Şimdi Ara

2012-2013 Sezonu Transfer Konusu[Ana Konu]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar bir sezonun daha sonuna geldik.Şerefimizler,namusumuzla, herşeye ve herkese rağmen bu kadroyla yapılabilecek maksimumu yaptık.Ben bir Fenerbahçeli olarak takımımla ve taraftar arkaşlarımla gurur duyuyorum.

Gelelim konumuza malum geçen sene 4 tane as oyuncumuza kaybettik şimdi 1 Haziranda açılacak transfer dönemiyle transferler yapacağız ve ben bu sene iyi transferler bekliyorum.Sizce hangi mevkiye hangi oyuncu tipinde ve hangi futbolcuyu almalıyız?Ve sizce bu takımdan kimler ayrılmalı?

Ben başlıyorum,

Gitmesi Gerekenler;Orhan Şam,Bilica,Issiar Dia,Bienvenu,Ziegler(zaten kiralık)

Gelmesini istediğim;Krasic,Lugano,Yobo(daha iyiside olabilir),Diego(veya benzer tipte) ve Sow'un yanına Elmander tarzı bir forvet

Vee Alex'in Fenerbahçe'de jübile yapıp futbolu bırakmasını istiyorum.

• bien ve orhan iyi bir yedektir bence kalmalılar sonuçta 11 kişi ile gitmiyor sezon. derbi maçları dışında orhan yeterli bir yedektir ki zaten derbilerede yetse yedek olmaz.
    diego demişsin hangi diego ? altelico da ki diego mu ? eger ondna bahsediyorsan alex varken ona ne gerek ? alexli sistemden kurtulması gerek diyoruz bu takımın alex yetmezmiş gibi bir tane daha gelecek. tek farkı daha genç olması ki alex daha yetenekli diegodan
    elmander tarzı evet iyi olur ama önce sistem değişmeli . sistemi 4-3-3 yaparsak elmander tarzı forvet egerek bile yok karsiç gelirse .ileri 3'lü stoch sow ve krasiç olur zaten. ama krasiç alınmaz ise sow kanat forveti oynayabiliyor zaten o zaman alınabilir merkez forvet

• 4-3-3 değil de 4-4-2 oynamak daha akıl karı gibi. Sow'un yanına Elmander tarzı sahte koşularla alan boşaltabilecek uzun boylu bir forvet alınmalı. Ziegler eğer giderse sol beke Taiwo düşünülebilir. Ayrıca sağ kanada Krasiç ya da başka bir "Avrupalı" kanat alınmalı. Ortasahanın ortasına çift yönlü oynayabilecek bir zenci ya da zaten takımdan ayrılacak olan Hamit'i alabiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Merseyside

4-3-3 değil de 4-4-2 oynamak daha akıl karı gibi. Sow'un yanına Elmander tarzı sahte koşularla alan boşaltabilecek uzun boylu bir forvet alınmalı. Ziegler eğer giderse sol beke Taiwo düşünülebilir. Ayrıca sağ kanada Krasiç ya da başka bir "Avrupalı" kanat alınmalı. Ortasahanın ortasına çift yönlü oynayabilecek bir zenci ya da zaten takımdan ayrılacak olan Hamit'i alabiliriz.

4-4-2 oynamak için stoch'u göndermek gerek. stoch 4-4-2 oyuncusu değil. 4-4-2 oynamak için en az 5 adam gerek. sağ kanat ,sol kanat , forvet, orta sahaya 2 adam . e zatan bir stoper birde sol bek gerek ettimi 7 oyuncu. yani direk ilk 11 için 7 tane adam gerek (emrenin gidecegini düşünerek) kaldı ki biizm kulüp 1 tane bile kaliteli orta saha oyuncusunu 3-4 yıldır almıyorsa 6-7 tane oyuncuyu alması imkansı zgibi. hadi stoch sol kanat oynasın diyelim 5 adam yapar (emrede kalsın) . bu kadar oyuncuyu alamaz bizim kulüp isterse para içinde yüzsün isterse tüm oyuncuları sponsorlar alsın . hatırlayın ülker delgadoyu bjk'ye aldıgında bize de bi oyuncu alacaktı ama bizimkiler istemedi . bizim yönetimden mi t.d mi anlayamadıgım bir transfer sorunu var son 3-4 senedir

• mobile.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=59548021&p=1
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.