Şimdi Ara

2011 golf mü 2011 astramı... (yardım lütfen)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar merhaba... 1 aydır araba araştırıyorum.. neredeyse tüm araba firmalarına gittim.. son olarak

* GOLF 16.TDİ 105 PS COMFORTLİNE TİPTR.

VEYA

* ASTRA 1.4 140 HP ACTİVE SELECT SPORT

VEYA

* ASTRA 1.3 DİZEL 95 HP SPORT

arasında çok kararsız kaldım.... okadar çok yorumlar okudum ki kafam çok ama çok karıştı....

sizce hangisini almalıyım... yorumlarınızı bekliyorum.... teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mstblbn -- 26 Haziran 2011; 1:22:45 >

• Öncelikle gücünüz yetiyorsa dizel almaya çalışın, bu seçenekler arasında da tabii ki golf tdi. Sebebi golf olduğu için değil 1.6 tdi olduğu için. Yoksa astra da harika araç.
  • Golfün yanında digeri pek bir alternatf gibi durmuyor. Hangi acıdan değerlendirirseniz değerlendirin herseyden önce golf saf kam Alman opel ise Almanya'nın Tofaş'ı bu imajı da değişmeyecek gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tunarda

Golfün yanında digeri pek bir alternatf gibi durmuyor. Hangi acıdan değerlendirirseniz değerlendirin herseyden önce golf saf kam Alman opel ise Almanya'nın Tofaş'ı bu imajı da değişmeyecek gibi.

Hakikaten komiksiniz. Safkan ari ırk derken bari volkswagen führerimizin aracıdır, ondan başkası alınmaz deseydiniz. Takdir ediyorum sizi bir almandan daha alman konuştuğunuz için.
  • bu aykı auto motor sport dergısı golf demıs,

detaylandırma golf astra ve de yenı focus ıcın yapılmıs,dergı 1.sıraya golfu koyarken,astra 3lukte yer bulmus.bu aykı dergıye ulasın,4-5 sayfalık detaylı ıncelemeyı 3 markanın aynı segmentı cın okudugunuzda kafanızda bazı noktalar muğlaklıktan arınabılır.
  • ASTRA 1.4 140 HP ACTİVE SELECT SPORT al bence.Golf alırsan daha düşük donanımlı modeli alacaksın sanırım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-959295B3B -- 26 Haziran 2011; 11:36:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asdfcizxc

ASTRA 1.4 140 HP ACTİVE SELECT SPORT al bence.Golf alırsan daha düşük donanımlı modeli alacaksın sanırım ?

+1
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2012 Focus mu 2012 Elentra mı ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İkisi arasında ikinci eli daha güçlü olduğu için golf ü tercih ederdim. Golf alırsanız ne kadar süre sonra teslim edecekler
  • Golfle astradaki işçiliği aynı sayalım performansı napacaz nasil astrayi tavsiye etcez 140beygirlik araç 122 beygirlik arabaya yetişemiyor :)
  • golf bence ismi yeter
  • çok km yapıyorsan golf tdi , az km yapıyorsan 140 lık astra al.
  • Bulabiliyorsan Golf al tabii Hem dizel, hem performansı yeterli, hemde otomatik, yani ben yeni kasa Astrayı bir VW kullanıcısı olarak daha cok begeniyorum ancak malesef ki Golf 1.6 105hp 250nm TDI 7-ileri otomatiğin, Astrada herhangi bir karşılığı yok..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Janjan

Bulabiliyorsan Golf al tabii Hem dizel, hem performansı yeterli, hemde otomatik, yani ben yeni kasa Astrayı bir VW kullanıcısı olarak daha cok begeniyorum ancak malesef ki Golf 1.6 105hp 250nm TDI 7-ileri otomatiğin, Astrada herhangi bir karşılığı yok..

janjan haklısın hocam astrada 1.6 dizel otomatik getirse süper olucak ama. Yakıt için ve otomatik için golf alınır.Ama benzin dert değilse Astra tercih edilebilir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: halil altın

İkisi arasında ikinci eli daha güçlü olduğu için golf ü tercih ederdim. Golf alırsanız ne kadar süre sonra teslim edecekler

aralık 2011 sonuna doğru teslim edeceklermiş... ankaradaki vw bayilerinde şuan istediğim golf modeli yokk
  • quote:

Orijinalden alıntı: b_sevki

bu aykı auto motor sport dergısı golf demıs,

detaylandırma golf astra ve de yenı focus ıcın yapılmıs,dergı 1.sıraya golfu koyarken,astra 3lukte yer bulmus.bu aykı dergıye ulasın,4-5 sayfalık detaylı ıncelemeyı 3 markanın aynı segmentı cın okudugunuzda kafanızda bazı noktalar muğlaklıktan arınabılır.

sayfanın linki varsa gönderebilirmisiniz....
  • Bu Doğuş'un ben ta... Neyse, konuyu bulandırmayalım, aynı kombinasyonlu Seat Leon 1.6 TDI-DSG de önerebilirim bu arada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mstblbn

aralık 2011 sonuna doğru teslim edeceklermiş... ankaradaki vw bayilerinde şuan istediğim golf modeli yokk

hocam aralığa kadar beklenmez acıkcası seat skoda gibi araclara bakın dizel otomatik yada megane edc de olabilir.
  • Astra derım donanım konfor rahatlık olarak cok ıyı bır arac
  • arkadaşlar peki

ASTRA 1.4 140 HP ACTİVE SELECT SPORT modeline iyi bi marka tüp taktırmaya ne dersiniz...

golf yıl sonuna kadar yok...

opelin şu ana iki modelide bayilerde mevcut... hemen teslim edebiliyorlar...

ASTRA 1.4 140 HP ACTİVE SELECT SPORT sunnrof + bluetooth dahil 50 bin tl

ASTRA 1.3 DİZEL 95 HP SPORT 49 bin tl
  • aslında gönül astradan mantıkda golf diyor ama astranın dizayn,görünüş felan çok güzel...

1.3 dizel motor yorumları çok kafamı karıştırdı...

benzinli modeline tüp takılması hakkında fazla bilgi edinemedim....

sizce astraya tüp taktırayımmı???
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.