı iyi belirleyin.
  • quote:

merhaba arkadaşlar ben sedan aveo almayı düşünüyorum senelik 10000 km civarında yol yapıyorum ve genelde ş.içi kullanıyorum bu şartlarda en uygun motor seçeneği hangisi olur yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler

Senede 10bin yapıyorsanız benzinli alın derim ben. bende otomatik benzinli var ve arabayı alalı 3buçuk ay oldu. Çok gezmekten 6bin km yaptım 3buçuk ayda ve çok memnunum. Bazenleri benzininden şikayet ediyorum ama sonra napıım geziyorum diyorum :) Dizellerinin gidişini falan bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kesbi

quote:

Bütçenizi bilmiyorum ama alınabiliyorsa 1.3 75 BG dizel LT, bütçe kısıtlıysa 1.2 benzili LS olabilir. Beklenti ve ihtiyaçlarınızı iyi belirleyin.

merhaba sizin yorumlarınız daha öncede okumuştum sanırım 1.2 ls aracınız var aslında ben 1.2 ls düşünüyorum fakat performans olarak endişelerim var size bir sorum olacak benim şu anki aracım hundai accent admire 1.5 crdi bu aracı hiç kullandınızmı bilmiyorum fakat kıyaslamak gerekirse performans olarak aynı verimi alabilirmiyim ve 1.2 ls gerçekten ş.içi 7.5 yakıyormu

• Arkadaşlar herkese merhaba, bugün itibariyle babama yeni aveo sedan 1.4 LT AT aldık, arabayı 3 temmuz'da teslim alacağız, almadan önce boya koruma, kaput koruma ve taban kaplama e izolasyonu yaptırmak için de anlaştık. araca ilişkin yorumları okuduğumda özellikle otomatik vites ve benzinli olması nedeniyle biraz fazla yaktığı sonucuna ulaştım. Bu aracı kullanan ve yakıt tüketimi hakkında görüşü olan arkadaşların yorumlarını bekliyorum. LPG dönüşümü yapmak gerekir mi, yılda en fazla 6000-7000 km yol yapıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vinsanity7

Arkadaşlar herkese merhaba, bugün itibariyle babama yeni aveo sedan 1.4 LT AT aldık, arabayı 3 temmuz'da teslim alacağız, almadan önce boya koruma, kaput koruma ve taban kaplama e izolasyonu yaptırmak için de anlaştık. araca ilişkin yorumları okuduğumda özellikle otomatik vites ve benzinli olması nedeniyle biraz fazla yaktığı sonucuna ulaştım. Bu aracı kullanan ve yakıt tüketimi hakkında görüşü olan arkadaşların yorumlarını bekliyorum. LPG dönüşümü yapmak gerekir mi, yılda en fazla 6000-7000 km yol yapıyor.

LTZ AT benim aracımda ve çok zorladığımda yakıt tüketimi 11.5'e kadar çıkabiliyor. Babanız sakin kullanıcağını düşünerekten 8.3'e kadar çekebilir bu değeri. Benim çekmişliğim var. LPG gerek duymazsınız bu kadar az yaktıktan ve az gezdikten sonra.

• quote:

quote:

kesbi bence ltz alınması gerekir..çünkü lt de değişik şeyler olmaya biliyor :=) benim başıma geldi ordan biliyorum..1200 gibi bi fark var hatırladığım kadarıyla ben sadece krom kaplama için o parayı vermezdim ama gördüm ki lt ıle ltz arasında bayaa fark var...o yüzden değer bence..ben lt den pişmanım..8 hava yastığı koyma 6 hava yastığı koy ama adam akıllı bir müzik sistemi ve hoperlörü olsun...böyle güzel bir araca o müzik sistemi yakışmıyor..

• 100km de 9 - 10 lt yakar benzinde yılda bu günün benzin fiyatıyla 7000 km yol yaptığını düşünürsek 3000 tl'lik benzin tüketir lpg'dede yılda en az 1000 tl daha az yakar bu veriler ışığında karar sizin.
  • quote:

Arkadaşlar herkese merhaba, bugün itibariyle babama yeni aveo sedan 1.4 LT AT aldık, arabayı 3 temmuz'da teslim alacağız, almadan önce boya koruma, kaput koruma ve taban kaplama e izolasyonu yaptırmak için de anlaştık. araca ilişkin yorumları okuduğumda özellikle otomatik vites ve benzinli olması nedeniyle biraz fazla yaktığı sonucuna ulaştım. Bu aracı kullanan ve yakıt tüketimi hakkında görüşü olan arkadaşların yorumlarını bekliyorum. LPG dönüşümü yapmak gerekir mi, yılda en fazla 6000-7000 km yol yapıyor.

6000 kilometre ye lpg hiç gerek olmaz..çünkü kiti taksanız akıllı kıt artı yağlamalı takmanız lazım oda 2bin tl yi aşar, ruhsata işletme falan 250 de ordan masraf, siz 3.5 yılda anca amorti edersiniz.. o yüzden hiç gerek yok benzine devam =)

• quote:

Orijinalden alıntı: egemen_ertas

quote:

quote:

kesbi bence ltz alınması gerekir..çünkü lt de değişik şeyler olmaya biliyor :=) benim başıma geldi ordan biliyorum..1200 gibi bi fark var hatırladığım kadarıyla ben sadece krom kaplama için o parayı vermezdim ama gördüm ki lt ıle ltz arasında bayaa fark var...o yüzden değer bence..ben lt den pişmanım..8 hava yastığı koyma 6 hava yastığı koy ama adam akıllı bir müzik sistemi ve hoperlörü olsun...böyle güzel bir araca o müzik sistemi yakışmıyor..

LTZ 95 BG ve 6 ileri vites. Şehir içinde gereksiz ve fazla yakmasına neden olacak bişey. Tabiki şehir dışına da çıkılabilir ama 75 Bg dizeller gerçekten çok çok ekonomik motorlar. Amaç şehir içi gidip gelmek ve ara sıra da gezmekse 75 BG dizel ekonomisyle ön plandadır. Ben D sınıfı ve üstü olmadıkça orjinal hoparlörün iyi olduğunu görmedim. İlerde kafama göre kaliteli hoparlörler ve GPSli, geri görüş kameralı ekranlı teyp alacağım inşallah.

http://www.essegrup.com/pinfo.asp?pid=233

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesbi -- 25 Haziran 2012; 17:50:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: egemen_ertas

quote:

6000 kilometre ye lpg hiç gerek olmaz..çünkü kiti taksanız akıllı kıt artı yağlamalı takmanız lazım oda 2bin tl yi aşar, ruhsata işletme falan 250 de ordan masraf, siz 3.5 yılda anca amorti edersiniz.. o yüzden hiç gerek yok benzine devam =)

CapnZAFO, egemen_ertas ve yerli79 yorumlarınız için teşekkürler, biz de ilk etapta lpg taktırmamayı düşünüyoruz, 1 sene sonra yakıt tüketimine de baktıktan sonra peder beyin isteğine göre devam ederiz veya taktırabiliriz. bir de forumlarda arabayı kullandıkça tüketimin biraz düştüğü bilgisi yazılıyor. yani ilk 1000-2000 km de 10 lt yakarken 5000 kmden sonra 8-9 lt ye düşüyor gibi. Bu konuya ilişkin terübesi olan var mı, konunun aslı nedir?

• Herşey sağ ayağına bağlı. 3-4 binden sonra ilk zamanlara göre %10 kadar düşüyor yakıt. Ben uzun yolda 25 kuruş yakıyorum şuan. %50 klima açık ve virajlı, yokuşlu yollar dahil.
  • Selamlar kısaca bu güne kadar yaptıklarımdan bahsedeyim. Oncelikle camlara 2 numara film yaptırdım on cam hariç daha sonra kendi imkanlarımla bagaj kapağımı komple kendi kendine açılır hale getirdim. Sonrasında arka tampon altına küçük kedi gözü fosforlar yapıştırıdim. Vodafone dan vodamodem alip usb den sarj ettirip surekli internet kullanimi sagladim. Son onlarada DVD oynaticili navigasyon ve bir cok özellikleri olan playeri taktirdim arkasından koltuk kafaliklarina USB ve SD kart destekli aynı zamanda ana ekrana bağlı kafalik monitörlerini taktirdim aşağıda resimler ve videolar mevcut.

2012 CHEVROLET AVEO

2012 CHEVROLET AVEO

2012 CHEVROLET AVEO

2012 CHEVROLET AVEO

2012 CHEVROLET AVEO

2012 CHEVROLET AVEO

2012 CHEVROLET AVEO

2012 CHEVROLET AVEO

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saydam -- 25 Haziran 2012; 19:23:07 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Saydam üstad araç çok iyi görünüyor şu navigasyonlu ekranı nerede ve kaça taktirdin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.