Şimdi Ara

2012 4 Yıllık Üni Mezunları Polis Olma Şartları ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
6.874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4 yıllık üni mezunları için normal polis yada komser yardımcılığına başvurmak için bay -bayan yaş sınırı nedir,göz kusuru gözlük kullananlarda alınıyormu yada belli bir dereceye kadarmı alınıyor alınıyorsa bu derece nedir, kpssden en az kaç almak lazım.

4 yıllık mezunlar için yaş sınırının değişme taslağı mecliste görüşülüyormu böyle bişe varmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miralay25 -- 23 Aralık 2011; 9:38:07 >

• POMEM'e giriyorsun bildiğim kadarıyla.Yaş sınırı da 28 diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tarîhçî

POMEM'e giriyorsun bildiğim kadarıyla.Yaş sınırı da 28 diye biliyorum.

35 yaş sınırı gelecemiş diyorlar ama nedir tam bilemem fakat gözlük olanlarda başvurabiliyorlarmı
  • up
  • gözler ikiyi geçiyorsa olmas ben giremiyorum
  • up
  • üniyi bitiriyiim denicem bende sansımı 1.85 boy 75 kilo var gözlerde saglam.tek eksiğim torpilim yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Etrafıma bi bakıyorum da önüne geleni polis yapıyorlar sanırım. 4-5 polis(!) 1 tane bıçaklı adamı bile etkisiz hale getiremiyorsa neyleyim öyle güvenlik gücünü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Caveman*

Etrafıma bi bakıyorum da önüne geleni polis yapıyorlar sanırım. 4-5 polis(!) 1 tane bıçaklı adamı bile etkisiz hale getiremiyorsa neyleyim öyle güvenlik gücünü.

tek polis yeter de gaz kullanma ,cop kullanma ,silah kullanma ,bağırma, yerde sürükleme ... eee beyin gücüyle mi durdursunlar ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: T.C. Vatandaşı

quote:

Etrafıma bi bakıyorum da önüne geleni polis yapıyorlar sanırım. 4-5 polis(!) 1 tane bıçaklı adamı bile etkisiz hale getiremiyorsa neyleyim öyle güvenlik gücünü.

tek polis yeter de gaz kullanma ,cop kullanma ,silah kullanma ,bağırma, yerde sürükleme ... eee beyin gücüyle mi durdursunlar ...

Gaz kullanıyorlar zaten. Ancak adama 1 metre yaklaşmaya korkuyorlar uzaktan 3 kişi fısır fısır . Siviller ve yunuslar hemen paketliyor ancak memurlarda iş yok.

• quote:

dostum o dediklerin çoğu eski polisler. artık okullarda çok iyi eğitim alıyorlar. eskiler biraz yetkilerini bilmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miralay25

quote:

Orijinalden alıntı: Tarîhçî

POMEM'e giriyorsun bildiğim kadarıyla.Yaş sınırı da 28 diye biliyorum.

35 yaş sınırı gelecemiş diyorlar ama nedir tam bilemem fakat gözlük olanlarda başvurabiliyorlarmı
  • up
  • bende 4 sene sonra Pomem galiba giremk istiyorum da hangi derslere çalışmak lazım hangi konulardan çıkacak bilmiyorum
  • Kpss'ye girecen sonra Pomem'e giricen sonra memur olursun diye biliyorum.
  • üniversite mezunları için gözlük sorunu varmı gözlük kaç istiyorlar yada gözlük olmamasımı gerekiyor durum nedir ?
  • up
  • En saçma olay tedavi edilmiş gözü kabul etmemeleri. Yani lazerle çizdirsen bile kabul etmiyorlar. Bir kaç kişi "bazı doktorlar çizilmiş gözü anlamıyor , o yüzden kimileri geçebiliyor muayeneden" diyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feel Me

En saçma olay tedavi edilmiş gözü kabul etmemeleri. Yani lazerle çizdirsen bile kabul etmiyorlar. Bir kaç kişi "bazı doktorlar çizilmiş gözü anlamıyor , o yüzden kimileri geçebiliyor muayeneden" diyor.

acaba gözlüklü olanları kabul edebiliyorlarmı. mesala 2 dereceye kadar ?
  • 0.75 vardı diye çizdirdim şimdi olmazmı yaw
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.