Şimdi Ara

2012 Best of sıcak fırsatları (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
299
Cevap
12
Favori
12.549
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: jest_89

quote:

Orijinalden alıntı: oturan adam

-aerobilet
    -kliksa 130
    +trendyol tv+ykb+cocacola çekleri (birleştirip kargo parasina sürüyle tshirt kazak almışligim var :) hala daha giymediklerim var)
    +hepsiburada 220 liraya aldığım sx150
    -teknosa nokia x1-01
    +2tl ye hdmi+8gb microsd
    -bimeks

yaraladıkları + koydum :) çok şey kaçırdık çook

kliksa 130u açarmısın neydi o?

bi kod vardı onu girince alt limitsiz 130tl dusuyordu sepetten. 140 a bi telefon ekledim siparisi verdim 00:02 oldu alamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oturan adam -- 31 Aralık 2012; 2:55:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla bende Gecen Haftalarda ; Hızlıal.comdan , Sony Headset 7.1 Kulaklıgı 99 TL 'ye aldım ....o güzeldi benim için hatta 4 tane sipariş ettim tam olarak.. ertesi gün %26 yaptılar 220 ye cıkardılar.....

----------------------

Markafoniden ; tam 13 Tane Oyun aldım Yukarıda arkadaşların dediği gibi ,Ps3 Most wanted , Fifa 2013, Medal of honor warfighter , Borderlans 2 , Resident evil 6 vs bi ton oyun vardı hatırlayamıyorm bile... kimisi 30 liraya geldi kimisi 20 liraya kimisi 9 -10 tl ye geldi... güzel bir kampanyaydı......
  • bu markafoni oyun kampanyası ne zamandı. nasıl kacirmisim ben onu

• ayrıca benimo yu da 2012 sayabiliriz dağıtım 2012 de başlamıştı tam 32 paket benimo gelmişti.

• quote:

Orijinalden alıntı: oturan adam

bu markafoni oyun kampanyası ne zamandı. nasıl kacirmisim ben onu

Valla hocam , en son 22 aralık falan civarında oldu fena değildi ama fiyatlar normaldi işde hediye çeki kupon vs derken iyi fiyata geliyordu ama...

O bizim dediğimiz kampanya muhtemelen ya kasım sonlarına yada , aralık ilk haftalarındaydı yani... bende hatırlayamıyorum yalnız sitede ; başlık acıldı markafoni aral game kampanyası diye... Benim Tek Şansım ; Cocukluk arkadaşım var suan hala calısıyor markafonide o bana zaten bir gün önceden haber vermişti böyle bir kampanya olucak diye.. yalnız fiyat konusunda birşey söylemedi ... sadece bi cok insandan daha önce haberım oldu kampanyadan ama buda önemli birşey tabi, çünkü stokların nasıl tükendiğini görmek istemezdin yani :) millet kafayı yemiştir eminim....

• quote:

Orijinalden alıntı: chilekesh-13

Vodafone Freezone PS3 320gb + COD W.A.W 499TL hala unutamıyorum

Evet; hem de 3.55 gelmişti makinalar
    Onun haricinde hepsiburada.com dan 100 liraya televizyon almıştık. Gerçi halen kutusunda açılmamış sekilde duruyor

• kipadan 12 tlye sıfır wii fit ve oyun almıştım
    gg %5 indirim çeki ile ve world kampanyaları ile 50 tlye mal ettiğimiz 100tllik worldpuanı 300 tl olarak kullanmamızı sağladı. (forever adios)
    Hatta ilk kampanyalarında 200 tl puan verdi ki tadından yenmedi.
  • Vay be o kadar takip ederim bu bölümü ama neler kaçırmışız.

trendyol tv kampanyası iyiydi.sadece kargo parasına neler almıştım.alışverişleride hep davetli hesaplarıyla yaptığım için her alışverişten asıl hesabıma 20 tl gelmişti.

ama daybuydayden fikirmetreden aldığımız kodlarla bedava kargo gününde 1-2 tlye alışveriş yapıp,asıl hesabımıza 20tl gelmesi ve bu çeklerin sınırsız olarak birleşmesi ise efsaneydi bence.ben iyi faydalanmıştım iyide çek birleştirmiştim.ne günlerdi be keşke dbd uyanmasaydı çok kişininde elinde patladı çekler.

Gelmez bi daha böyle fırsatlar

• 1. Limango
    2.Aerobilet
    3.Tchibo(Yakala.co)
  • AEROBİLET

• quote:

Orijinalden alıntı: bluerdem

quote:

Orijinalden alıntı: Verticall

quote:

quote:

Markafoni'nin 20 liraya Fifa 2013 satması

O nasıl oldu? Nasıl gözden kaçar öyle bişey ? :)))

Bu kadar çok kişinin gözden kaçırdığına bende anlam veremiyorum. Hatta sonradan 10 tane almadığıma pişman oldum.
    Aynı kampanyada Most Wanted da 30 Liraya satılmıştı.

Bolumu o kadar da takip ederim ama nasil kacirdim gozumden ben de anlamadim valla. Bari ps3 deme de daha fazla yanmasin icim :))))

Yok o kadarda değil pc içindi.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Markafoni'nin 20 liraya Fifa 2013 satması

O nasıl oldu? Nasıl gözden kaçar öyle bişey ? :)))

Bu kadar çok kişinin gözden kaçırdığına bende anlam veremiyorum. Hatta sonradan 10 tane almadığıma pişman oldum.
    Aynı kampanyada Most Wanted da 30 Liraya satılmıştı.

Bolumu o kadar da takip ederim ama nasil kacirdim gozumden ben de anlamadim valla. Bari ps3 deme de daha fazla yanmasin icim :))))

Yok o kadarda değil pc içindi.

Eminmisiniz kardeş ? pc için direk fiyat böyleydi ama , ps3 için 59 tl'ydi yalnız hediye çeki kupon vs falan 10-20 -30 liraya gelir :) yok daha neler derken ... yanılıyorsun onu belirtim istedim..

• Benim yararlandığım fırsatlar;

- Limango 20 TL alt limitsiz çek.
    - Şehirfırsatı çekleriyle bedavaya yediğimiz kilolarca Mangal Sefası et ürünleri.
    - Sporcum 100 lira limitli 50 lira çek.
    - Kipa Haziran bilgisayar indirimi. Direkt olmasa bile dolaylı yoldan yararlandım.
    - Petburada ve Şehirfırsatı fırsatı. :) 50 lira üzeri 25 lira indirim, kargo bedava. 20 liraya 3,2 kilogram Royal Canin 36 almıştım. Kedilerimin ilk mamalarını devam ettirebilmemi sağlamıştı, hiç unutmam.
    - Hızlıal'dan 158 liraya 15 kilogram Pro Plan kedi maması. 200 lira üzeri çekler falan vardı.
    - Avea 500 dk her yöne, 5000 SMS her yöne, 1GB sınırsız internet 20 liraya kullanıyorum. En büyük sıcak fırsatlarımdan biridir. Çok masraftan kurtardı beni.
    - Pabbuc indirimleri. Hangileri unuttum. :)
    - Bedava Dominos pizzaları. 2 gün birer defa denedim, ikisi de tutmuştu. :)
    - iOS ve Android için Winat9 uygulaması. Ayda 80 lira geliyor PayPal'a. Böylesi bir daha gelmez, umarım bitmez.
    - Tchibo 20 TL.
    - Turkcell Sarı Kutu. Kargo dahil 10 liraya Logitech M185, 2 liraya 8GB hafıza kartı.
    - Sayısız Steam ve diğer dijital indirme fırsatları.
    - Norton Internet Security 2012'nin 12 liraya satılması.
    - SecurityKISS ücretsiz 3 aylık VPN.

Daha aklıma gelmeyen irili-ufaklı sürüyle fırsat var. Kaçırdıklarım içinde kanımca en çarpıcı olanlar önem sırasına göre;

- Aerobilet. Gördüğüm halde bir şey anlamadım diye esgeçtiğimi anımsıyorum.
    - Pabbuc 2+1 üzerine %50 indirim. Yine gördüğüm halde üşendiğimden falan uğraşmamıştım.
    - Bimeks fiyat hatasına rağmen kargoların yollanması. 2 saat geç yatsam yakalıyordum.
    - Kliksa 130 lira olayı. Hata diye düşünüp uğraşmamıştım.

Görüldüğü gibi, büyük fırsatları da tembellikten kaçırdım. :)

Bol sıcak fırsatlı bir 2013 olması dileğiyle. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jay jay justified -- 31 Aralık 2012; 5:02:06 >

• +Bimeks'in braun ürünlerini 10 liradan 20 liradan göndermesi

+ Pabbuc.com'un süper ayakkabı fırsatı

+ Bazzarland'tan 1300 liralık bilgisayarı 700TL'ye almam.

+ Fyonk Tchibo çekleri

+ Hızlıal'dan 120gb Senkron ssd'yi 170 liraya almamız. (ki şuan 273TL)

+Limango 20TL hediye çekleri

+Evimister Rowenta süpürge olayı, 500 - 600 lük süpürgeyi 180 Liraya almıştık.

daha çok var epey bereketli geçti bakalım 2013 neler getirecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reobig -- 31 Aralık 2012; 6:05:23 >
  • Benim en güzel ve sorunsuz bulduğum Hepsiburada ayakkabı kampanyası.
    aerobilet'i hiç duymamışım, yazık bana.
    Son günlerde winat9.

Bu sıcak fırsatların zararı yok mu? bence var.
    A2 ehliyet alıyorum ve bi skuter motor alacağım ama
    sanki bir sıcak fırsat yakalayacağım diye bekleyip duruyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARBE -- 31 Aralık 2012; 6:10:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ragnar Frisch

quote:

Orijinalden alıntı: PROVİZYON

yeniçarşım ve tchibo çekleride harikaydı onlarıda unutmayalım, ne kampanyalar olurdu be eskiden, son dönemde denkgelmiyor

bazı tipler türedi çünkü hocam, açılan her konuyu eleştiren; açan kişiyi deliler gibi yargılayan. insanlar konu açmaya korkar oldu bu tarz otu botu yere vuran insanlar yüzünden. adam hem sıcak fırsat konusu açacak insanları yönlendirecek, hem de azar işitecek. yok öyle yama. kimse da açmıyor işte, buyurun sıcak fırsat kalmadı son günlerde.

Katiliyorum.

• Hepsiburada.com'un Logitech g930'ları 600 Tl yerine 240 Tl ye vermesi ve 500 lira üzerine + olarak 100 TL hediye çeki vermesi ve bonus 25 TL de ekstra olması.

Kulaklık bedavaya gelmişti nerdeyse 3 adet clana almıştık
  • Evimister - Samsung TV tek gecerim

• quote:

Orijinalden alıntı: özgüç55

tabi birde mezarland vakası varki inşaallah forumda canı yanan çok arkadaş olmamıştır....

Bende tam onu yazacaktım.benim için en sıcak fırsat ordan aldığım 4s oldu.8 ay oldu alalı.fiyat hala inmedi o seviyelere.birde telefonun yanında 150 tl lik orjinal parfüm yollamışlardı hediye olarak.sanırım herkezin parasını ödediler sonradan.

• daybuyday birleşen 20 tl çekler gerisi yalan dolan
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.