Şimdi Ara

2011 seat ibiza cupra kullanıcı görüşleri ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merabalar ben batuhan elimde ki hyundai i20 yi satıp kendime scirocco polo gti veya cupra almaya karar verdim 2 hafta önce gezdim dolaştım araba sahipleri ile görüştüm daha cupra dan memnun olan kimse ile tanışmadıım .. ama ben inatla cupra isteğimde ilerliyorum en son bu akşam bi forum sitesinde adamın birinin yazdıkları iyicene canımı sıktı yok rezalet araba yok motoru şanzımanı değişti hala adam edemediler arabayı adamın arabaya demediği kalmamış .. sizin araba hakkındaki düşünceleriniz ve sizdeki arabaların avantajları ve dezavantajlarını duymak isterim ben arabayı almakta kararlıyım ama aklımda çok soru işareti var yardımcı olan herkese şimdiden teşekkür ederim

• BAtuhan kardeşim öncelikle hayırlısı olsun. Ancak 2. el alacaksan özellikle şansımanı iyi kontrol ettir bir de motorun yağ eksilme durumlarına iyi baktır derim.
    Çoğu ibiza kullanıcısının hayali olduğu gibi Cupra sahibi olmak benimde hayalim. Tabi ki bir gti ve sricco gibi kaliteli iç malzemeye sahip değil ancak seat marka olarak bize bir özdeyişi çok iyi hatırlatıyor. "Ne kadar ekmek o kadar köfte..."

Şimdi sana bir video linki vereceğim ve yarım saatini ayırıp izlemeni tavsiye ederim. Merak etme eğlenceli bir çekim olduğu için yarım saatin nasıl geçtiğini anlayamacaksın :D hatta izlemeyen herkesin izlemesini tavsiye ederim :)

https://www.youtube.com/watch?v=_KmfArhMDjg

Ah ulan param olacak ve şartlar uygun olacak alacam bir tane ama işte ah ulan ahhhh...

(23.45'den sonra arabanın akışı başlıyor... ama siz başından başlayın videoya...)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boraaaaa -- 8 Ağustos 2014; 10:08:46 >

• Teşekkür ederim bu link için ben bu video yu sanırım 4 kere izledim adamlar acayip eğlenceli bir şekilde anlatıyorlar ibiza cupra yı yeterince tatmin etti bu video beni fakat işte hala bi korku var safa isimli biri arabayı çok kötüledi ama yinede alacağım kafaya koydum :) bir şey soracağım şanzıman kırılması nasıl olur ve oyle bir kaza geçirmiş bir araba alınır mı ?? Teşekkür ederim tekrar canım kardeşim ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni Seat Leon
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.