Şimdi Ara

2011 volvo c30 d2 aracımın motorundan uğultu sesi geliyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 1,5 yıllık c30 sahibiyim. Aracımı ilk aldığımda sessizliğine hayrandım, yalnız bu aralar dikkat ediyorum motordan devamlı rahatsız edici bir uğultu sesi geliyor. Özel bi servise gösterdim ön teker bilyelerinden dediler, değiştirttim ama yok, ses yerinde duruyor. Başına böyle bişey gelen var mı?(konu çözüldü meğer ufak bir rulman ömrünü tamamlamış)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tahas -- 15 Kasım 2012; 23:51:52 >

• hocam bizim en büyük eksiklerimizden biri de sorgulamıyoruz bazı şeyleri. Adı geçen özel servis ön teker bilyalarından olduğuna karar veriyor ama ses düzelmiyor! O özel servis o arızayı düzeltecek. Yapamıyorsa bilmiyorum yapamadım diyecek. Sanayi esnafı öyle vicdansız hale gelmiş ki.. Her şeyi biliyor ama hiç bir şey bildiği yok.. Benzer şeyi yaşadım s40 ta. önden gelen bir ses yüzünden bütün ön takım değişti ama ses aynen devam..
  • Aynen öyle hocam itiraz etsem onlar kendini bi şekilde haklı çıkaracaklar. Sizin problem şu an hala sürüyor mu? Bu uğultu öyle bi ses ki sanki biraz egsoz uğultusu gibi de aynı zamanda. Yalnız beni çok rahatsız ediyor, ilk aldığımki halinden eser yok şimdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahas

Aynen öyle hocam itiraz etsem onlar kendini bi şekilde haklı çıkaracaklar. Sizin problem şu an hala sürüyor mu? Bu uğultu öyle bi ses ki sanki biraz egsoz uğultusu gibi de aynı zamanda. Yalnız beni çok rahatsız ediyor, ilk aldığımki halinden eser yok şimdi.

ben bi güzel masraf yaptıktan sonra araçtan soğudum ve sattım hocam.. Sanırım İstanbul'dasınız. Orda çok servis var. Bu işi çok iyi bilenler de mevcuttur mutlaka. Forumda bi ara paylaşılmıştı adresler. Ordan bakabilirsiniz. Ve en önemlisi usta bir şeye karar verdikten sonra baştan anlaşın hocam yoksa bu işin sonu gelmiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Polo 1.6 tdi uğultu sesi
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.