Şimdi Ara

2011 VW Golf VI GTD Klimasız!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar yanlış duymadınız,10 gün kadar önce Okul Müdürümüz Ankaradan araç aldı geldi baktık süper bir araç Vw Golf 2011 11000 kmde Gtd diye bir model ilk defa o zaman gördüm.Sonra aracı inceledik araçta navigasyondan arka görüş kamerasına kadar her şey mevcut yalnız dikkatimi bir şey çekti,arabada klima olması gereken yerde sadece kalorifer vardı.Müdür arkadaşımıza bunu söyleyince(arabadan çok anlamıyor) adam da kuşkulandı ve ertesi gün servise gitti,servistekiler araçta analog veya digital herhangi bir klima olmadığını ve servis olarakta takamayacaklarını söylediler.Sonra Ankara Bursa servislerine sorduk biri 6500Tl diğeri 5000 tl gibi bir rakam istedi,klima takmak için.Benim anladığım kadarıyla araç Rusya,Norveç,İzlanda vb soğuk ülkeler için üretilmiş özel üretim bir araç,bunun için de klima koyma gereği duyulmamış.Türkiyede araç satılan malum sitelerin hepsine baktım GTD modelinde başka bir Golf bulamadım,Bu araç ithal edilerek mi Türkiye sokuldu acaba dedim kendi kendime.Bu arada bu araç için 50Bin tl üzeri bir rakam ödendi.Siz Gtd Golf hakkında ne dersiniz acaba?

• Golf gtd bildiğim kadarıyla 2.o dizel versiyon.İthal etmiş olmalı çünkü ben türkiyede yok diye biliyorum.
  • 2011 model 50Bin tl üzeri hemde klimasız sizce de bu yapılan müşteriye haksızlık değil mi?
  • bu konunun kaçıncı açılışı
  • konu ile ilgili ayrıntılı bilgi aşağıda

http://forum.donanimhaber.com/m_43453153/tm.htm
  • Müdür arabada klima olduğunu bile anlayamıyorsa yapacak bir şey yok.

Nasıl müdür olmuş merak etmedim değil.
  • Müdür müdür müdür?

Neyse önümüz kış adamın keyfini kaçırmasaydınız.
  • arac koyu renk
    mi? boyle koyu mavi gibi bir
    renkse o arac gtd degil, golf6 forumundan
    bir arkadasin.. bayagi bir ugrasti onunla donanim eklemek icin.. bi xenon, buyuk ekran, on arka tamponlar vs.. gtd yazisi da ekledi.. yani arac aslinda 1.6tdi..

dodda gormustum satilirken orada dikkatimi cekmisti.. klimasizdi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CemUsUs -- 14 Kasım 2011; 21:38:50 >
  • Kliması da olmasa GTD yi 50 bine vermze kimse.
    1.6 tdi ile GTD kit vardır üstünde.
  • evet araç koyu mavi renkte, arkadaki Gtd yazısı sanki sonradan eklenmiş gibi duruyor.Benimde kafamda bazı soru işaretleri oluştu ama artık araba alınmış diye söylemedim. Eğer dediğiniz gibi Tdi ise bu rakam bu araç için uçuk değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sheyhzade26

evet araç koyu mavi renkte, arkadaki Gtd yazısı sanki sonradan eklenmiş gibi duruyor.Benimde kafamda bazı soru işaretleri oluştu ama artık araba alınmış diye söylemedim. Eğer dediğiniz gibi Tdi ise bu rakam bu araç için uçuk değil mi?

Asil gtd olsa bu fiyat cok abes kacardi,tdi icin normal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: donnaiolo

quote:

evet araç koyu mavi renkte, arkadaki Gtd yazısı sanki sonradan eklenmiş gibi duruyor.Benimde kafamda bazı soru işaretleri oluştu ama artık araba alınmış diye söylemedim. Eğer dediğiniz gibi Tdi ise bu rakam bu araç için uçuk değil mi?

Asil gtd olsa bu fiyat cok abes kacardi,tdi icin normal.

Gtdlerin piyasa fiyatı nedir acaba? Birde teknik özelliklerini belirtecek biri olursa sevinirim.
  • evet arac kesin odur o zaman.. distan cok sik gorunen bir aracti.. doddan satildi.. siz en az 3. elisiniz.. km konusunda suphelerim var 11000 diyorsaniz.. fiyat icin de bisey diyerek yaniltmak istemem..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gtdlerin piyasa fiyati yok.. trye sokulmus bir model degil.. 2.0l tdi motoru var 170 hp.. normal sartlarda 80-90bin tl bandinda satilmasi gereken bir aracti otvden once.. bahsettiginiz opsiyonlar zaten tek baslarina
    4-5bin tl.. ki bi-xenon farlar da var o aracta biliyorum.. yani gercek gtdnin o fiyata satilmasi mumkun degil..
  • türkiyede GTD yok.konu baştan kaybetti
  • piyasada klimasız golf 6 çok sayıda var bi ark ım bana satmak istedi güzelde küfür yedi 50 bine almıs bana 56 ya satmaya calısıyor ama allahı var güzel araba spor direksıyon navi nubuk döşeme yok yok ama klımasız araba çok abes halen satmaya calısıyor işi zor... mayıs ayında birisi satıyordu sahıbınden.com da füme 1.6 tdi dsg navili xenonlu gtd kitli klımasız bi ihtimal araç o olabılır o zamankı satıs fıyatı 50 bindi acil satılk yazıyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: CemUsUs

evet arac kesin odur o zaman.. distan cok sik gorunen bir aracti.. doddan satildi.. siz en az 3. elisiniz.. km konusunda suphelerim var 11000 diyorsaniz.. fiyat icin de bisey diyerek yaniltmak istemem..

aracı ben almadım,Okul müdürü aldı,kendisi araçtan anlayan birisi değil,kendisine satılırken aracın ithal edilen gtd modeli olduğu söylenmiş.Artık satan kişi nasıl vicdanına söz geçirdiyse onu kutlamak gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: playumb

Kliması da olmasa GTD yi 50 bine vermze kimse.
    1.6 tdi ile GTD kit vardır üstünde.

Ben de onu diyecektim.
    50bin veririm hemen klimasız GTD'ye
  • quote:

quote:

evet arac kesin odur o zaman.. distan cok sik gorunen bir aracti.. doddan satildi.. siz en az 3. elisiniz.. km konusunda suphelerim var 11000 diyorsaniz.. fiyat icin de bisey diyerek yaniltmak istemem..

aracı ben almadım,Okul müdürü aldı,kendisi araçtan anlayan birisi değil,kendisine satılırken aracın ithal edilen gtd modeli olduğu söylenmiş.Artık satan kişi nasıl vicdanına söz geçirdiyse onu kutlamak gerekiyor.

satıcı yalan söylemişte
    asıl suç alan adamda

• quote:

Orijinalden alıntı: sinoplu2009

quote:

quote:

satıcı yalan söylemişte
    asıl suç alan adamda

Alanın suçu satıcıya güvenmek ise evet suçludur.Nasıl olsa arabadan anlamayan bir keriz çıkar mantığıyla elinde kalmış aracı özelliklerini saklayarak satmak ne kadar satıcı olmaktır burasıda muamma tabiki..Kim gidip bilerek 2011 model klimasız bir araca 51 bin tl vermek ister ki..?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.