Şimdi Ara

2011 golf'ü satıp 2012 jetta almak ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadasima gecen ay jetta aldik tdi+highline+dsg fakat kendisi tdi+comfortline+dsg golf sahibiydi 14000km. ne dediysek dinlemedi gitti aldi jettayi golfu satmadan, simdi cok memnun bagajindan fln ve bu arac daha oturakli diyor her ne kadar ikisininde "c" oldugunu soylesemde.
    İcinde kalmasin sat golfu al jettayi nasil olsa para ediyor 2. elde istedigin zaman satarsin ayrica herkes jettanin ic mekanina laf ediyorda olumcul derecede bir kalitesizlik fln yok sadece cok iyi degil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Biturbo -- 3 Eylül 2012; 11:37:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ikinci el c segmenti araca 60,000 veren var ise direk sat gitsin. O parayada jetta alacacağına biraz bütçeyi zorlayıp Passat'a yönelsen bir daha golf'ü falanda beklemez mutlu mesut binersin aracına diye düşünüyorum.

Yeni Megane Sport Tourer GT-Line 1.5 dCi EDC 110 bg Euro 5 - 63.150 TL (Filo indirimi sonrası üste paranız da kalır, bagaj sorununuz da hallolur.)

Dizel-otomatik şart değilse zaten çok farklı seçenekler var. (Avensis gibi)
  • Jettadan zararınız max 2-3 bin lira olur ki golfün meksika vergisi olmayacağından belkide sattığınız para golf 7 alacaksınız.60 bine golf 7 çıkınca o aracı satamazsınız bence direk verin arkadaşınıza.
    Yukarda arkadaşlar yeni golf tavsiye etmişler size bagaj lazım olduktan sonra isterse golf 8 gelsin
    Ayrıca jetta ve golf arasındaki kalite farkının herkes farkında ama olayı bilmeyen dışardan forumda okusa mercedes lada farkı var sanar
  • GOLF'ü satın dizel jettayı alın, güzel bir yatırım olur. istediğiniz zaman jetta yı elden çıkartır farklı bir şey de alırsınız, açıkçası ben 60000 tl verip bırakın kazlı aracı çizik dahi olsa almam alana da engel olmam.
  • Bazen golf almadığıma pişman oluyorum. Kazalı araç kar edip satılabiliyo. Başka araba olsa değeri %20 düşer bide boyalı falan diye elinde kalır. Dsg problemmiş, kasa değişiyomuş, doğuş şöyleymiş servisi böyleymiş,, bunlar kimsenin umurunda değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emir341907

Günaydın arkadaşlar,

Şuanda kullandığım araç 2011 GOLF 1.6 TDİ HİGHLİNE DSG+SUNROOF 'lu beyaz renk bir araç. Aracım 13500 kmde 2 ay önce aracımla ufak bir kaza yapmıştım(3750) tl masraf vardı. Aracın yeni kasası en geç 2013 ocak içinde gelecek.Aracı geçen sene filo indirimiyle 59000 tlye aldık.Şuanda aracıma 60000 tl veren arkadaşım var. Ayrıca 2 çocuklu bir aile için bgaj çok küçük gelmeye başladı.

Dün vw'e uğradım ve 1 ay sonra dizel jetta dsg şanzımanlı comfortline donanımında füme renkli bir araç geleceğini söylediler.Aracı 64000 tlye bıraktı satıcı arkadaş filo indirimiyle beraber.

Sizce bu değişikliğe gidilirmi.Bugün karar vermem gerekiyor.Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Hangi bayi ile görüştüğünüzü pm atarmısınız.

Eğer aracı almayacaksanız bana yönlendirirseniz sevinirim.

• ahhh ahh o paralara

08'-09' model 30-40k km de accordlar
    09'-10' model 1.9 jtd otm. vites alfa 159 lar
    05'-06' model e200 kompressorlar var...

yaşayın vw fanları.. sayenizde bu araçlara ucuza binebiliyor insanlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: pershing105

quote:

Orijinalden alıntı: emir341907

Günaydın arkadaşlar,

Şuanda kullandığım araç 2011 GOLF 1.6 TDİ HİGHLİNE DSG+SUNROOF 'lu beyaz renk bir araç. Aracım 13500 kmde 2 ay önce aracımla ufak bir kaza yapmıştım(3750) tl masraf vardı. Aracın yeni kasası en geç 2013 ocak içinde gelecek.Aracı geçen sene filo indirimiyle 59000 tlye aldık.Şuanda aracıma 60000 tl veren arkadaşım var. Ayrıca 2 çocuklu bir aile için bgaj çok küçük gelmeye başladı.

Dün vw'e uğradım ve 1 ay sonra dizel jetta dsg şanzımanlı comfortline donanımında füme renkli bir araç geleceğini söylediler.Aracı 64000 tlye bıraktı satıcı arkadaş filo indirimiyle beraber.

Sizce bu değişikliğe gidilirmi.Bugün karar vermem gerekiyor.Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Hangi bayi ile görüştüğünüzü pm atarmısınız.

Eğer aracı almayacaksanız bana yönlendirirseniz sevinirim.

yorumlar için teşekkür ederim.dün doğuş otoya gidip 1000 tl kapora verdim ve jettayi ayırttım.şimdi aracımı arkadaşa satmaya çalışacağım biriz mırın kırın ediyo sizin yazıları görünce :))) ...en kötü 58-59 arası bişeye satarım başkasına.dod 57 verdi aracıma üstüne karda koyacak... neyse herkeze iyi forumlar...

• _____________________________
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.