Şimdi Ara

2011 MERCEDES BENZ S 250CDI BE (sadece 5.7lt)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kulağa garip geliyor di mi ? s250cdi ...bana garip geldi..zor alışıcaz gibi

bu motor yine

çift turbo besleme ile 204hp ve 500nm tork üretiyor..8.2sn de 100km ye taşıyor koca kıçlı S i..240km ise son hızı aletin

vites kutusu

7G-Tronic Plus 7-speed

yakıt tüketimine bakın

[simage]

http://static.blogo.it/autoblog/mercedes-s250-cdi/big_MercedesS250CDI_07.jpg[/simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HoLY.oNE -- 27 Eylül 2010; 21:07:30 >

• yakıt tüketimi süpermiş, ben zenginden de zenginim ki 2 katını yakıyorum k.çı kırık benzinli araçla, izin verirseniz beni kötü hissettiren mercedes yakıt tüketimine kocaman
  • tüketim iyide,sonuçta bu aracı alacak adamlar zengin mi zengin.tüketime o kadar bakmazlar.aracın üretilme nedeni mercedesin gövde gösterisi sadece...
  • Tüketimi Gerçekten Çok İyi Paylaşım İçin Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _leylandi_

tüketim iyide,sonuçta bu aracı alacak adamlar zengin mi zengin.tüketime o kadar bakmazlar.aracın üretilme nedeni mercedesin gövde gösterisi sadece...

Zengin adamın parası daha kıymetlidir, zengin olma nedenide çoğu zaman hesabını bilmesinden dolayıdır (sanatçıları + mafya babalarını hariç tutuyorum)

Örnek veriyim benim amcam bmw 7 serisinin hybrid ini aldı yakıt tüketimi düşük diye sırf.
  • süper yapmışlar, bu makinaya 6 yaktırıyorlarsa, olay heralde bitmiştir
  • Com guzel deger gercekten
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Diesel Hybrid versyonunu çıkarırlarsa 4.5-5 ebile düşer, işte olay o zaman biter
  • """Mercedes-Benz, S serisinin 4 silindirli bir motorla donatılacak olan ilk modelini tanıttı.

2.1 litre hacimli turbo Diesel motoru C ve E serisinde de görev yapmakta olan otomobil 224 beygir güç, 500 Nm torkla 100 km mesafede ortalama 5.9 litre mazot tüketiyor. Aracın kilometre başına CO2 salınımıysa 155 gram. """""

Burada bu değerler mevcut, buna da s250cdi BE deniyor. Beygir gücü 204 mu 224 mü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ehed
    """Mercedes-Benz, S serisinin 4 silindirli bir motorla donatılacak olan ilk modelini tanıttı.

2.1 litre hacimli turbo Diesel motoru C ve E serisinde de görev yapmakta olan otomobil 224 beygir güç, 500 Nm torkla 100 km mesafede ortalama 5.9 litre mazot tüketiyor. Aracın kilometre başına CO2 salınımıysa 155 gram. """""

Burada bu değerler mevcut, buna da s250cdi BE deniyor. Beygir gücü 204 mu 224 mü?

o haber eski. bu auto showda aciklanmis degerler]
  • Coming soon:S180 Kompressor Amg Paket...
  • araç 1500 devirde 130 ile gidiyor 7. vitesin güzelliği bu vesile ile mersedese

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gündoğdu -- 27 Eylül 2010; 19:56:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslanemre58

Coming soon:S180 Kompressor Amg Paket...

Olay Budur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gündoğdu
    araç 1500 decirde 130 ile gidiyor 7. vitesin güzelliği bu vesile ile mersedese

• 1500 devirde 130km/sa hız.. Cidden süper tam otoban arabası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagatay05

quote:

Orijinalden alıntı: aslanemre58

Coming soon:S180 Kompressor Amg Paket...

Olay Budur

uzak degıl hakikaten olası s180 kompressorler

• millette hala mercedes ile opel'i kıyaslasın..
  • böyle 4 silindirli bir motoru s-serisine takma fikri çotandır aklımda idi, ama beni dinleyen yoktu.. ahanda şimdi geldiler hizaya
    halbuki eski kasa s'lere böle bi motor taksalardı şuan çok güzel ikinci el mercedesleri alma imkanımız olabilirdi...
    mesela 2000 model s 250 cdi olsaydı.. ah ulan ahh.. hatta 2000cc altı olup vergiside az olan... ne hayal kurdum ya.
  • Bir arkadaşım için Mercedes bakıyorum şu sıralarda C-220 Yıllık 30.000 km yapacak.Dizel tüketim değerleri çok güzel ancak benzin ve dizel mukayesesi yapınca fiyatlar itibariyle benzinli almak daha mantıklı geliyor.Ancak şu var dizelde elde edilen yakıt tüketim değerleri gerçekten güzel.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.