Şimdi Ara

2011 golf'ü satıp 2012 jetta almak !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Şuanda kullandığım araç 2011 GOLF 1.6 TDİ HİGHLİNE DSG+SUNROOF 'lu beyaz renk bir araç. Aracım 13500 kmde 2 ay önce aracımla ufak bir kaza yapmıştım(3750) tl masraf vardı. Aracın yeni kasası en geç 2013 ocak içinde gelecek.Aracı geçen sene filo indirimiyle 59000 tlye aldık.Şuanda aracıma 60000 tl veren arkadaşım var. Ayrıca 2 çocuklu bir aile için bgaj çok küçük gelmeye başladı.

Dün vw'e uğradım ve 1 ay sonra dizel jetta dsg şanzımanlı comfortline donanımında füme renkli bir araç geleceğini söylediler.Aracı 64000 tlye bıraktı satıcı arkadaş filo indirimiyle beraber.

Sizce bu değişikliğe gidilirmi.Bugün karar vermem gerekiyor.Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

• Daha yeni, daha geniş bagaj hacmine sahip ancak daha donanımsız bir otomobiliniz olacak. Ayrıca fazladan 4.000,00 TL vereceksiniz ve 1 ay bekleyeceksiniz. İyi düşünün derim. Bence buna değecek gibi görünmüyor.

Kaldı ki, 64.000,00 TL'ye tonla D segmenti seçeneği var. Bagaj ise bagaj, ferahlıksa ferahlık, donanımsa donanım. Markası fark etmez, dizel otomatik diye C sınıfı orta donanımlı bir araca 64.000,00 TL vermezdim. Hem de bu kadar parayı vereceğim, lakin 1 ay sonra gelecek. Hem o arada bir zam haberi gelirse, üzerine onu da ödeyeceğim. Zor biraz.

Güzel araba, lakin fazla naz aşık usandırır. Gönlünüzü başka bir otomobile kaptırmanın zamanı gelmiş bence.
  • Jetta ile Golf arasında malzeme ve işçilik bakımından çok ciddi fark var. Jetta, Golf'ün yanında çok kalitesiz.

Ayrıca Comfortline Jetta'da donanım yetersiz gelebilir. Cruise Control yok mesela.

Bagaj hacmi çok dert değilse ben olsam böyle bir değişikliğe gitmezdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeytinkoy

Jetta ile Golf arasında malzeme ve işçilik bakımından çok ciddi fark var. Jetta, Golf'ün yanında çok kalitesiz.

Ayrıca Comfortline Jetta'da donanım yetersiz gelebilir. Cruise Control yok mesela.

tamam doğru söylüyosunuz bagaj çok önemli değil diyelim.donanım eksikliği ve kalite farkıda var biliyorum.
    ancak yılbaşında yeni kasa golf gelecek ve benim aracım kazalı .fiyat konusunda baya düşme olur diye tahmin ediyorum.jettayı alıp bu fiyat farkından fazla etkilenmemek istiyorum. bu açıdan nasıl değerlendiriyorsunuz.
  • Eğer aracınıza 60.000 TL veren varsa yerine ne alacağınızı düşünmeden satın bence...ayrıca Jetta bence mantıklı seçim...şu anda yarı otomatikler haricinde o paraya dizel otomatik daha iyi bir alternatif yok malesef.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: emir341907

Günaydın arkadaşlar,

Şuanda kullandığım araç 2011 GOLF 1.6 TDİ HİGHLİNE DSG+SUNROOF 'lu beyaz renk bir araç. Aracım 13500 kmde 2 ay önce aracımla ufak bir kaza yapmıştım(3750) tl masraf vardı. Aracın yeni kasası en geç 2013 ocak içinde gelecek.Aracı geçen sene filo indirimiyle 59000 tlye aldık.Şuanda aracıma 60000 tl veren arkadaşım var. Ayrıca 2 çocuklu bir aile için bgaj çok küçük gelmeye başladı.

Dün vw'e uğradım ve 1 ay sonra dizel jetta dsg şanzımanlı comfortline donanımında füme renkli bir araç geleceğini söylediler.Aracı 64000 tlye bıraktı satıcı arkadaş filo indirimiyle beraber.

Sizce bu değişikliğe gidilirmi.Bugün karar vermem gerekiyor.Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

60,000 golfü sat bence

yeni golf için sıraya gir

Jetta asla 64,000 tl etmez

• başlığı okuyunca dedim ki ya bu insanlarda çok para var ,para havuzunda yüzüyorlar ya da farklı zevkleri var..keyfen araç değiştiriyorlar ama sonra yazdıklarını okuyunca filo indirimi ile 59.000tl ye alıp hafif de olsa kazalı aracı 60.000tl ye satma gibi bir durum düşüncelerimi değiştirdi..hemen sat derim..ama jetta da al demem..2013 golfü bekle bana kalırsa..yeni golfün donanımsal olarak golf 6 ya oranla bir adım önde olacagı konusuluyor..yani şu an highline modelde ki özelliklere comfortline modelde sahip olunabilir..

kısaca elinde muazzam bir imkan var..aracını sat golf 7 yi bekle..baktın olmadı sarmadı para elinde olduktan sonra kafana göre istediğini alırsın...

AMD Phenom II X4 BE 965 4030ghz(260x15,5) 1.520v
    20c oda -idle 26c-load 44c(gpu idle 31-33-load 48-49)
    Ek sup. HF Nickel Benchtable Mod
    6870 crossfire (1000x1120,1.237v)2xEK-FC6870 Nickel
    XSPC RX480 Quad Radiator
    Swiftech MCP655 12v DC Pump - with Speed Controller
    8xScythe "slip Stream" 1900rpm 110cfm(down 1000rpm)
  • quote:

Orijinalden alıntı: atiktuk

başlığı okuyunca dedim ki ya bu insanlarda çok para var ,para havuzunda yüzüyorlar ya da farklı zevkleri var..keyfen araç değiştiriyorlar ama sonra yazdıklarını okuyunca filo indirimi ile 59.000tl ye alıp hafif de olsa kazalı aracı 60.000tl ye satma gibi bir durum düşüncelerimi değiştirdi..hemen sat derim..ama jetta da al demem..2013 golfü bekle bana kalırsa..yeni golfün donanımsal olarak golf 6 ya oranla bir adım önde olacagı konusuluyor..yani şu an highline modelde ki özelliklere comfortline modelde sahip olunabilir..

kısaca elinde muazzam bir imkan var..aracını sat golf 7 yi bekle..baktın olmadı sarmadı para elinde olduktan sonra kafana göre istediğini alırsın...

yeni golfü bekleyemem çünkü başka aracım yok.jettayıda aynı golf gibi filo indirimiyle alacağım yaklaşık 3000 tl gibi bir indirim yapıyorlar.Yeni golf geldiği zaman jettayı yine aldığım rakamlara satabilirim diye düşünüyorum.

• dsg şanzıman riski mevcut iken yeni bir golf almak ne derece mantıklı çözemedim.

bence i30 dizel otomatik alın.cam tavanlı.

quote:

Jetta ile Golf arasında malzeme ve işçilik bakımından çok ciddi fark var. Jetta, Golf'ün yanında çok kalitesiz.

tamam doğru söylüyosunuz bagaj çok önemli değil diyelim.donanım eksikliği ve kalite farkıda var biliyorum.
    ancak yılbaşında yeni kasa golf gelecek ve benim aracım kazalı .fiyat konusunda baya düşme olur diye tahmin ediyorum.jettayı alıp bu fiyat farkından fazla etkilenmemek istiyorum. bu açıdan nasıl değerlendiriyorsunuz.

bu yazdıklarınızın ışıgında bence mantıklı. jetta fazla değer kaybetmeyecektir. bu arada yeni golf çıkınca da jettayı satıp golf alabilirsiniz

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: atiktuk

başlığı okuyunca dedim ki ya bu insanlarda çok para var ,para havuzunda yüzüyorlar ya da farklı zevkleri var..keyfen araç değiştiriyorlar ama sonra yazdıklarını okuyunca filo indirimi ile 59.000tl ye alıp hafif de olsa kazalı aracı 60.000tl ye satma gibi bir durum düşüncelerimi değiştirdi..hemen sat derim..ama jetta da al demem..2013 golfü bekle bana kalırsa..yeni golfün donanımsal olarak golf 6 ya oranla bir adım önde olacagı konusuluyor..yani şu an highline modelde ki özelliklere comfortline modelde sahip olunabilir..

yeni golfü bekleyemem çünkü başka aracım yok.jettayıda aynı golf gibi filo indirimiyle alacağım yaklaşık 3000 tl gibi bir indirim yapıyorlar.Yeni golf geldiği zaman jettayı yine aldığım rakamlara satabilirim diye düşünüyorum.

o zaman tamam..bence satın-alın..nasılsa zararınız yok..hem yeni ,hem kazasız,hemde farklı bir model arabaya geçiyorsunuz..
    zaten highline golf de olup da comfortline jetta da olmayan tek ciddi donanım eksiği radyo nun 310 serisi olması ve hız sabitleyici diye biliyorum..donanımsal olarak çok da kaybınız yok ...

bu arada dsg siz highline jetta da alabilirsiniz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atiktuk -- 3 Eylül 2012; 10:49:13 >

AMD Phenom II X4 BE 965 4030ghz(260x15,5) 1.520v
    20c oda -idle 26c-load 44c(gpu idle 31-33-load 48-49)
    Ek sup. HF Nickel Benchtable Mod
    6870 crossfire (1000x1120,1.237v)2xEK-FC6870 Nickel
    XSPC RX480 Quad Radiator
    Swiftech MCP655 12v DC Pump - with Speed Controller
    8xScythe "slip Stream" 1900rpm 110cfm(down 1000rpm)

• yeni golf te boyutlar biraz daha değişmiş.

biraz daha uzamış, genişlemiş ve bagajı 30 lt arttırılmış.

+30 lt işinizi görecekse hiç düşünmeden yeni golfe yelken açın derim.

quote:

Golf'ün piyasası çok iyi. Yeni kasası çıksa da çok değer kaybetmez.

Ama aracınıza teklif edilen 60.000TL çok iyi bir rakam, onu söyliyeyim. O yüzden satmayın demiyorum, teklif iyi çünkü.

Sadece Jetta'ya geçince aradaki kalite farkı bariz bir şekilde hissedersiniz, onu söyledim.

• quote:

Aynen katılıyorum highline golf full bir araba malzeme kalitesi en üst düzeyde,eğer değiştirmek istersenizde jetta yerine daha iyi seçenekler var...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Dediğim gibi 2013 golf için sıraya girmem daha mantıklı .

Kazalı araç, HIV virüsü taşıyan insan muamelesi görüyor ülkemizde. 1 sene sonra satmaya kalksanız şimdi teklif ettikleri rakamın yanına yaklaşamaz satacağınız fiyat..

Günaydın arkadaşlar,

Jettayı kesinlikle önermiyorum.
    Çok kalitesiz çünkü.
    bence golfünüze verilen fiat çok iyi,fakat başka seçenekleri araştırın.
    zaten küçük geliyormuş artık sedan almanız lazım gelecek.
    Focus alınabilir 57k ya x paketli yeni komşumuz aldı ve jettadan çok daha iyi bir araç.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.