Şimdi Ara

2012-15 Honda Civic Sedan İlk Mesajı Okuyunuz (4402. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
88.288
Cevap
295
Favori
4.444.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 44004401440244034404
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2014 model fabrika çıkışlı lpg’li honda civic sedan almayı düşünüyorum.Şuanda 2012 1.3 cdti astra j sedan kasa kullanıyorum.Aslında memnunum ama kilometreden kaynaklı satıyorum ve civic bakıyorum.Sizce astradan sonra verdiğim paraya değecek bir kaliteye ulaşabilir miyim?Ve yakıt konusunda beni hayal kırıklığına uğratır mı? Aklımda insignia vs.de var.Fakat onun için bütçeyi biraz daha zorlamam gerekiyor.Kıyaslamak derdinde değilim ama insignia mı civic’mi sizin fikirinizi merak ediyorum.ikisi farklı segmentte bunun da farkındayım ama dediğim gibi fikirlerinizi merak ediyorum.İyi geceler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üstad insignia ile civic karşılaştırmak yanlış olur. Bende 2014 fabrikasyon lpg elegance otomatik var. Yakıt olarak şehir içi yaklaşık 30 35 kuruş arası yakyyor. Konfor gayet iyi. Sorunsuz sıkıntısız anlaşıyoruz aracıma.

• furkanozm58 F kullanıcısına yanıt
    Segment farklı, muhtemelen opel yakıt olarak uzer ama keyifli ve konforlu olur. Illa civic diyorsanız benim 2015 Civic'i vereyim size.

• selam; bulunduğum ilde yetkili servis yok fren balataları bitik araba deli gibi ötüyor; bende bosch car servise götürdüm ön-arka balata için 310 lira istediler; yaklaşık 30 bin km. gidermiş..

Emin olamadım; farklı bir marka mı taktırayım yoksa bosch ta taktırsam işi mi görür mü? sorun yaşar mıyım bilemedim..

piyasada genelde trw ve ferrero varmış aralarında çok fark olur mu?

yoksa orjinal nissin mi aramalıyım? onun maliyeti kaça çıkar?

teşekkürler.
  • Beyler ikinci eli nasıl bunların? Malum sitede çok fazla var. Gitmiyor mu?

• Mertensore M kullanıcısına yanıt
    1 ay kadar önce benim 2015 otomatik lpg'li full paketi sitedeki diger ilanlara bakip 97'den koydum, sonra 92'ye düştüm ve alıcı çıktı ama başka borç harç durumlarından satmaktan vazgeçtim. Galeri de maksimum 86 vermisti. Sitede fiyatlarda 5 lira gibi bir fazla var bence. Ben dahil hepimiz oradakileri ornek alip yaziyoruz.

Normalde piyasası hızlı diyorlar fakat faizler yüksek ve sıfır araçlarda tek tük kampanyadan dolayı parası olan sıfıra, olmayan da yüksek faizle borçlanmamak için almamaya yöneliyor. Piyasa genel olarak durgun.

• ghostiki kullanıcısına yanıt
    On balataları 1000 km kadar önce özel serviste değiştirdim. Yetkili uçuk bir para istedi. Markasını bile bilmiyorum ama şimdilik bi sorun yok.

• false6 kullanıcısına yanıt
    Bosch çar serviste ön arka balatalari 310 a değiştim,onu da 3 e böldürdum...çok şükür memnun kaldım... serviste 2000 yakın fiyat çıkartıyorlarmis...ben almayayım.

• Arkadaşlar merhaba 70000 bakım için 2000 TL gibi bir fiyat verdiler şanzuman yağı ve benzin filtresi değişecekmiş ekstra olarak

Dışarda ne kadardır bu filtre

• arabasının tavan bölümünden, soğuk havalarda, değişken aralıklarla gezen bir tıkırtı sesi gelen var mı?
  • Cümleten iyi günler.

2012 2013 civic almayı düşünüyorum 80bin lira civarı bütçem var, ne diyosunuz malum sitede fiyatlar bu civarda gidiyo. Yol gösterecek var mı fiyatlar makul mü yüksek mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: amatörttl

Arkadaşlar merhaba 70000 bakım için 2000 TL gibi bir fiyat verdiler şanzuman yağı ve benzin filtresi değişecekmiş ekstra olarak

Dışarda ne kadardır bu filtre
    Hocam özel serviste yaptırın. Brn benzin filtresi hariç 660 tl ye mal ettim. Şanzıman yağı ve diğer malzemeleri kendim aldım İnternet ten

• burakoztr kullanıcısına yanıt
    2012-2013'e 80 cok fazla, ilanlara da baktim simdi, millet ucmus. 95 yazan var 2013 arabaya.
    Ben aracımı satıyorum, 2015 koyduğum fiyat 90

• arkadaşlar ben 2014 model lpg eco aracımın bujilerini değiştirmek istiyorum.

buji model kodu nedir bizim araçların?
  • Regionella kullanıcısına yanıt
    ismet berker @ 26 Mart 2015 16:06:04

Fabrika montajı olarak; Eco tip araçlarda NGK SILZKR7C11DS, Eco olmayanlarda ise SILZKR7C11S buji takılı olması lazım. (sayfa: 412) Sonradan takılırken de LPG ye uygun olan DS tipi buji takmışlardır inşallah...
    Belki geç kaldım yazmakta ama, bu konuya bir bakın derim...
    geçmiş sayfalarda dikkatimi çekti
  • Regionella kullanıcısına yanıt
    3915. sayfada ayrıntılı resimleri bulabirsiniz.
  • Kendi aracım;

• Merhaba arkadaşlar, el freni düğmesi kırıldı. İnternetten gördüğüm kadarıyla 2011'e kadar olan modellerin el freni tutamakları var. Benim araçta 2012 model. Nereden alabilirim öneriniz var mıdır?
  • yaz lastiği önerisi yapabilecek var mı?
  • asylmn A kullanıcısına yanıt
    Bütçeye göre: Hankook Ventus Prime 3 K125, 280tl-290tl civarlarında bulunabiliyor R16'sı ve kuru zemin performansı çok iyi. Islak zemin orta...

Nokian eLine 2 - Michelin primacy 4 - Goodyear Efficientgrip.

Bunlar da sessizlik, yakıt ekonomisi olarak iyiler.

Nokian Wetproof - Michelin Pilotsport 4, konfor ve performans için iyi.
  • 
Sayfa: önceki 44004401440244034404
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.